Milda_Km napsal:
Jo hoši kdo má na opici musí mít na banány
o to prece nejde.. jde predevsim imho o hmotnost navic, kterou musis tahnout.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Milda_Km napsal:
Tak to je jasný no ni, citoval jsem spotřebu. Mě je to třeba prdel kolik to veme
to je ale s tim provazany. Dvojnasobna spotreba znamena, ze musis na stejny dojezd natankovat dvojnasobnou hmotnost.
Jinak u najezdu 20 000,- km rocne je rozdil cca 24000,- Kc..
17 cm
Na 990R jsem jezdil za 7l o 1litr vic nez na BMW. Me spis vadilo teplo od vyfuku a jak je ucukana pri mensich rychlostech. Jinak ale super masina.
Aktualne 1250 GSA HP
Tak drobný update k Africe.
Ten motor je krásně gumovej a posbírá se úplně z ničeho a krouťákem a chováním je podobný boxeru. Což ocení jezdec na čtvrt plynu jako jsem já Automat jsem nejdřív špatně pochopil, ale teď už je to daleko lepší. Ale pocit, když vletíš na polňačku, postavíš se do stupaček a jenom přidáš a nic neřešíš a vlaješ za motorkou je super
jediný co zatím neumím moc elegantně je výjezd, který jsem dřív řešil kousíček před vrcholem zaspojkováním a setrvačností se přehoupnout přes, teď prostě zavřu plyn a nahoře brzdím a ta plynulost tomu chybí, ale na to doufám časem taky přijdu
pod trvalým dohledem
Jo jo také jsem to včera četl než mu to tam smáznou . Takže žádný návrat legendy ale pouze a jen navoněná bída . Ale holt se to dnes bere jinak . Jiná doba .
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Ta nádrž dokazuje, že výrobce začal šetřit a to až moc. A je jedno jestli šetří na materiálu, technologii, nebo to způsobil lidský faktor. Takové chyby by měli lidé více sdílet a šířit nekvalitu výrobků a tím myslím u všech výrobců. Na toto by měli reagovat zákazníci, aby se takovej šmejd příště vůbec nedostal na trh.
Upravil vsezved dne 28.10.2018 00:43
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
podle toho profilu majitele Afriky by to mel byt soused myho kolegy z prace, vzdycky nam vypravi jak je nasranej, predtim mel Bmw 800 GS a byl max spokojenej, pak koupil Afriku a cela mu zrezla, a to s ni v zime pry nejezdil, mam jeste dva kamose co ji poridili,tak jsem zvedavy jak na tom budou za par let, je to fakt hruza co si zacinaj dovolovat vyrobci a nechaj vylezt z vyroby takovej smejd.. .jesteze nemam prachy na novej stroj a musim mit to stary poctivy zelezo, na kterym nemam nikde ani na ozvykanych sroubech naznak rzi
Z toho vyjádření výše je jasné, že o problému vědí(díl má náhradu - byl inovován), jen ho nechtějí oficiálně přiznat kvůli záručním nákladům a budou to řešit individuálně u jednotlivých kusů, kde si budou zákazníci stěžovat a to přístupem ¨goodwill¨, přesto, že vědí, že je chyba u nich.
Zklamání.
Četl jsem podobný věci na více místech. Uvažoval jsem o koupi, ale po tomhle to vidím renovaci Dakara 2001 a za pár let budu jezdit s veteránem :-D.
xarrow napsal:
Zklamání.
Četl jsem podobný věci na více místech. Uvažoval jsem o koupi, ale po tomhle to vidím renovaci Dakara 2001 a za pár let budu jezdit s veteránem :-D.
Poděl se o dlouhodobé zkušenosti, pls. Máš nějakej tunning? Žádné ošoupané plasty, rez atp? Je to kus od kusu nebo čím? Najezdím tak 20k km za rok a přes léto parkuju v 90-ti % venku.
Poděl se o dlouhodobé zkušenosti, pls. Máš nějakej tunning? Žádné ošoupané plasty, rez atp? Je to kus od kusu nebo čím? Najezdím tak 20k km za rok a přes léto parkuju v 90-ti % venku.
von to stejne neprizna...
17 cm
Nevím jestli už to nepatří do zvěrstev. Zdroj Facebook - Motorkáři na cestovních endurech: "Dobry je ze ty novy Afriky od roku 2018 uz nerezavi.... :-D (az budete mit zbytecnych 400k tak vite kam je zanest, honda reklamace neuznava)"
Upravil xarrow dne 07.12.2018 19:46