Pomalu se probouzime z letni hibernace... akorat jsem na ceste zpatky domu z Colorada, letos se absolutne povedlo pocasi, najeli jsme par novejch tras.. chvili mi bude trvat nez se k tomu dostanu ale bude to stat za to. Jinak jestli nekdo jedete Instagram, tak na @plawasan hazim prubezny reporty..
Prvni den v Coloradu na GS.. zlobil mi mikrofon, tak je to povetsinou jenom muzika. Ten posledni pas byl docela zabavnej, jet to opacnym smerem by byla asi trochu vyzva..
Plawa napsal:
Prvni den v Coloradu na GS.. zlobil mi mikrofon, tak je to povetsinou jenom muzika. Ten posledni pas byl docela zabavnej, jet to opacnym smerem by byla asi trochu vyzva..
to video s kroskami je hustý, fakt krásný, ale na ty vrcholky bych nevyjel ani za zlatý prase, bych si jednou blbě někde došlápnul a skácel bych se dolů i s moto a nikdo by me už nikdá nenašel zůstanu u silnice a polňaček
Den druhy v Coloradu... tuhle trasu jsme jeli uz pred trema rokama a popravde jsem ted byl docela prekvapenej, ze jsem to tenkrat dal kdyz jsem byl uplny poleno (ted jsem polovicni ), je to tak asi maximum co je jeste zabava na velkejch strojich, tu sutry jsou fakt nekonecny.. Jason s tim lehce flaknul na sutrech (tezko minout) tak jsme museli trochu upravit ramy do puvodni polohy.. Hepco Becker... doporucuju Altrider, ty se fakt nehnou a ze uz ty moje neco zazily..
jaký má smysl takhle trápit GS1200 na šutrech?
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Plawa napsal:
GS se trapi, kdyz za celej zivot uvidi jenom asfalt
asfalt
šotolina
velké kameny
to je sakra rozdíl
a na GS1200 je to velmi dobře vidět na tom videu
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
No ono je to trochu jako brát géčko za 3 milióny do terénu. Je na to samozřejmě stavěné, v pohodě to zvládne, ale když se pak podívášna škrábance od větviček, ťukance od kamínků a podobný provozní bordel, říkáš si, jestli sis neměl vzít radši Defendra
Plawa: nezvažoval jsi nad HP2kou? ve státech jich přece jen ke koupi musí být docela dost... nemluvě o nějaké KTM pod trvalým dohledem