Pro všechny Hicksovi odpůrce http://potucek.bl...ameda.html
doporučuji dočíst až do konce
jen aby věděli jak zásadového a názorově pevného soupeře mají proti sobě :-)
Howg
Pepa BMW R80GS
to neni nic tajneho... je to tusim 12 let stary(!) a v ty dobe tady byl protiislamskej odboj v totalnich plenkach a ja jsem mel o islamovi zcela zkresleny a naivni predstavy
mmch to, co tenkrat napsal Potucek do clanku je fakt zasadne odlisne vuci tomu, co jsem mu rikal a v jake atmosfere ten rozhovor probihal.
na novinare bacha
Upravil hicks dne 24.06.2013 12:08
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pepa GS-exKLE napsal:
Pro všechny Hicksovi odpůrce http://potucek.bl...ameda.html
doporučuji dočíst až do konce
jen aby věděli jak zásadového a názorově pevného soupeře mají proti sobě :-)
Howg
hele hosi.. v 23 nebo 24, kdy se mnou delal Potucek rozhovor o demosce proti tomu exotovi napojenyho na jihadisty, tak jeste vetsina z vas pocitam tahala kacery
nerikam, ze jsem to nepos.ral... urcite pos.ral...hlavne znalostne... ale tenkraat davno.. to vsechno bylo mnohem min vyprofilovany a muslimove dost v razi. To, co se ted doctete o islamu normalne v mainstream mediich se tehdy nikdo neodvazoal napsat.
toz kdyz se rika A, melo by se rict i B.
Upravil hicks dne 24.06.2013 12:33
17 cm
hele hosi.. v 23 nebo 24, kdy se mnou delal Potucek rozhovor o demosce proti tomu exotovi napojenyho na jihadisty, tak jeste vetsina z vas pocitam tahala kacery
nerikam, ze jsem to nepos.ral... urcite pos.ral...hlavne znalostne... ale tenkraat davno.. to vsechno bylo mnohem min vyprofilovany a muslimove dost v razi. To, co se ted doctete o islamu normalne v mainstream mediich se tehdy nikdo neodvazoal napsat.
toz kdyz se rika A, melo by se rict i B.
Keksíku - je to staré necelých 9 let Zkus využít calc na svém výpočetním stroji.
Takže se změnilo to, že si trošku větší "tvrďák", co? A těžce jsi studoval ideologii.
Zajeď do některé z teroristických oblastí, které ti vadí, nakup hafl kalašnikovů a běž si s nima o tom pokecat... Bude nám hned všem líp.
PEŠÁVAR - Slovenskí horolezci Anton Dobeš a Peter Šperka sa stali obeťami útoku talibanských teroristov na základný tábor deviatej najvyššej hory sveta Nanga Parbat. Príslušníci islamistického hnutia Taliban celkovo zavraždili desať zahraničných horolezcov ako aj ich pakistanského sprievodcu.
"Podľa zahraničnách médií zaútočilo na tábor približne 15 ozbrojencov prezlečených v uniformách pohraničnej stráže okolo jedenástej hodiny v sobotu večer.
Horolezcov začali biť a následne im zobrali mobilné aj satelitné telefóny, peniaze a doklady.
Niektorým alpinistom aj sprievodcom sa podarilo utiecť, tých, ktorí také šťastie nemali zastrelili. Podľa výsledkov pitvy utrpeli strelné zranenia najmä v oblasti hlavy a krku."
Upravil hicks dne 24.06.2013 12:48
17 cm
raptor napsal:
nie žeby na tom záležalo ale rieši sa tu ešte Katkina cesta okolo sveta alebo teraz sa tu hejtujú Moslimovia?
O týždeň budeme nenávidieť židov?
A čo krestania?
Zďaleka nie sú takí nevinní ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.
Potom možme začať nenávidieť Východoáziu a po nej Oceániu.
Vojna je mier
Sloboda je otroctvo
Nevedomosť je sila
Takže konečně k věci
Nové příspěvky na FB:
Dnes:
Háááááááááááh tak šetci sa báli.. na pár minút aj ja
S Eufóooooriou opať spolu!!!! Dnes náš dúfam čaká LUXOR !!
Inschallah!
Dnes 12:55:
30 teho júna sa Egypt chystá do ulíc.. očáva sa neočakávané..
Vtedy sa už musím usmievať spoza Sudánskeho plota...
Na benzín sa čaká na pumpách v radoch niekolko hodín..
Dva krát som sa dopravila na výpary a vyžobrala pár litrov..
Ako to bude najbližšie dni neviem ale ako hovorí moj otec " rieš vždy len krok dopredu " niektoré ilúzie sú oslobodzujúce )))
Som plnááááááááááááááá energie, mam na sebe posvadobné 3 kilá a cítim takú tú... "sweet pain" čo znamená že musíte zaspať pred tým ako Vám začne chýbať.. preto som napr. dnes nespala )) neh žije kofeíííííííííííííííín!!!
PEŠÁVAR - Slovenskí horolezci Anton Dobeš a Peter Šperka sa stali obeťami útoku talibanských teroristov na základný tábor deviatej najvyššej hory sveta Nanga Parbat. Príslušníci islamistického hnutia Taliban celkovo zavraždili desať zahraničných horolezcov ako aj ich pakistanského sprievodcu.
"Podľa zahraničnách médií zaútočilo na tábor približne 15 ozbrojencov prezlečených v uniformách pohraničnej stráže okolo jedenástej hodiny v sobotu večer.
Horolezcov začali biť a následne im zobrali mobilné aj satelitné telefóny, peniaze a doklady.
Niektorým alpinistom aj sprievodcom sa podarilo utiecť, tých, ktorí také šťastie nemali zastrelili. Podľa výsledkov pitvy utrpeli strelné zranenia najmä v oblasti hlavy a krku."
