TOČENÝ Bernard 12° je opravdu vynikající pivo. Mám velkou kliku, že mam hospodu kde ho točí asi minutu cesty pěšky od baráku Musí být vysoká sklenice s tenkým sklem, ideálně na nožičce... Co se výše zmíněného nealka týče, tak taky krásně voní a nechutná úplně nejhůř
TOLI napsal:
U nás v hospůdce maj tedka svijany weizen
Teď jsem byl u nás v hospodě na 3 kousky tohodle skvělýho piva a k tomu jsem si dal dvě topinky a nakládanej hermelín
Ten 12-tkovej Bernard jak pil Kašák je taky výbornej - škoda, že ho u nás v okolí nikde netočí.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Kasak napsal:
Včera jsem byl na oslavě kamarádových 40.Pili jsme nepasterovaného 12° Bernarda,je to vynikájící pitivo.Musíte ochutnat.
Kamaráde Bernard má všechny piva nepasterovaný, měl si na mysli asi 12 nefiltrovanou a ta je opravdu vynikající, ostatně asi jako včechny piva od Bernarda až bude teplo tak přijeďte a zajdem na něj
Jo,nefiltrovaný.Mám ještě natočenou petku,tak si dám k obědu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
mandy8 napsal:
Emilio> Ty faktory mě teda zajímají, víš jak, jsem mladé ucho
jinak to parkování je šílené teda!
Ondro,až mě pošleš to co si mě slíbil u ohně,tak ti to prozradím...
PS: Doufám,že si tu nečekal celý den...
No tak já se zeptám doma jestli můžu vyfotit
No ale jinak, včera jsem byl na přednášce od Igora Brezovara a můžu všem doporučit fakt borec, skvěle se poslouchá, opravdu dobře pobaví a já bych ho dokázal poslouchat celý den klidně, stojí to za to!
Jsem se k PC dostal až teď, celej víkend děláme na MB Vito jeden prah a zadní vrata. Hrozná pakárna... Ještě že je COčko, ohejbačka, štus šmirglů, kompresor s profi stříkací pistolí, dvě basy piv a v garáži 30 °C.... Dělalo se v tričku, muselo se větrat...
Dal jsem to do vakua, tak by nemělo... Ale čert ví Co Ty, copak jsi udělal o víkendu? Zřejmě si do garáže skočím ještě pro jedno, tak vyfotím co jsem dělal
edit: hicks stejně vedle řeší maziva na řetězy, tak se alespoň podívám, čím to mažu já...
Upravil Chimera dne 05.02.2012 21:45
Chimera napsal:
Jsem se k PC dostal až teď, celej víkend děláme na MB Vito jeden prah a zadní vrata. Hrozná pakárna... Ještě že je COčko, ohejbačka, štus šmirglů, kompresor s profi stříkací pistolí, dvě basy piv a v garáži 30 °C.... Dělalo se v tričku, muselo se větrat...
Mám na prodej zadní vrata na MB Vito, nepotřebuješ je ? Vyklápěcí,stříbrná metalíza.
Upravil bluesbery dne 05.02.2012 21:53
Chimera napsal:
bluesbery: OK
Jarys: taky dobrý... Taky bych se radši věnoval přítelkyni, ale ono ani v tý garáži není tak zle (už se mi trochu pletou témata)
jak by tam mohlo bejt zle když tam máš pivínko
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Přátelé, jak je v garáži teplo a studený pivo...... No šel jsem tam dnes v 11 a přišel ve 21. Teplá garáž je základ. Nedokážu si představit takovýhle servis auta někde venku