Tonda napsal:
Tak na Márův popud jsem domluvil další termín "PIVA" u Jary Hovězáka ve Vinglu v lednu 2016 - má tam volný termín na sobotu 23.1.2016 (hned jsem ho zamluvil ).
Takže:
V sobotu 23.1.2016 od cca 18,30h "pivní srázek" u kamaráda Hovězáka v restauraci VINGL v Brně na přehradě - https://www.zomat...z%C3%A1pad
Dostupnost ze štatlu šalinou č.1 a 11 - od zastávky je to pěšky cca 7-10 minut. Kdo přijede autem, tak parkoviště je hned vedle.
Těšíme se.
Kdo má zájem, ať zde napíše. V případě, že nás bude hodně, tak Hovězák zablokuje celou hospodu jen pro nás.
TAKŽE REKAPITULACE:
Tonda, Eva
Joe, Ilona
Mařa, Moňa
Vojta, Mirka
Pavel, Šárka
Toli, Monika
Milda, Lucka
Uch
VojtaPolický
rahadek
geofre
Potok
D-A-G-R
Pavel Cihlář
Ondra
Pertla
DavidTR, Renata
sanca
vojta s
Hospodu budeme mít zase celou jen pro nás.
Upravil Tonda dne 22.01.2016 12:09
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tak jestli je ještě pro dva místo a můžu zvětšit počet žen tak přijedu i já se svou ženou, takže Tomáš + Kačka a přijedeme společně s Mildou a Luckou s Kroměříže, díky.
Tonda napsal:
Tak na Márův popud jsem domluvil další termín "PIVA" u Jary Hovězáka ve Vinglu v lednu 2016 - má tam volný termín na sobotu 23.1.2016 (hned jsem ho zamluvil ).
Takže:
V sobotu 23.1.2016 od cca 18,30h "pivní srázek" u kamaráda Hovězáka v restauraci VINGL v Brně na přehradě - https://www.zomat...z%C3%A1pad
Dostupnost ze štatlu šalinou č.1 a 11 - od zastávky je to pěšky cca 7-10 minut. Kdo přijede autem, tak parkoviště je hned vedle.
Těšíme se.
Kdo má zájem, ať zde napíše. V případě, že nás bude hodně, tak Hovězák zablokuje celou hospodu jen pro nás.
TAKŽE REKAPITULACE:
Tonda, Eva
Joe, Ilona + Tip, Tap a Fido
Mařa, Moňa
Vojta, Mirka
Pavel, Šárka
Toli, Monika
Milda, Lucka
Uch
VojtaPolický
rahadek
geofre
Potok + 1
D-A-G-R
Pavel Cihlář
Ondra
Pertla
DavidTR, Renata
sanca
vojta s
Tomáš, Kačka
Hospodu budeme mít zase celou jen pro nás.
Upravil Tonda dne 23.01.2016 00:36
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...