V radu stokorun to zaokrouhlim ja.Pokud by se melo zaokrouhlovat na tisice,tak to dohodnem az to bude aktualni.Zatim stale neni castka konecna.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
V radu stokorun to zaokrouhlim ja.Pokud by se melo zaokrouhlovat na tisice,tak to dohodnem az to bude aktualni.Zatim stale neni castka konecna.
S případným zaokrouhlováním si nedělej starost - to nech na mě.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Pardal napsal:
Trochu odlehčím téma: Vevis už by jsi to měl přestat zveřejňovat aby to Bohumil nakonec ješte nemusel zdanit.... :-)
Ale kdepak, to jsou platby za Vevisovu sbírku modelů a že jich měl a ještě má No a prodával je podle stavu a počtu.
A celou dobu to dělá proto, aby si mohl od Bohumila koupit něco, co nám odmítl sdělit za částku zjevně transparentní Přinejhorším označíme Vevise jako bohapustého chlubila (to máš za dobrotu) a já případnému berňáku jsem ochoten ukázat, co jsem si od Vevise zakoupil. No a na soukromé drobnosti se daň z příjmu a daru nevztahuje.
Spíš aby z toho Bohumila neranilo. I dobrota se má podávat po kapkách a ne po kýblech.
Upravil Medik dne 20.09.2013 07:54
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Asi nezbyva nez čekat.V tom umelem spanku muze byt urcite treba 14 dni.Prece jenom telo oslabene chemoterapii se s infekci nesrovna tak snadno.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Bohumil je stale v umelem spanku,jeho stav se pomaloucku lepsi a postupne bude odpojovan od pristroju.Drzime palce!!Drz se chlape!!!
Upravil Milan V dne 24.09.2013 10:44
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/