Bubak napsal:
tak mám empiricky vypozorováno, že ten článek v Babiš Junge Fronte Heute má bohužel reálný základ.
samozrejme, ze se to NEdodrzuje a to predevsim mimo verejny prostor.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bubak napsal:
tak mám empiricky vypozorováno, že ten článek v Babiš Junge Fronte Heute má bohužel reálný základ.
samozrejme, ze se to NEdodrzuje a to predevsim mimo verejny prostor.
..no dyť píšu. Je to marný... .. s tímhle materiálem.... ...už žádnou válku mevyhrajem.
no jo no.. jsme tu banda mastnejch pankacu... ma to vyhody, ale v tehle momentech, kdy vitezej organizovani non-schwein lidi, je to proste konkurencni nevyhoda...
17 cm
Je úplně zbytečné se o tom hádat, nemáme šanci cokoliv ovlivnit. Dělat nějaké závěry na tím jak jsou Česi špatní ze zveřejňovaných čísel, to fakt nelze.
Pokud má skvělé Německo 5000 případů a 600 úmrtí denně a nezodpovědné Česko 7700 a 122 úmrtí denně, tak nám tu v těch statistických datech něco pěkně smrdí, protože není reálné aby Němci měli 6x horší zdravotnictví nebo byli 6x větší chabrusové. Není to žádná anomálie je to tak po celou dobu.
Spoustu věcí, už si dneska nekoupíš, protože prostě nejsou lidi na směnu ve výrobě. Japončíci dneska vyhazujou 6tou dávku od Pfizzeru protože nemaj stříkačky co by ji dokázali nabrat. Těch problémů se hromadí tolik, že to nemůže dobře dopadnout.
R1200GSA LC '14 modrá od Boba :-)
Kluci, neznáte nějakou zrzavou, štíhlou, pohlednou, sexuálně náruživou kolem padesátky, covid pozitivní?
Já bych se totiž strašně rád pokusil o sebenákazu.
Jezdím po republice po firmách a fabrikách (lezu do provozů a vrtám se ve strojích) a že jsem nenažranej skoro židák, tak ještě po odpolednách z nudy opravuji lidem el. rozvody a větráky aj. Na roušky a dezinfekce tak nějak kálím, když to jde.
Mám vysokej tlak a štíhlej jsem jako Hicks, jen se mě to víc rozložilo do vejšky.
A furt prd.
Ale poslouchám a povídám si s lidma. Od dvacetiletejch smradů na lince až po devadesátiletý pamětníky v jejich budoárech. Až na jednu výjimku, kde byla rodina evidentně zažraná do covidové církve (matka s dcerou v jedné kuchyni a s náhubkem a fotr si posouval náhubek při konzumaci) z toho nikdo vyplašenej nebyl.
Ve fabrikách se maká a nefuní přes hadr, když to jde a jde to, pokud se neukáže někdo cizí (jako třeba já) a když je cizák v pohodě, tak zase klídek. U gerontů se setkávám s tím - pane, na něco stejně umřeme, ale do té doby bychom rádi, aby nám byt svítil. V tej roušce se dusíme, to víte, dědek má astma a já už taky nejsem co zamlada.....
A taky se dostanu tam, kde slyším: umřela mě máma, když to chytla. No jo, bylo jí 70 a měla raka, ale tohle jí dozazilo aj. Taky brácha zákazníka na prkně a opravdu čistě na čínskej tyfus a kluk kolem 30.....
A do toho ta vládní a mediální hustilka....
Tak jsem si to přebral po svém. Pravděpodobně jsem to měl. Vloni mě bylo pár dní blbě. Už to prokazatelně měla i nejmladší dcerunky a její chlap....
Tak k tomu mám přístup stylem - strano a vládo vyližte mě....já si budu pokud možno žít normálně. A ty injekce si nechte pro ty, co je chtějí, já to nechci.
Možná chytím nějakou mutaci a bude po mě. A taky mě možná trefí meteorit, máknu si pazourou kam nemám, kousne se mě pumpa, raní mě mrtvice, sešrotuje mě kamion.....
Jak já se těším na jaro a léto a doufám, že se jednou do toho Bulharska a Řecka na Bobšovi podívám. Dokud mě kolena unesou.
Ale když někdo na ochraně trvá a věří, že to k něčemu je, rád mu vyhovím. Náhubky mám rozmístěné všude a po ruce. Dezinfekci i občas nějakou rozdám, ale byl bych nasr...kdyby jí vyplácali na ruce.
