Paul napsal:
Na co používáš kreatin u běhání to mi hlava nebere. Kreatin ti pomůže u krátkodobýho výkonu, jinak je úplně k ničemu (pokud teda nepočítám umělý nafouknutí svalů vodou).
Třeba, aby se mu nafoukly nohy
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Taky jsem se pustil do menší transformace.K mým obvyklým sportům v zimě-pingpong,spinner a občas lyže+běžky,jsem si pořídil běžecký pás.Od vánoc redukce váhy z 95 kg na momentálních 89kg.Šlo by to dole mnohem víc,akorát mám rád českou kuchyni,takové výborné vepřoknedlozelo si prostě neodpustím.
Motivace je hlavně zlepšení na okruhu a taky abych lépe zvládal ostré enduro.
Jde to pomalu,ale jistě.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Paaani, to je uplna transformacni epidemie! Skoda, ze jste se takhle nevycajchnovali loni. Jencek by byl jiste rad, ze nezalozil vlakno na ho*vno. Teda pro nas dva...
Ale jinak Vas chvalim! Kazdej, kdo se snazi se svym panderem neco delat ma u me Az na hladovce!!! Trd za mnou prisel jeden kolega z prace vyhublej jak lunt, ze prej uz 3 tydny pije jen vodu! Ze prej se cisti... Jsem myslel, ze na nej chrstnu kbelik vody, aby se vzpamatoval. Ale pro nej by to bylo asi takovy, jako kdyby me on zasypal steakama, tak jsem se na to vybodl a zduraznil jsem jen, ze je magor...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
BURE napsal:
Trd za mnou prisel jeden kolega z prace vyhublej jak lunt, ze prej uz 3 tydny pije jen vodu! Ze prej se cisti... Jsem myslel, ze na nej chrstnu kbelik vody, aby se vzpamatoval.
Možno že fičí na slnečnú energiu, len nechcem vidieť tie jeho výkony!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Nori napsal:
Taky jsem se pustil do menší transformace.K mým obvyklým sportům v zimě-pingpong,spinner a občas lyže+běžky,jsem si pořídil běžecký pás.Od vánoc redukce váhy z 95 kg na momentálních 89kg.Šlo by to dole mnohem víc,akorát mám rád českou kuchyni,takové výborné vepřoknedlozelo si prostě neodpustím.
Jde to pomalu,ale jistě.
Tak vopatrně s těma kilama navíc při běhání, dost trpí klouby..
Nori napsal:
Jde to pomalu,ale jistě.
Tak vopatrně s těma kilama navíc při běhání, dost trpí klouby..
Klouby v pohodě,navíc běhání na pásu je trošku víc šetří,pás má určitou pružnost.
Jinak běhávám 5km při 4% stoupání.Zlepšení casu z 32 minut na začátku na současných 23.Rychlost reguluji dle výkonosti.Zatím jsem naběhal asi 150 km,investice rozhodně nelituji.No a dnes se poprvé letos chystám na MTB,tak uvidím jak mi to pomohlo.
S jarem přišlo reálné běhání v terénu.Pořídil jsem crossové botky+běžecké kalhoty.Oproti pásu je to jiný level.Běžím obvykle 6,5 km (dáno stezkou u baráku,převýšení 260m,),začal jsem pred 3 týdny 5:55/km,nyní 5:23/km.
Občas MTB a taky běžecký pás.
Momentálně jsem dosáhl hmotnosti 84 kg,což byl cíl pro letošek.
Teď už zbývá nějaký ten výsledek na brněnském okruhu což je důvod tohoto mého snažení a odpírání si piva od huby...
Copak jde žít bez piva? Já s ním doplňuji minerály po tréninku. Ovšem faktem je, že jsem spotřebu omezil asi tak desetinásobně. Už jsem občas pod 110kg. Ještě rok, dva a dostanu se snad na 100. A to neběhám pánové, bo kolena.....ale snažím se už alespoň sem tam něco ujít.
Tak makejte, makejte, sezóna plavek se blíží
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Pivo je v mem pripade absolutni vitez pro nabirani tuku. Kdyz budu vikend lemtat skopky ve velkym, mam klidne o 2-3 kila vic.
Jinak jestli chce nekdo vylozene palit speky, tak chuze je to nejlepsi! Drzet tepovku mezi 115-125 bpm a ja v takovym rezimu palim 30% tuku z celkove spalinych kcal. Kdyz beham kopce v zaprahu tak treba jen 10%. Pak mi vychazi, ze kdyz svizne ujdu 5km, spalim tolik tuku jako pri 10km behu v kopcich. Dobry ne?
Takze chodim pro spalovani a beham pro vykonost...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!