Kubrte, stejný věci si můžeš opatřit i v Česku. Ale to musíš chtíííít, a taky se přičinit. Neroste to na Moravě samo, stejně jako z kohoutku neteče slivovica .
Jo, jo. Já už se těším taky Akorát ty kolena do toho příštího víkendu asi nevydrží. Dal sem udit tři a teď už mám jen jedno, a jestli se na ně ve špajzu jen podívám, tak to nevydržím a stlačím je taky. Bůček se taky jen rozplývá na jazyku. ...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda: taky v noci zápasíš se svým svědomím? Já teda jo, mám pověšených pár klobásek na sušení a furt chodím pokrajovat http://www.youtub...WvUtB3kKPwElektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Vy jste mně akorát pěkně nasrali.Kde mám kua v tym paneláku udit????????????????????????????????????????????????????????????????A ani jeden kamarád nenapíše.Hmmm to je asik tou KáTéeMkou.No nic jdu se aspoň projet.
jtopman napsal:
Tonda: taky v noci zápasíš se svým svědomím? Já teda jo, mám pověšených pár klobásek na sušení a furt chodím pokrajovat http://www.youtub...WvUtB3kKPw
To víš že jo. Jenže to nejde přestat. Jak do toho jednou ten nůž zakrojím, tak jsem schopnej to za velice krátkou dobu sežrat Ještěže mi to většinou žena vytrhne z ruky, jinak by to maso nevydrželo ani do těch Vánoc.
Fanóšu, však se kurňa zastav ochutnat. Nalož Gábinu a přijeďte. Ale musíš brzo, protože pak už nic nezbyde.
Upravil Tonda dne 19.12.2010 11:35
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Mám stejnej problém,mělo to být na vánoce,tak se musím krotit.Včera jsem sežral asi tři kusy.Ještěže mám připravenou ještě jednu várku po svátkách +klobásy z ovečky co jsem dneska vyhnal z dresu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Fanos Rusicka napsal:
Vy jste mně akorát pěkně nasrali.Kde mám kua v tym paneláku udit????????????????????????????????????????????????????????????????A ani jeden kamarád nenapíše.Hmmm to je asik tou KáTéeMkou.No nic jdu se aspoň projet.
Hele fanóšu jak sem prsknu fotku udírny tak přes pole s káteemku to ke mně máš cobidup
Kupredu spatki ni krok...
bohumil:...nebyl někde vyprodej hodin s motorkama? ...já dostal take.....ale mosím uznat že ty je máš mazácké, můj ježura totiž nerozlišuje typy motorek a že se mi kurevsky dlouho líbí GS ho vůbec nezajímá ale darovanému koni .....
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Lada11 napsal:
Ahoj,
prosím o radu jak otestovat jestli je funkční startér. Po zimě jsem vrátil nabitou baterku do moto (1100GS) a zkoušel nastartovat. Točilo to, ale nechytlo. Když jsem vypnul "sytič" tak to chytlo tak na 1 vrknutí a dál už nic. Jenom cvaknutí.
Tak jsem si řekl, že to ta baterka nedala.
Když jsem tam ale šoupnul novou a nově dobitou, tak už to dál jenom cvakne, ani nezatočí. Nemůže být nějak kouslý? nebo je to jenom velký odpor ztuhlého géesa?
Včera jsem ho vymontoval, ale nic podezřelého.
Můžu ho zkusit protočit naprázdno mimo moto? Myslím, že je třeba připojit kostru a hlavní konektor k baterce a pak ještě plus ke konektoru spínače (aspoň podle nákresu).
Díky za rady
Láďa
Dnes psali na tomto fóru v jiném vlákně že TomasTT umí nezištně poradit každému Zkus mu napsat.
Lada11 napsal:
Ahoj,
prosím o radu jak otestovat jestli je funkční startér. Po zimě jsem vrátil nabitou baterku do moto (1100GS) a zkoušel nastartovat. Točilo to, ale nechytlo. Když jsem vypnul "sytič" tak to chytlo tak na 1 vrknutí a dál už nic. Jenom cvaknutí.
Když jsem tam ale šoupnul novou a nově dobitou, tak už to dál jenom cvakne, ani nezatočí. Nemůže být nějak kouslý? nebo je to jenom velký odpor ztuhlého géesa?
Můžu ho zkusit protočit naprázdno mimo moto? Myslím, že je třeba připojit kostru a hlavní konektor k baterce a pak ještě plus ke konektoru spínače (aspoň podle nákresu).
Díky za rady
Láďa
Dnes psali na tomto fóru v jiném vlákně že TomasTT umí nezištně poradit každému Zkus mu napsat.
Lada11 napsal:
Ahoj,
Díky za rady
Láďa
Vlastimile, ty máš snad krámy nebo co
Kruci... zase špatně...včera mne zde kritizovali že nikomu na rozdíl od pana TTneporadím,a když to napravím tak je to zase špatněTo Stepan:krámy jsem měl minulý týden...
milan enduroskola napsal:
Vlastimile, ty máš snad krámy nebo co
ne je to trouba, ale bez tech by tu nebylo tak veselo[/quote]
Nedávno se tady psalo o průměrné inteligenciTohle je klasická ukázka podprůměrné inteligence,kdaž dojdou nápady ....začnou se používat nadávky...
Upravil 3axap dne 03.03.2012 08:49