KUKY napsal:
Vevis- už mu nestačí BMW ani kolo, on běží závod Hronov -Náchod .A bude to i pěkný čas a umístění
Zas takova slava to nebyla.Byl jsem asi v pulce.Ale posledni 2 km jsem spis běhokulhal a dost ztratil.To je tak,kdyz se človek kterej celej rok nebeha jde 3x probehnout a zacne zavodit. Polni a lesni cesty jsou OK,ale po asfaltu ty nezvykle nohy fakt trpej.Ted rešim jak se dostanu do hospody.Pravej kotnik po te co ztuhnul me boli tak,ze mam problem dojit na zachod.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Honza_BMW_VW napsal:
...nemáš rozum, běh po asfaltu není zdravej ;o))
To vim a vubec me to nedela dobre.Ale prej si ty nohy zvyknou.Ale asi to chce zacit pozvolna. On ten beh po asfaltu me ani nebavi,ale zas je to vyzva.Po lesich me to bavi,hlavne do kopce.Tam predbiham i docela slusne bezce.Ale z kopce to neumim a ztracim vic,nez do kopce ziskam.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
KUKY napsal:
Vevis- už mu nestačí BMW ani kolo, on běží závod Hronov -Náchod .A bude to i pěkný čas a umístění
Zas takova slava to nebyla.Byl jsem asi v pulce.Ale posledni 2 km jsem spis běhokulhal a dost ztratil.To je tak,kdyz se človek kterej celej rok nebeha jde 3x probehnout a zacne zavodit. Polni a lesni cesty jsou OK,ale po asfaltu ty nezvykle nohy fakt trpej.Ted rešim jak se dostanu do hospody.Pravej kotnik po te co ztuhnul me boli tak,ze mam problem dojit na zachod.
A teď si představ že v té hospodě budeš muset na záchod co chvíla
Koupil jsem si celopéro na 29", a už jsem mnohokrát jel do práce a zpět na kole - celkem 108 km denně, jedna cesta mi trvá 2 a půl hoďky. Je to kromě asi 4 km pořád po cyklostezce kolem Berounky a Vltavy. Naprosto božíí, jen to bude chtít už teplejší obleček.
červenej Elf
barokar napsal:
Koupil jsem si celopéro na 29", a už jsem mnohokrát jel do práce a zpět na kole - celkem 108 km denně, jedna cesta mi trvá 2 a půl hoďky. Je to kromě asi 4 km pořád po cyklostezce kolem Berounky a Vltavy. Naprosto božíí, jen to bude chtít už teplejší obleček.
...celopéro po cyklostezce je k ničemu...né?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
barokar napsal:
;o) no je to takovej přepych celopéro na cyklostezce, ale:
- sedí Ti geometrie kola = asi ANO
- je to pro Tebe pohodlnější než silnička = asi ANO
- kup si druhou sadu ráfků, nasaď na ně silniční pneu (už to nejsou takový úplně tenounký galusky) a uvidíš jak to posviští. Se. na to, že to vypadá blbě. Budeš mít pohodlný rám na úzkých kolech.
Ale jinak VELKÁ gratulace/uznání. Ono každý den dát něco přes kilo, to je dobrej výkon a máš můj respekt.
Z rovna v minulém týdnu jsem to probíral s klukama z kolokrámu, bavili jsme se na téma jízdy v Jizerkých a okolo Liberce, kdy jsem rozlámanej ze silničky a doporučili toto řešení. je pravdou, že jsem již v Jizerkách několik borců na této "sestavě" viděl a kromě toho, že to "divně" vypadá, jede to jak drak.
Upravil Honza_BMW_VW dne 05.11.2015 17:36
www.jantruhlar.cz
A proč ne s celopérem na cyklostezku? To je nějaký dogma? Já osobně tam taky občas zavítám, je tam spousta občerstvovacích stanic a hlavně hezky holky.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
kejda napsal:
A proč ne s celopérem na cyklostezku? To je nějaký dogma? Já osobně tam taky občas zavítám, je tam spousta občerstvovacích stanic a hlavně hezky holky.
..twl, na bábovky na cyklostezce stačej brusle. Na kole jsi zbytečně rychlej ;o))
a chce to cyklostezku tvaru nějaké smyčky, kde se dá jezdit obousměrně, to si pak potřebný kousek lépe odchytíš ;o))) - např. Pha Ladronka, tam nám choděj pěkný "dorostenky" ;o))
a né jak na Modřanech okolo řeky, tam je to o výkonu a "dorostenky" jen míjíš ;o))
www.jantruhlar.cz
kejda napsal:
..twl, na bábovky na cyklostezce stačej brusle. Na kole jsi zbytečně rychlej ;o))
a chce to cyklostezku tvaru nějaké smyčky, kde se dá jezdit obousměrně, to si pak potřebný kousek lépe odchytíš ;o))) - např. Pha Ladronka, tam nám choděj pěkný "dorostenky" ;o))
a né jak na Modřanech okolo řeky, tam je to o výkonu a "dorostenky" jen míjíš ;o))
Nejenom v Práglu jsou cyklostezky, obousměrné. Tento přepych už dorazil i k nám do Brna...
A právě to celopéro je pomalý, není to žádný švihadlo, takže se můžeš rozhlížet, občas to poslat na zadní kolo a obecenstvo je hned.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
barokar napsal:
To asi úplně ne člověče, ale kupoval jsem ho především pro cesty v mém okolí, ty nejsou moc asfaltový, rád se v terénu projedu svižně a trekingový prostě nestíhalo.
Původně jsem ho nechtěl, ale pak jsem shlídl pár videí z Rychlebských stezek, a ta mě přesvědčila.
červenej Elf
...hezký, jednoduchý, po ruce, ale další "krám" na kole (nemyslím to ve zlém)
mám Garmina EDGE 520 (malinká mrcha), propojitelná s mob., můžeš si tam nacvakat trasy a též Tě to vede, máš tam tréninkového partnera, pamatuje si to jak rychle jsi jel který úsek a ukazuje Ti to, zda-li jedeš rychleji/pomaleji a jiný kraviny, takže za mě dobrý
www.jantruhlar.cz
Tomu by som až tak moc neveril, predsa len u pevneho spojenia je aspon istota že ti to neodfukne!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.