taky to mám ted s časem horší a horší.. Do toho všeho jsem si ještě koupil horský kolo, takže teď lítám denně po práci po hřebenech za barákem...
nicméně, abych to někam posunul - co říkáte na off-on vyjížďku s buřtama na celej den (nemám tedy tušení kudy a kam...) třeba v neděli 6.4.? Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Maarty 82 napsal:
Co takhle to udělat ze sítí do betonu ?psí vino zasadit kolem a máš to i s kytkama
To jsi neviděl naší zahradu. 800m2 oploceno právě kari sítí.
Na fotce od lampy doleva, rozděleno rovněž sítí.
Tohle bych chtěl fakt dřevěný...
už mlčím odpol se mrknu na place co se nám tam válí.Teť jde o to co chceš za palety ? Jestli EUR -80x120cm na 20m když je dáš na výšku 25ks nebo jakékoli
kdybys je kupoval bude to stát ranec
pokud to nebudeš chtít hoblované tak těch 140ks planěk na 20m + pár latí na rýgle by mohla vyjít lépe .pozistím
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Ahoj Michale,my kdyz jsme meli pronajatou zahradu,tak jsem si navozil jednorazovi palety a ty jsem pouzil na stavbu plotu a pergoly. Rozebral jsem je a pouzil jen samostatny prkna. Jednorazovky sezenes spis nez Eurovky ,ktery kdyz uz nekdo ma tak je nacpe do vykupu. Jednorazovky zamestnancum normalne nechavali.
Ahoj Michale,my kdyz jsme meli pronajatou zahradu,tak jsem si navozil jednorazovi palety a ty jsem pouzil na stavbu plotu a pergoly. Rozebral jsem je a pouzil jen samostatny prkna. Jednorazovky sezenes spis nez Eurovky ,ktery kdyz uz nekdo ma tak je nacpe do vykupu. Jednorazovky zamestnancum normalne nechavali.
zkoušel jsem se taky poptat,ale všichni co znám s tím topí když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Tak co chlapi, jezdil ste nekdo? ja to mel v planu, ale neco me skolilo, tak serfuju po netu a piju horky caje :-( No a pristi tyden je manzelka o vikendu ve skole. Asi to prestehuju do obejvaku a udelam s toho kvetinac Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Macek01 napsal:
Tak co chlapi, jezdil ste nekdo? ja to mel v planu, ale neco me skolilo, tak serfuju po netu a piju horky caje :-( No a pristi tyden je manzelka o vikendu ve skole. Asi to prestehuju do obejvaku a udelam s toho kvetinac
máš na mysli něco takového?
http://bmwgs.cz/forum/attachments/2014/u/0646.jpg
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Ja sem tenhle tejden zabitej, sem na prcky sam. Pristi tyden pokud se pocasi totalne nezblazni, tak jedu na Radarku.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!