Toli,musím říct,že se ti ta zlá věc fakt povedla Vypadá to dobře a zvuk brutální Normálně to na srazech nesnáším a je to jedna z mnoha důvodů,proč na běžný srazy nejezdím,ale tohle se chvíli dalo(z dálky pohoda ) ...a hlavně...100x lepší,než když děláš DJ
Všem díky za super společnost,Toníkovi za bezva vyjížďku a Přemovi za půjčení GSA LC
Rudovi poděkovat nemůžu,protože mi svými akcemi soustavně narušuje oslavu mých narozenin
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
TOLI napsal:
V pátek to bylo takové všelijaké ale v sobotu to opět nemělo chybu
Tak to tu neříkej moc nahlas, ať ostatní neztrapníš! :-) a mě nenaštveš !
Vojto Tá chyba, že jsi odjel dřív, sobotní večer byl ve znamení Kačerů z Kačerova a jiných hitů
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Tak tebe jsem tam propásl.To mě mrzí,tak snad někdy někde.Radarka se vydařila a počasí si Ruda zařídil perfektně.Jen ta noc prý nebyla moc teplá.Já jel spát domů a to už ve 23 hodiny byly jen 2 stupně.
.
Mr GS napsal:
Toli,musím říct,že se ti ta zlá věc fakt povedla Vypadá to dobře a zvuk brutální Normálně to na srazech nesnáším a je to jedna z mnoha důvodů,proč na běžný srazy nejezdím,ale tohle se chvíli dalo(z dálky pohoda ) ...a hlavně...100x lepší,než když děláš DJ
Všem díky za super společnost,Toníkovi za bezva vyjížďku a Přemovi za půjčení GSA LC
Rudovi poděkovat nemůžu,protože mi svými akcemi soustavně narušuje oslavu mých narozenin
Já už to vícekrát neudělám, promiň:-)
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Tak tebe jsem tam propásl.To mě mrzí,tak snad někdy někde.Radarka se vydařila a počasí si Ruda zařídil perfektně.Jen ta noc prý nebyla moc teplá.Já jel spát domů a to už ve 23 hodiny byly jen 2 stupně.
Teda.. já si na zimu stěžovat nemohu ! Mě bylo ok...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
to Ruda: stejně kecáš,za rok to bude zas
Po cestě,kousek od Radarky,jsme v sobotu s Martou zdravili pravděpodobně Pavla Lišku,takže to nebyla fáma a přijel tam?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
to Ruda: stejně kecáš,za rok to bude zas
Po cestě,kousek od Radarky,jsme v sobotu s Martou zdravili pravděpodobně Pavla Lišku,takže to nebyla fáma a přijel tam?
Jj prý přijel a já taky chvíli před tím odjel.Škoda
.
PavelDR napsal:
Fotky se sem moc nehrnou.Fotil tam ještě někdo,nebo jenom Somm?
Já něco fotil, ale jen málo...
Ale zase mám nahranej zvuk zlě věci
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
to jsem se zas zasmál, ani jsem netušil, že je Ondra takovej bavič...
a příběh o hyperaktivním sedlákovi, to je epizoda sama o sobě.....
doufám, že se zas uvidíme na travel eventu 23-25.5. nebo třeba v enduroskole
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Asi sme se museli videt, byl sem tam celej vikend :-) tak priste si reknem poznavaci znameni :-))
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!