Takže shrnuto: Nejhorší smrt je z vyplašenosti. A dodal bych - z nesystémových a nesmyslných opatření.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bubak napsal:
...prostě národ k.r.e.t.é.n.ů. napříč politickým spektrem a sociálními vrstvami. Víc bych v tom nehledal: https://www.idnes...omaci_remy
....vládě a jejich chaotickým opatřením sice rozhodně nefandím (ani jsem nikoho z nich nevolil), ale nějaká minima (ty 3 R) dodržuju hlavně z ohledu k ostatním... ...no, je to marný, je to marný.... ...je to marný.
Agentůra Ipsos je mimořádně "důveryhodný" spolek .... Nesmíš věřit každé pitomosti
..sorry vole, bydlím na 3 místech v týhle republice a protože každou chvíli jedu přes tuhle republiku z jednoho konce na ten druhý, tak mám empiricky vypozorováno, že ten článek v Babiš Junge Fronte Heute má bohužel reálný základ.
Chápu to správně,že bys chtěl,aby lidi seděli na prdeli s rouškou a sám seš tak ohleduplnej k těm okolo,že rajzuješ co chvíla přez celou republiku?
Jestli jo,tak už nemá smysl se vo něcem bavit. Fšichni nadávají,jak se tohle,nebo tamhleto nedodržuje,ale nikdo se podle toho nechová.
Sláva,konečně někdo s normálním přístupem k životu. Medikovo poselství podepisuju v plném rozsahu. Můžu umřít na tisíc způsobu a tohle není vyjímka. Když to bude mít přijít,přijde to,bohužel.
atomix napsal:
Pokud má skvělé Německo 5000 případů a 600 úmrtí denně a nezodpovědné Česko 7700 a 122 úmrtí denně, tak nám tu v těch statistických datech něco pěkně smrdí, protože není reálné aby Němci měli 6x horší zdravotnictví nebo byli 6x větší chabrusové. Není to žádná anomálie je to tak po celou dobu.
nesmrdi.. nikdo znaly problemu neporovnava ZACHYCENE pripady presne 1:1, stat od statu.
jak spravne upozornujes, tak je dulezite sledovat (take) ty nadumrti... a pocty lidi v nemocnicich.
My vidime do znacne miry spicku ledovce.. to ale nikdo pricetny nezpochybnuje. A mame asi lepsi diagnostiku, nez Nemcouri.
17 cm
Medik napsal:
Ve fabrikách se maká a nefuní přes hadr, když to jde a jde to, pokud se neukáže někdo cizí (jako třeba já) a když je cizák v pohodě, tak zase klídek.
podle mne jediny, co na takovy vorangutany jako jses Ty, Vikec, nas elektrikar, nas stavebnik, nas clovek na vodu... bude fungovat, jsou ty testy.
17 cm
sice trochu sidestep, ale v souvislost s dneskem kdy si zeman neni schpnej sam ani nasadit rousku natoz chodit, pak se msti za nezavisle rozhodnuti soudu, babis si vyhruzkama o nouzaku nevidi do huby, o tom ze sere na praci v parlamentu nemluve se ptam:
- kdy jako nastava legitimni pravo na defenestraci?
- nebo aspon na kastraci, ale do toho se osobne fyzicky nehrnu...
je neuveritelny ze to dno se neustale posouva, fakt to nechapu...
Bubak napsal:
[quote]seli napsal:
[quote]Bubak napsal:
...prostě národ k.r.e.t.é.n.ů. napříč politickým spektrem a sociálními vrstvami. Víc bych v tom nehledal: https://www.idnes...omaci_remy
.... konce na ten druhý, tak mám empiricky vypozorováno, že ten článek v Babiš Junge Fronte Heute má bohužel reálný základ.
Chápu to správně,že bys chtěl,aby lidi seděli na prdeli s rouškou a sám seš tak ohleduplnej k těm okolo,že rajzuješ co chvíla přez celou republiku?
Jestli jo,tak už nemá smysl se vo něcem bavit. Fšichni nadávají,jak se tohle,nebo tamhleto nedodržuje,ale nikdo se podle toho nechová.
...ne to jsi vole nepochopil vůbec nic. Najdi si moje předchozí příspěvky, přečti si je ještě jednou a pak se vrať. Jo?
