ale jo fakt velkej obdiv, obuli jste se do toho slušně. Už se těšim až dorazí
a mi se těšíme že si odpočineme já už tričko dnes venčil a sklidilo úspěch Doufám že budete spokojeni a vůbec mi nevadí že se budu opakovat ale je fakt pěkné Už mi chodí zprávy a emaly..kdy prý začneme s mikynama a polokošilema To když jsem četl mojí, tak se šla raději utopit do vany ..už je tam fakt nějak dlouho
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Ta mi došla, ale zjistil jsem že mi chybí ploutve a šnorchl..takže malá dovolená No jo..ale kdy se vrátí už mám hlad
Upravil Milan V dne 10.03.2014 19:55
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Tak poslusne hlasim, ze jsem si vcera vyzvedl triko u Milana doma.
Je naprosto super a predcilo me ocekavani budu ho velice rad nosit
A navic jsem poznal Milana osobne, za coz jsem rad, protoze je to velice fajn clovek
Nehlede na to, co predvedl za kus skvele a obetave prace...
Milane, diky moc!
ale jo fakt velkej obdiv, obuli jste se do toho slušně. Už se těšim až dorazí
a mi se těšíme že si odpočineme já už tričko dnes venčil a sklidilo úspěch Doufám že budete spokojeni a vůbec mi nevadí že se budu opakovat ale je fakt pěkné Už mi chodí zprávy a emaly..kdy prý začneme s mikynama a polokošilema To když jsem četl mojí, tak se šla raději utopit do vany ..už je tam fakt nějak dlouho
Mildo 134balíčků je mazec. Já stát za tebou ve frontě
Moc Ti nezávidím ráno na Radarce jestli dorazíš
Jinak ještě jednou bych Ti i Tvojí chtěl poděkovat za ten kus práce. Píšu to už dnes, bo si myslím, že zítra to zapadne při té hromadné děkovačce až dorazí pošťák
Uži jsi pěkný večer konečně bez triček.
PS: Kdy se bude dělat seznam na mikyny???
PSI: Dělám si prdel Máte týden volna
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Mildo 134balíčků je mazec. Já stát za tebou ve frontě
Moc Ti nezávidím ráno na Radarce jestli dorazíš
Jinak ještě jednou bych Ti i Tvojí chtěl poděkovat za ten kus práce. Píšu to už dnes, bo si myslím, že zítra to zapadne při té hromadné děkovačce až dorazí pošťák
Uži jsi pěkný večer konečně bez triček.
PS: Kdy se bude dělat seznam na mikyny???
PSI: Dělám si prdel Máte týden volna
buď realista,jde to poštou,děkovačka bude až ve čtvrtek.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
jencekgs napsal:
tak,sekám poklonu Milanovi i poště,trika jsou boží a pošta překvapila.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Tak moje polovička už balíček převzala....to byl fofr. A teď jako správná Žena čeká až.přijedu z práce, abych to otevřel...... nemůžu se dočkat...
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá