Chimera napsal:
Asi je to ale hrozný HC, teď jste chytli relativně dobrý počasí, ne? Tady je třeba -16 už teď... To vůbec nevim co bych si počal A bejt ožralej umim jenom jeden večer, takže v sobotu bych musel domů
Zákazník co tam taky byl mi tvrdil,že tam bylo -16°C...ale jestli je to pravda...
Emilio.... jo, dá se asi taky no... Ale nechci z toho dělat nějaký pravidlo. Je to opruz, nemam poštu rád. Co jsem kdysi prodával díly na Mercedesy, tak jsem si s poštou užil svoje.
Mam trochu telecí nápady, ale v profilu píšeš že momentálně motorku nemáš. Tak to asi na příští Elefanty nepojedeš.... Přítelkyně mi už teď řekla že určitě nepojede
hele nemám motorku ale uvidím třeba bude už letos
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Chimera napsal:
Emilio.... jo, dá se asi taky no... Ale nechci z toho dělat nějaký pravidlo. Je to opruz, nemam poštu rád. Co jsem kdysi prodával díly na Mercedesy, tak jsem si s poštou užil svoje.
Nebuď labuť!
Dnes už ta pošta je vyspělejší,dnes podáte a zítra je doručeno.....a já teď fakt na to uzený dostal chuť!
Prosím prosím,tak někomu dej padesátku,aby to poslal a mě to pošleš na dobírku....
a seš na svejch!
Takže?
Jestli odpověď nezní ano,tak si to nech ještě projít hlavou,třeba příjdeš na jiné myšlenky.....
OK, tak pošlu něco. Se nedá odporovat na tohle
Zejtra udím a tahám, takže ve středu to je možný odeslat... Řekni co chceš, dělám více méně všechno. Den prodleva tam musí být, dám Ti to do vakua a to za čerstva nejde, když to děláš tak jak se to dělat má
Domluveno... Ve středu pošlu kus bůčku, do PM Ti pošlu cenu s dobírkou (ty pošli adresu kam s tím). Pokusím se vybrat co možná nejlibovější, posledních 14 dní choděj bůčky, že by se to dalo mazat na chleba nebo dát ptákům Ale poradím si, spokojenej budeš, ručím za to. Dělám to sám, tak vím
Já ukazoval Jarce fotky z Elefantů a ona řekla že jsou kluci úchylný, takže až někdy pojedu na Elefanty tak ona se mnou taky určitě nepojede
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
TOLI napsal:
Co myslíte? mě se to nějak nelíbí
Sorry za kvalitu ale líp to nešlo.
Bych to rád viděl na živo, ne žádný fotce se mi D2,3 nelíbí pokud je na advíku. Ale třeba s emi bude líbit až to uvidim. na vlastní bulvy. Až to trochu projedeš, tak čekám reakce (ochrana před uragánem, nebo případný pocit méněcennosti jako že řídíš vosmistovku )
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Emilio Alzamora napsal:
Vůbec ten brunet vedle styflera nevypadá jako ondra co s náma byl na Elefantech....YouTube Video
No to jsem přesně já Emile, ty seš ale hroznej cyp jsem rád ale že jsem to byl zrovna já kdo Ti vysvětlil co to slovo znamená a že to vlastně není ani urážka Vy jste tam z nás měli ale hroznou srandu co? Přitom my Ostravacy mluvíme nejspisovněji