Pavlys - díky, ale jestli mohu poprosit, tak jen o informace o zbraních skladem splňující mé podmínky, třeba ani jedna z Tebou uvedených nemá lištu. Co se týká pažby, tak pouze sklopnou a sundavací, ale teoreticky bych v nouzi zkousnul i zbraň bez pažby, protože často ty zbraně mají přípravu na její montáž. Podobnou cenovou relací myslím i 6-8 tisíc, pokud bude zbraň splňovat co píšu (čím vyšší cena, tím menší tolerance chybějících věcí). Hawk a Fabarm jsou profláklé, ty umím vygooglit také, ale jsou i jiné, o kterých se moc neví, třeba Derya SPX-101, která mi utekla, přitom je lepší i lépe zpracovaná, ale za cenu 6200,- není v ceně pažba a já si tehdy řekl, že raději počkám na Uzkon, dnes už bych možná neváhal. Nebo Torun 608, kterou nabízelo Esako za 5900,-, ale momentálně také není skladem. A třeba jsou i jiné typy, o kterých se moc neví, ale některé obchody je mohou mít...
No nevim.......Uzkony nebudou bychřekl, já kupuju to Norinco. Bude tento týden, pak můžu dát vědět.
„Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.“
Pavlys napsal:
No nevim.......Uzkony nebudou bychřekl, já kupuju to Norinco. Bude tento týden, pak můžu dát vědět.
Díky, nemusíš, Norinco Hawk 18 má soused, mockrát jsem ji měl v ruce a nechci ji kvůli liště, povrchová úprava taky nic moc, ale ta není tak podstatná. Jinak to je slušná, skladná, jednoduchá brokovnice, průměrně zpracovaná. Zatím chci ale opravdu jen to, co splňuje mé požadavky.
Jasný
„Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.“
Ivan napsal:
Vypisuji odměnu tomu, kdo dá tip na obchod, který má skladem krátkou, 4+1 taktickou brokovnici s pistolovou rukojetí, nejlépe sklopnou a odnímatelnou pažbou a spodní lištou pro montáž svítilny. Mám od jara objednaný Uzkon AS-42, už měl být dávno na trhu, ale vzhledem k situaci v Turecku je termín naskladnění stále neznámý a tak sháním náhradu v podobné cenové relaci... Díky.
Díky, ale bohužel ne, chci pumpu a jediné 2 Uzkony mají 16" hlaveň a kapacitu 7+1 to je na mne dlouhé. Být to 4+1, neváhám. S Tureckem je teď prostě problém...
Ivan napsal:
Díky, ale bohužel ne, chci pumpu a jediné 2 Uzkony mají 16" hlaveň a kapacitu 7+1 to je na mne dlouhé. Být to 4+1, neváhám. S Tureckem je teď prostě problém...
Pani,a su na geeso povolene chladne?bo jedenapulrucak,rapir aj z levorucku,turecky kilidz,sabla uhorska a vsecko na ostro..mam k dispozicii.akurat kde privazat pochvy.. ohanat sa z tym neni problem..
[quote]lui175 napsal:
Pani,a su na geeso povolene chladne?bo jedenapulrucak,rapir aj z levorucku,turecky kilidz,sabla uhorska a vsecko na ostro..mam k dispozicii.akurat kde privazat pochvy.. ohanat sa z tym neni problem..[/quote
Horká uherská krrrrru?
Upravil Pavlys dne 02.09.2016 07:04
lui175 napsal:
Pani,a su na geeso povolene chladne?bo jedenapulrucak,rapir aj z levorucku,turecky kilidz,sabla uhorska a vsecko na ostro..mam k dispozicii.akurat kde privazat pochvy.. ohanat sa z tym neni problem..
Basebalová pálka je taky chladná, ne? Tak pokoukej, kde to vozí týpci z MC a přidělej si tak třeba halapartnu...
lui175 napsal:
Basebalová pálka je taky chladná, ne? Tak pokoukej, kde to vozí týpci z MC a přidělej si tak třeba halapartnu...
Dotaz kolegové.
Předpokládám, že ti z vás, kdo překonali tu rovinu jestli devítku, nebo Magnuma prostě zbraně nosí.
Jak nosíte kvéry, když jezdíte?
Ptám se kvůli tomu, že (ano, mám bundu na hovno) já se potím jako prase a to pro krochnu není ideální.
Takže opaskový pod bundou, podpažák, nějaká ledvinka, v kufru, nechat doma na klavíru.....
Ja uz sem dojezdil, ale mam na to extra tasku pres rameno od firmy FALCO. a je celkem dobra. a na klaviru je k nicemu
Pavlys napsal:
Dotaz kolegové.
Předpokládám, že ti z vás, kdo překonali tu rovinu jestli devítku, nebo Magnuma prostě zbraně nosí.
Ptám se kvůli tomu, že (ano, mám bundu na hovno) já se potím jako prase a to pro krochnu není ideální.
Takže opaskový pod bundou, podpažák, nějaká ledvinka, v kufru, nechat doma na klavíru.....
Pavlys napsal:
Dotaz kolegové.
Já mám na zakázku (dle vlastního návrhu) ušitý pouzdro na opasek. A když nemám gatě s opaskem, šupajdí i s futrálem do batohu, co sebou vláčím pořád.
Klavír nemám, tak to holt vláčím pořád sebou
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Je to starší, ale to se neokouká. Přál bych si žít v zemi s takovým prezidentem, tedy pokud by i v dalších oblastech zachovával logiku občana, jako nejvyšší svobodné autority. Bohužel je to fikce...
Ivan napsal:
Je to starší, ale to se neokouká. Přál bych si žít v zemi s takovým prezidentem, tedy pokud by i v dalších oblastech zachovával logiku občana, jako nejvyšší svobodné autority. Bohužel je to fikce...
..takové rétory bych rád viděl v Bruselstánu a né ty neo-imámomarxisty !
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Tak obecně jich tam je dost, rád jsem třeba poslouchal projevy Nigela Farage i ostatních, z našich třeba Petr Mach, ten byl myslím dost aktivní o zbraních. Ale nedělám si iluze, jsou to "jen" politici dělající, co se jim zrovna hodí, umí to ovšem dobře a logicky prodat. Mně vůbec nevadí člověk s jiným názorem, pokud má takovýhle přístup, vadí mi senilové a zlatokopové, kteří pošlapávají skutečné principy demokracie a svobody, vytvořili ovšem pravidla jakési pseudodemokracie, která prakticky vylučují jejich odstavení od moci, smlouvy a dohody jsou pro ně cáry papíru a díky své moci ani nezakrývají, že je jiný názor nezajímá. Bohužel, právě oni řídí EU a já tvrdím, že pokud má EU dále existovat a mít smysluplnou budoucnost, bez revoluce a vystoupení dalších zemí se to neobejde.
Ale to se netýká zbraní, omlouvám se... V každém případě se situace kolem zbraní trochu uklidnila i když nikdo neví, co bude dál..