nikos napsal:
Ahoj pánové, až se domluvíte, zda by jste přijeli už v pátek,rád bych se s vami někde u Liberce potkal, nebo vam jel naproti.
for PavelDRdjíždím na dovču až v sobotu
Nikos
Ahoj Nikolasi.Tak to je super v pátek dorazím určitě i s Fandem.Honza má namyšlenou nějakou trasu.Jak budeme vyjíždět z Prahy,tak ti zavolám jak to vypadá.Koukám,že setkání nebude mít chybu a už se těším.
V kolik hodin asi budete v Praze?
Viděl bych to tak kolem 19 hodiny v Praze
Pavle pokud budem v 5 v táboře v Praze budem kolem 6 jak jsem psal úplne v pohodě
takže ubytko zařízené, předběžně domluvený sraz v pátek s prvními dvěmi, nebo dvěma výtečníky a zbytek dorazí v so a to co možná nejdříve. zapomeňte na pohodou vyjížďku na Ještěd. tam se taky podíváme, ale nejdříve je potřeba se podívat po okolí.
takže se těším ptáci
PS: tím že berete s sebou "kamarádky domácí" jste vyškrtli z programu nějaké dorostenky
www.jantruhlar.cz
...hele výtečníci, tak zítra předvoj. Sraz tedy v Praze nebo Mělníku? Pojedeme Mělník - Liběchov - Dubá - Vrchovany - Doksy - Mimoň - Stráž pod Ralskem - Hamr na Jezeře - Osečná - Janův Důl - Rozstání - Výpřež (sedlo pod Ještědem) a dolů do Liberec. Tzn. upřesněte místo/čas srazu. Je to cca 96km a 1 a 3/4 hoďky.
Budu se snažit být okolo 10.v Liberci,snad se sqadrou,jestli s nima bude nějaký problém,tak pojedu za váma sám a sejdeme se večer v hotelu.Takže máte čas na snídani,nákup u Pardála.Kam máme dorazit?
oranžová dvanáctka
Dorazil jsem domů a vše proběhlo bez problémů.Tedy,alespoň zatím se to tak jeví. Snad nepřijdou nějaké nepříjemné fotky mojí motorky(byla 2x focena).Doufám,že všichni účastníci zájezdu už jsou taky v místech kam ráno vyrazili.Nepište sem jak dojel Láďa s manželkou.Dorazili až domů,nebo to nechali v Praze?
Ahoj chlapi, jenom jsem se chtěl zeptat, zda nevíte o nějakém pěkném offu v okolí JČ?
Předem dík za info.
Mám chuť si zajezdit a už mne nebaví stejné cesty u nás v lese
U cant buy happiness but u can buy a motobike and that´s pretty close......true story!!!!!!
...tak pánové/dámy z jihu Čech a Moravy. Díky za vaši návštěvu, počasí vyšlo a snad i cesty, byť za cenu některých objížděk, nebyly špatné. Navštívili jste dnes Kersko, stavili jste se ve Stráži na spešl zmrzce.
Díky za zpr., že jste dojeli všichni ok. tady okolo 13,30 začalo drobně pršet. Je dobré vědět, že jste "sledovaný", Pavel byl focen a hlášen již z průběhu cesty dom ;o))
Nicméně, nezapomeňte, že v zimě 2014/2015 si uděláte výlet do Jezerských hor a zvládneme naplánovaný běžkovýlet.
Takže SKOL! www.jantruhlar.cz