...ty jo v osm! ...po ránu má prý být pěkná kosa ...to abych si vzal teplé prádlo!
...tak brzo jsme ještě nevyráželi, ale jsem pro! ...alespoň toho víc projedeme a stihneme víc "gastroturistiky"
...tak v neděli v 8:00 na benzínce ve Funeku
Upravil prezi dne 28.08.2009 18:23
To prezi: Super jízda, však povykládáme. Jel jsem s príma klukem z Karviné.
V sobotu jsme zmokli řádně a já vůl tomu dal korunu, protože jsem si na obědě dal přilbu na zem v hospodě. Natáhla vodu, takže jsem měl hlavu v mokru až do neděle a celou cestu domů. Brrrrr.
Pokud všechno klapne tak v neděli jedu.
Pája
sem doma nahláááááásil,že su v nedělu v čudu,to byloale šel sem nato vod lesanasliboval hory dolytak by to mělo klapnoutjen jestli mě zítra nezlomí nějaké kredenc
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Zato já dostal za uši. Celý den nemám nárok. Možná s váma pojedu kousek, ale na oběd musím být doma. Nedá se svítit, je to poslední prázdninový víkend.
Pája
paja1 napsal:
Zato já dostal za uši. Celý den nemám nárok. Možná s váma pojedu kousek, ale na oběd musím být doma. Nedá se svítit, je to poslední prázdninový víkend.
Ajaj. Tak zabojuj aspoň za to dopoledne a dáš Hartu a zpět.
tak su přestěhovanépomohli mi motorkáři z olomoucekterým moc děkujibez nich bych natom zdechl
zítra jeduto je jasná věc,akorát přemýšlím,že vás počkám hned na konci břehu bazénů v 8,30-8,45h,příští týden jedu zas na nějakou akci ať to nemusím pracně pucovatkdyby se cokolif dělo,nebo spíš nědělo,dejte mi zprávu na mobil,bo to teď budu mít s netem 14 dní trošičku složitější
Upravil bystricke dne 29.08.2009 20:58
...taky bych potřeboval novou gumu na předek ...myslel jsem, že už obuju Mitas E-10, ale ta asi hned tak nebude, tak zas půjdu do Metzeler Karoo nebo TKC-80
...jo Pavle, pojede s námi kamarád na Africe ...je to príma kluk a na motorce to umí
(a taky to budeš moci okouknout, aby jsi věděl do čeho jdeš )
Upravil prezi dne 29.08.2009 21:19
...to Bystřické: kdo ti nabulíkoval, že musíš mít mašinu stále vypulírovanou ...naopak, když někam dojedeš ozdoben vrstvou bláta, každý pochopí že tvoje kufry vydrží i hrubší zacházení
já nééééééésu takové bahňákuvidíme,buď přijedu na pumpu,nebo za bazény,ráno ti pošlu sms pokud pojedu na pumpuakorát mám strach aby ráno nebylo náledí v odrách
Nazdárek moravská sekce kucíí z vopičích hor se domluvili 2 že někdy zkusíme ty vaše opěvované bazény podzim bude ideální na kaaroo 2 musím převlíct z tourancek.Tak že až zase bude nejaká moravoparthy tak dorazíme doufám,že vám to nebude vadit.Na oplátku by jste mohli dorazit k nám je tady taky spousta silnic silniček a nespevněných cest Rád proveduVrchovina taky není k zahození
trautumberk napsal:
Nazdárek moravská sekce kucíí z vopičích hor se domluvili 2 že někdy zkusíme ty vaše opěvované bazény podzim bude ideální na kaaroo 2 musím převlíct z tourancek.Tak že až zase bude nejaká moravoparthy tak dorazíme doufám,že vám to nebude vadit.Na oplátku by jste mohli dorazit k nám je tady taky spousta silnic silniček a nespevněných cest Rád proveduVrchovina taky není k zahození
Fíha.Věhlas moravských "bazénů" se rozšířil do světa.