Právě proto tam zajeď, nakup ty kalašnikovy a pomsti je. Za toto ti budeme vděčni. To je asi tak jediné za co by se u tebe dalo...
.. a kur.wa, abych si chystal omluvny prispevek, jak jsem slibil? No, uvidime.
ripper napsal:Právě proto tam zajeď, nakup ty kalašnikovy a pomsti je. Za toto ti budeme vděčni. To je asi tak jediné za co by se u tebe dalo...
... nevim kde vsude ve svete jsi byl Ty. Me se za poslednich cca 20 let zadarilo byt soukrome i pracovne ledaskde a ne jen na par dni. Pokud se vyseres na Hickse a jeho zpusob prezentace problemu (kterym Te evidentne strasne sere), tak s tim nesmiritelnym stretem 2 nekompatibilnich kultur ma pravdu mnohem vic, nez rada lidi vubec tusi nebo /po politcky korektizujici a humanisticke masazi od nasi milovane EU, ktera dneska zacina uz ve skolkach/ dokaze vubec pochopit. Uz jsme v podstate v h.a.j.z.l.u a z prdele klika by byla puze pokud by se ty 2 vetve musulmanu pustily do sebe a navzjem zasadne zredukovaly, jako se to ted deje v Syrii -> Asad + Iran/Libanon (siite) a vzbourenci + Saudove (sunnite). To ja bych si pak uz jen objednal kavicku...
... nas problem je soucasny stav demokracie u nas (moc nefunguje) a v okolnich zemich, kdy 60% lidi na volby a referenda sere a ten zbytek to prijde nahazet vice/mene porad stejne. Jedina vyjimka je Svycarsko.
Upravil Bubak dne 24.06.2013 13:42
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Bubak napsal:
musulmanu pustily do sebe a navzjem zasadne zredukovaly, jako se to ted deje v Syrii -> Asad + Iran/Libanon (siite) a vzbourenci + Saudove (sunnite). To ja bych si pak uz jen objednal kavicku...
hele.. shia jsou ... marginalni hnuti... 15% musulmanstva? max...
17 cm
.. a kur.wa, abych si chystal omluvny prispevek, jak jsem slibil? No, uvidime.
ripper napsal:Právě proto tam zajeď, nakup ty kalašnikovy a pomsti je. Za toto ti budeme vděčni. To je asi tak jediné za co by se u tebe dalo...
... nevim kde vsude ve svete jsi byl Ty. Me se za poslednich cca 20 let zadarilo byt soukrome i pracovne ledaskde a ne jen na par dni. Pokud se vyseres na Hickse a jeho zpusob prezentace problemu (kterym Te evidentne strasne sere), tak s tim nesmiritelnym stretem 2 nekompatibilnich kultur ma pravdu mnohem vic, nez rada lidi vubec tusi nebo /po politcky korektizujici a humanisticke masazi od nasi milovane EU, ktera dneska zacina uz ve skolkach/ dokaze vubec pochopit. Uz jsme v podstate v h.a.j.z.l.u a z prdele klika by byla puze pokud by se ty 2 vetve musulmanu pustily do sebe a navzjem zasadne zredukovaly, jako se to ted deje v Syrii -> Asad + Iran/Libanon (siite) a vzbourenci + Saudove (sunnite). To ja bych si pak uz jen objednal kavicku...
... nas problem je soucasny stav demokracie u nas (moc nefunguje) a v okolnich zemich, kdy 60% lidi na volby a referenda sere a ten zbytek to prijde nahazet vice/mene porad stejne. Jedina vyjimka je Svycarsko.
A nejlepší bude, až se to opravdu zese.re, jak tihle lidi budou kvičet, že je nikdo nevaroval a že se o ně někdo musí postarat, přeci....
Pink Floyd - Coming Back To Life
raptor napsal:
nie žeby na tom záležalo ale rieši sa tu ešte Katkina cesta okolo sveta alebo teraz sa tu hejtujú Moslimovia?
O týždeň budeme nenávidieť židov?
A čo krestania?
Nové příspěvky na FB:
Dnes:
[quote]Háááááááááááh tak šetci sa báli.. na pár minút aj ja
S Eufóooooriou opať spolu!!!! Dnes náš dúfam čaká LUXOR !!
Inschallah!
Dnes 12:55:
30 teho júna sa Egypt chystá do ulíc.. očáva sa neočakávané..
Vtedy sa už musím usmievať spoza Sudánskeho plota...
Na benzín sa čaká na pumpách v radoch niekolko hodín..
Dva krát som sa dopravila na výpary a vyžobrala pár litrov..
Ako to bude najbližšie dni neviem ale ako hovorí moj otec " rieš vždy len krok dopredu " niektoré ilúzie sú oslobodzujúce )))
Som plnááááááááááááááá energie, mam na sebe posvadobné 3 kilá a cítim takú tú... "sweet pain" čo znamená že musíte zaspať pred tým ako Vám začne chýbať.. preto som napr. dnes nespala )) neh žije kofeíííííííííííííííín!!!
Tolko km od toho dátumu čo Katka vyrazila som spravil viac km po výkendoch so starou a to ešte cez pracovné dni živím rodinu. Zadok ju s tejto cesty určite nebolí, možno niečo iné....
Já dnes taky dal 1100km.....z toho 600km v zasr.nym dešti. Před 10dny taky 1100km(dovča na moto no :-D ). Za chvíli ji doženu a bez sponzorů
Upravil LukyGs dne 25.06.2013 00:12
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Co vyměnit Katarínu za ty naše dvě buchty v Pakistánu? Třeba by se všem třem rozsvítilo v hlavách. http://www.blesk....videu.html
Upravil Dedkoid dne 26.06.2013 15:22