Dva chlapi, Karel a Tonda, se domluví, že když jeden z nich umře, zjeví se tomu druhému a řekne mu, jaké to po smrti je.
Co čert nechtěl, Karel do 14 dnů umřel.
Tonda noc na to nemůže spát. Čeká, naslouchá…
Najednou se ozve:
"Tondo, slyšíš mě?"
"Seš to ty Karle?"
"No jasně!"
"Tak, jak je?"
"Ty Tondo, paráda, ráno lehká snídaně – zeleninka a pak celý dopoledne šukáme.
V poledne lehkej obídek zase zeleninka. A pak zase celý odpoledne šukáme.
"Tak to je fakt boží!!!! A to seš v nebi, nebo v pekle?"
"....... ty vole, já jsem teď králík v Austrálii.........!!!
Novoroční oběd a k němu maminka upekla oblíbeného králíka svých dětí. Chce jim to nějak opatrně říct,když v tom se malý Kuba zeptá tatínka. Tatínku,co je to za maso? Tatínek odpoví: Občas mi tak maminka říká. V tom to ségra vyplivne a řve: Brácha nežer to,je to čů.rák.
Upravil Kasak dne 22.12.2013 19:33
Když je hlad,je i husa dobrá.
Slaví chlapec 18.narozeniny.Otec ho poplácá po zádech a povídá:"Synu, je ti 18,jsi plnoletý,večer můžeš jít s kamarády do hospody.Ale nezapomeň,moc nepij,jinak tě ráno bude strašně bolet hlava!"Druhý den dopoledne se syn probudí a šíleně ho bolí hlava.Jde za otcem a ptá se:"Tati,proč mě tak strašně bolí hlava...a od čeho mám ty modřiny..?"Otec povídá:"Milý synu,to že jsi přišel o dvě a půl hodiny později spitý pod obraz,bych ještě překousl, bylo to poprvé.To,že jsi matce nadával do starejch kurev,a sestru sexuálně obtěžoval a že se před tebou musela zavřít do koupelny,bych taky ještě snesl.Ale když jsi se vysral před televizí,do toho hovna napíchal párátka a řekl, že ode dneška bydlí ježeček s námi to už jsem ti musel rozflákat držku,****e!!"
Nymfomanka ve velké krizi jde po ulici. Má obrovskou chuť na sex. Klepe na nějaké dveře, ale nikdo neotevře a nikde nikoho nepotká.
Potom uvidí kostel a vejde do něj. Není tam nikdo kromě kněze.
"Co si přeješ, dcero?" pta se farář.
"Tebe, vem si mě!"
"Prosím????" ptá se otec.
"Chci to a už to nevydržím!!!"????
"Ale dcero, jsi v dome božím!!"
"To je mi jedno, chci abys se mnou souložil, a hned!"
"Ale já nemohu! Jsem kněz!!!"
Dívka se svlékne a lehne si na oltář. Má nádherné tělo a kněz neví co dělat, už to nemůže vydržet, poleje ho horko, pokřižuje se a ptá se Ježíše:
"Pane, co mám dělat?
A Ježíš odpoví:
"Sundej mě z kříže, ty vole, sundej mě z kříže ... !
Zvoní zvonek u dveří. Otevře mladá ženská, za dveřma nějakej chlap. "Je starej doma?" "Není." Chlap beze slov vejde dovnitř a ženskou znásilní. Druhej den: "Je starej doma?" "Není." Chlap zase vleze dovnitř a ženskou znásilní. Tak se to opakuje celej tejden. V pátek se už ženská naštve, a říká si: "Sakra, co jen ten chlap může mýmu starýmu chtít?"