Upravil Bubak dne 10.02.2021 22:14
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
xylem napsal:
sice trochu sidestep, ale v souvislost s dneskem kdy si zeman neni schpnej sam ani nasadit rousku natoz chodit, pak se msti za nezavisle rozhodnuti soudu, babis si vyhruzkama o nouzaku nevidi do huby, o tom ze sere na praci v parlamentu nemluve se ptam:
co je na byvalem komunistovi, mnohaletem clenovi CSSD Rychetskem **** NEZAVISLE?!
**** jeden levicovej. nenavidim ho.
17 cm
hicks napsal:
[quote]xylem napsal:
sice trochu sidestep, ale v souvislost s dneskem kdy si zeman neni schpnej sam ani
co je na byvalem komunistovi, mnohaletem clenovi CSSD Rychetskem **** NEZAVISLE?!
...ale zase těm z.m.r.d.u.m slušně rozstřelil ten volební systém z časů opo-smlouvy Zeman-Klaus. Vždyť se z toho taky hradní geront hnedka zesral... Já už jenom kávičku....
Bubak
Jo Challenger na D-fensu patří mezi autory, kteří obvykle mají co říci. S článkem se dá souhlasit až na pár detailů - najděte si info od prim. MUDr. Trnky, multioborova JIP Sokolov o tom, co se jim tam právě teď děje...
Čas kdy "nějaká hypoteticky rozumná vláda" mohla zabrzdit / zastavit epidemii je dávno pryč. Ale ani to by nebylo možné, pokud by lidé v takovém případě sami na sebe nepraskli všechno a všechny, neposkytli všechna data z mobilů..... ...naprostá utopie v zemi, kde spousta lidí jde raději nachcipana do práce, protože těch pár korun z nemocenské misto plné mzdy je pošle do finančního pruseru.
Půl me rodiny dělá ve zdravotnictví. Vážně to není prdel....
Upravil Bubak dne 11.02.2021 11:27
Bubak
Bubak napsal:
...ale zase těm z.m.r.d.u.m slušně rozstřelil ten volební systém z časů opo-smlouvy Zeman-Klaus. Vždyť se z toho taky hradní geront hnedka zesral... Já už jenom kávičku....
mne teda prijde diskuze, jestli chceme D'Hondtovu metodu (pouzivanou cca v 50ti statech), nebo hodne precizne POMERNY system naprosto opravnena a vecna.
Oboje ma urcite sve vyhody a ja osobne nepovazuji ani jednu (vcetne vetsinoveho systemu) za vylozene spatnou.
Asi se nicmene vice klonim k tomu pomernemu.. i kdyz to pak rozhodne muze znamenat mensi sanci slozit stabilni vladu.
Prijde mi ale, ze pro to neustale vykecavani a hadani se, ktere je pro CR typicke.. sedi asi vice pomerny system.
ad. oposmlouva.. vis sam, jak dlouho to takhle funguje v Deutschlandu
17 cm
...naja, richtig.. ale Reich je v tomhle hodně divnej.. . ...navíc ve spojení s zabozroutama, jejich politický establishment zadělal Evropě na megapruser v celkem blízké budoucnosti...
Upravil Bubak dne 11.02.2021 14:09
Bubak
F pondělí sem byl na kontrole v Bohunicich a primář říkal ze Blatnýmu tam říkali Blatnik... vic nevím su doma a nikde nechodím,nemam zimu rad.
Kupredu spatki ni krok...
xylem napsal:
kdybych mel bejt k sobe uplne uprimnej, tak samozrejme kdokoliv a cokoliv (neplati pro komouse a spd) zavari stbakovi a tomu z hradu, tak ma moje sympatie, to je fer si priznat, ale i tak myslim ze jsem soudnej
ja rychetskyho taky moc nemusim, dost tipuju ze to s nejakyma zakulisnima dohodama s kandidaturou souvislost mit muze, ale ja si proste myslim ze s rozhodnutimi soudu se proste nemuze polemizovat, samozrejme si kazdy muze myslet co chce, ale to by melo byt tak nejak vsechno
soudy jsou zakladni pilire usporadani statu a obvzlast na ustavni soud by si specialne jakejkoliv dalsi ustavni cinitel nemel ani trochu otevrit hubu
doporucuju si precist tuhle uvahu, myslim ze dost presne popisuje nebezpecnou erozi statu a je to dalsi vec kterou maji vyrazne "ti dva" na hrbu https://www.info....je-s-ohnem