Jarys napsal:
tak sem to vyzkoušel po mě i celá rodina a musím uznat že nekečáš
Můžu taky potvrdit.
U mne to dělá jenom, když se na tu nohu soustředím. Zkuste na ní nemyslet, a tu šestku napsat jakoby automaticky, pak to možná půjde, u mne to tak funguje.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Tohle je tak srandovní, že ti to bude vrtat hlavou. a budeš to zkoušet nejméně padesátkrát, abys zjistila, jestli to tu pravou nohu naučíš.
Ale tvoje noha to bohužel nikdy nedokáže:
1. V sedě na židli zvedni pravou nohu ze země a dělej s ní kruhy po směru hodinových ručiček.
2. A teď, když deláš ty kruhy, začni psát ve vzduchu pravou rukou číslo “6”.
Noha změní směr kroužení. Říkal jsem to………A nic s tím neuděláš. Tvoje pravá noha tě vždycky zklame a je jedno kolikrát to budeš zkoušet !!!
Určitě to předej dalším známým - nikdo nebude věřit , že to nejde !
Byl jsem ráno trochu za debi*la když jsem tu točil rukou tu šestku, ale máš pravdu nejde to
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Tohle je tak srandovní, že ti to bude vrtat hlavou. a budeš to zkoušet nejméně padesátkrát, abys zjistila, jestli to tu pravou nohu naučíš.
1. V sedě na židli zvedni pravou nohu ze země a dělej s ní kruhy po směru hodinových ručiček.
Noha změní směr kroužení. Říkal jsem to………A nic s tím neuděláš. Tvoje pravá noha tě vždycky zklame a je jedno kolikrát to budeš zkoušet !!!
Byl jsem ráno trochu za debi*la když jsem tu točil rukou tu šestku, ale máš pravdu nejde to
Není to z mojí hlavy, někde jsem to vyčetl. je to zřejmě ještě z dob kdy jsme chodily po čtyřech, ale mozek to má zafixovaný. Naučit to jde, ale využití jak pro koho. Dělal jsem přes 20 let zájezdy a když zábava vázne a předvedeš něco podobného, můžeš se klidně vytratit na hodinku s kým chceš a nikdo si toho nevšimne.
Santa Claus: Ty vole, teď zas eště ty Vánoce
Ježíšek: Ty vole, kdo tam pojede?
SC: Ja doufám, že ten nahoře.
J: Voni to dělaj tak do toho čtyryadvacátýho vobyčejně.
SC: Třiadvacátýho v ponědělí toje. To je, jak máme ten voběd, pak máme večeři. Pak mám sedmýho zas Moskvu. A ty vole, ja nevím, dyť eště je to dárků jako prase. Bych si musel pučit nebo co.
J: Néé, to se vyřeší.
SC: Ty vole, kdo to zaplatí?
J:Já to zaplatím!
www.jantruhlar.cz
Zeman zavítá do jedné školy. Uvnitř pronese projev a pak vyzve žáky, aby se ho na cokoliv zeptali. Přihlásí se Pepíček a povídá: "Mám tři otázky " : 1. Jakto že jste byl zvolen prezidentem, když jste notorický alkoholik? 2. Jaký je Váš vztah k Lukoilu? 3. Mohl byste mi po letech osvělit bamberskou aféru..." V tom však zazvoní a děti se rozeběhnou ven. Po zvonění Miloš opět vyzve děti, ať se ho zeptají na několik otázek. Přihlásí se Maruška a říká: "Mám 5 otázek" : 1. Jak to že jste byl zvolen prezidentem, když jste notorický alkoholik? 2. Jaký je Váš vztah k Lukoilu? 3. Mohl byste mi po letech osvělit bamberskou aféru..." 4. Proč dnes zvonilo na přestávku o 20 minut dřív? 5. Kde je Pepíček???
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2