Hoší, co volíte Zemana a hledáte si neustále důvody proč ho volit už toho nechte, je to už jen trapný. Je to vaše věc a netřeba se za to tady pořád a pořád omlouvat a hledat čím vším a jak vás Drahoš zklamal a že jste nevěděli ale po poslední debatě už víte a podobně.
Stačilo napsat, že ho volit budete i pokud by se tam Zeman pozvracel, začal před Vitovskou onanovat nebo vytáhl svůj vývod a začal stříkal po ostatních zbytky z jitrnic a tlačenky. To by jsme se ale zase dozvěděli, že alespoň každý ví jak jeho ho.vna smrdí a o Drahošových zvratkách a ho.vnech nevíme zhola nic a že jsou určitě ještě horší,nejspíše z EU. Volte si koho chcete nebo nechcete.Zítra to skončí a bude klid.Tečka
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
Když by udělal to co píšeš, tak bych k volbám nešel. Nicméně pohonit nad kandidátem je záliba sluníček, jak jsem se dozvěděl v prvním kole.
Jinak děkujeme za názor a nebuď nasranej, že se ti modla v debatách nervově zhroutila a bude za kašpárka ať už to dopadne jakkoliv. Hlavně zdravíčko.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Pokud je pro tebe dostatečná satisfakce, že se Hehemu, Mitrofanovi a pár podobně postiženým zhroutí jejich ideální neomarxistický svět, tak do toho!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
u Peheho je studovanej tady nas mistni Paul :)) ho prasknu... kdyz huz sem moc nechodi...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak jsem to tam hodil... nemá smysl se hádat, kdo je lepší, nebo horší... stejně se na tom neshodneme, protože všichni máme svůj názor. Já za sebe můžu říct, že se nechci za prezidenta stydět a nechci platit státní pohřeb prezidenta.... Jsem zvědavej jak to všechno dopadne, ale ať to dopadne dobře nebo špatně je naprosto jisté, že zažijeme ještě pěknou estrádu.... a proto JDĚTE K VOLBÁM a volte jak nejlíp umíte....
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
Vzhledem k tomu, že vysoké procento lidí je lehce manipulovatelná, čehož se snaží využívat např. Hix tak je referendum o vystoupení z EU a NATO nebezpečné.
Dnes se mě soused ptal, jestli sem už volil. A on - ty určitě volíš Drahoše. Říkám, že jo. A on mě na to, že nemůže volit Drahoše, protože by mu snížil důchod. Pomalu sme se dostali k tomu, že volil Babiše, protože on chce pracovat pro lidi a dát to tu všechno do pořádku. Jenom jsem mu připomněl těch zřejmě ukradených 50 mega a on že to je blbost a kdyžtak ty prachy vrátí a všechno bude v cajku. Když sem mu uvedl paralelu s tím, že já mu ukradnu auto, chytí mě pojicajti, já mu to auto vrátím tak bude všechno v pořádku? A on mě na to že jo...
Jako sorry, ale takoví lidé mají rozhodovat o tom, jestli vystoupíme z EU a NATO?
Nemají, ale tady to nevysvětlis, to jsem potom nedemokrat. Prostě většina lidí by neměla volit tady je malá kultura demokracie a přemýšlení o dané věci. Proto by tady švýcarský systém nefungoval není tu společnost na něj připravena.
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
ripper napsal:
Vzhledem k tomu, že vysoké procento lidí je lehce manipulovatelná, čehož se snaží využívat např. Hix tak je referendum o vystoupení z EU a NATO nebezpečné.
Dnes se mě soused ptal, jestli sem už volil. A on - ty určitě volíš Drahoše. Říkám, že jo. A on mě na to, že nemůže volit Drahoše, protože by mu snížil důchod. Pomalu sme se dostali k tomu, že volil Babiše, protože on chce pracovat pro lidi a dát to tu všechno do pořádku. Jenom jsem mu připomněl těch zřejmě ukradených 50 mega a on že to je blbost a kdyžtak ty prachy vrátí a všechno bude v cajku. Když sem mu uvedl paralelu s tím, že já mu ukradnu auto, chytí mě pojicajti, já mu to auto vrátím tak bude všechno v pořádku? A on mě na to že jo...
Jako sorry, ale takoví lidé mají rozhodovat o tom, jestli vystoupíme z EU a NATO?
Chápu to správně,že tvůj názor a hlas by měl byt nadřazenej názoru a hlasu souseda?
ripper napsal:
a co když seš zmanipulovanej i ty, kde bereš tu jistotu, že tomu tak není, nejhorší je si myslet, že sem chytřejší než ten druhej
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
ripper napsal:
jenomze Hix je v prvni rade pro demontaz Lisabonske smlouvy a pro navrat EHP.
Byrokraticka slonovinova vez Brusel neni Evropa. MY JSME EVROPA.
Upravil hicks dne 26.01.2018 21:13
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Miguel napsal:j
Prezident je figurka... škodit reálně bude Babiš...
Ale co naděláš, když dostal 30%?
Odsoudí ho. Dostane podmínku ale v politice skončil...
Nevěř tomu. Babiš není tak hloupý, aby se nechal chytit. Vyšetřování se potáhne a nakonec vyšumí do prázdna. To, co udělal on (s čapím hnízdem), dělá x desítek firem u nás. Jen je nikdo neudal a jejich představitelé nejsou v politice....
Nedělám Babišovi reklamu (ani jsem ho nevolil), ale je to chytrý člověk a zaměstnává spoustu právníků, kteří pro něj dělají. Občas (stále?) se pohybují na hraně zákona, ale nepřekračují...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
ripper napsal:
Máš pravdu. ALE - Babiš ty prachy nezcizil, byly mu dány na základě schválení jakési komise pro dotace, ve které seděli zástupci ODS a nevím ještě kdo. To jen pro úplnost.
Jak už jsem někdy psal - dotace jsou v 90% podvod - viz různé cyklostezky a jiné hovadiny.... A proč by si Babiš nepolepšil, když to jde legálně?
Tady je další případ čerpání dotací, který ale jaksi nevyšel: https://www.sezna...;source=hp
Upravil hobr dne 27.01.2018 02:56
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Babiš je kleptoman. Pokud člověk s majetkem 50 miliard švindluje kvůli 50 miliónům, potom je to totéž jako když jde normální člověk ukrást čokoládu.
Evropská komise dospěla k názoru, že byl spáchán dotační podvod. Jak může česká justice dospět k něčemu jinému? Všechny ovce v diskusích 3.14jou, jak Kalousek to a to... kdyby to tak bylo, už dávno by proti němu Babiš šel - ale reálně na něho nemají nic...
Na Babiše se toho jak vidno našlo spousta...
Babiš samozřejmě nic nezcizil, jen švindloval, šli mu na ruku i v bance, je vůle ho potrestat. Já doufám, že to dopadne... pod trvalým dohledem