Pamatuju si když jsem cca pět let zpátky znovu začínal cvičit tak trenér měl dokonalou hlášku...chlastej si jak chceš ale uvědom si, že jedna kalba je týden tréninku v prdeli. No a ono to funguje ...když si představím tu makačku hozenou do ****u chuť mě přejde...
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
noel napsal:
Pamatuju si když jsem cca pět let zpátky znovu začínal cvičit tak trenér měl dokonalou hlášku...chlastej si jak chceš ale uvědom si, že jedna kalba je týden tréninku v prdeli. No a ono to funguje ...když si představím tu makačku hozenou do ****u chuť mě přejde...
hele nerad to říkám, ale tohle je už docela překonaný názor. Jednou týdně se zleju a dokážu s v posilovně /nevím o jakém tréninku mluvíš/ docela klidně zlepšovat.
noel napsal:
hele nerad to říkám, ale tohle je už docela překonaný názor. Jednou týdně se zleju a dokážu s v posilovně /nevím o jakém tréninku mluvíš/ docela klidně zlepšovat.
Nevím kdo podle tebe ten názor překonal, ale ono asi záleží jak cvičíš, jestli jen honíš "formu" do plavek v létě a v zimě na to dlabeš tak je jasný, že se požád zlepšuješ... Ale když jedeš na doraz, na hraně svejch možností tak to musí bejt znát.
Sám za sebe můžu říct, že nejvíc škodí dovolená Loni jsem se připravoval na světovej pohár v silovým trojboji, na dva týdny jsem si odjel na motorce do apl, nepravidelná strava, žerou se sračky, chlastaj limonády, pijou likéry a je to v háji. Vrátil jsem se z dovolený a forma ta tam, nakonec jsem vydřel třetí místo celkově bez ohledu na váhovou kategorii. Nebejt dvoutýdenní dovolený mohlo být zlato. No což
noel napsal:
Tak to buď rád holt já jako starej kozel se vylejt tak nejenom že je týden makačky fuč ale navíc dva dny dávím vniřnosti. Pamatuju si doby kdy jsem se sežral jak dobytek v pátek v sobotu zase a nic...dneska si na to vzpomenu a je mi zle
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
noel napsal:
Tak to buď rád holt já jako starej kozel se vylejt tak nejenom že je týden makačky fuč ale navíc dva dny dávím vniřnosti. Pamatuju si doby kdy jsem se sežral jak dobytek v pátek v sobotu zase a nic...dneska si na to vzpomenu a je mi zle
To si děláš kozy ne?
Jsem o 10 let starší, chlast mě pořád chutná a je to na mě vidět. Což tedy není zrovna k chlubení ani na soutěž krásy a inteligence. Momentálně jsem samá modřina a silniční lišej, což se objevilo po páteční neplánované kalbě. Asi mě nějak nabila tělo silnice, bo jsem otěhotněl myšlenlou, že domu doběhnu. Ještě si pamatuju tak půlku cesty běhu a pak už jen sprchu doma a sakrování.
Nedát si v sobotu spraváka, tak nic nesvařím ani neudělám, co jsem stihnul.
Pravda, druhej den už tolik netáhne, ale jde to přepít. Je to o tom 4. až 5. panáku a pak to zase jde.
Na fyzičku a výkonnost už jsem rezignoval, bo víc jak 3 mladé chlapy neztluču a to ještě nesměj bejt moc trénovaný. Prostě mě dojde dech. Bez kyslíku uděláš akorát tak hají a můžeš bejt vymachrovanej jak chceš.
Faktem je, že dát dokupy chlast a vážněji sport moc nejde. Ale když děláš něco pro samotnej pohyb a prču, tak se to nevylučuje. Ovšem na medaile a nějaký vrcholy, kromě těch opileckejch, to nejni.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hele nedělám...ono to u mě asi taky souvisí s prací...roční pracovní nájezd je od 60 do 80 tisíc ročně a nic nedělat tak už umřu jak mě budou bolet záda. No a s chlastem nevím kde se to zlomilo ale už větší množství nedám... na chuť si dám dobrej single malt a to mě ke štěstí stačí...posilku neberu v žádném případě vrcholově ale snažím se makat. Jako paňár jsem závodně plaval, lyžoval a prostě by mě pohyb a určitá disciplína chyběla...
Nedávno jsme měli sraz s lidma ze základky a když jsem viděl ty panděra a záchvaty dýchavičnosti po třech schodech... bylo mi smutno.
noel napsal:
Nevím kdo podle tebe ten názor překonal, ale ono asi záleží jak cvičíš, jestli jen honíš "formu" do plavek v létě a v zimě na to dlabeš tak je jasný, že se požád zlepšuješ... Ale když jedeš na doraz, na hraně svejch možností tak to musí bejt znát.
Sám za sebe můžu říct, že nejvíc škodí dovolená Loni jsem se připravoval na světovej pohár v silovým trojboji, na dva týdny jsem si odjel na motorce do apl, nepravidelná strava, žerou se sračky, chlastaj limonády, pijou likéry a je to v háji. Vrátil jsem se z dovolený a forma ta tam, nakonec jsem vydřel třetí místo celkově bez ohledu na váhovou kategorii. Nebejt dvoutýdenní dovolený mohlo být zlato. No což
IPF? Váhovka? Fotka mi nic neříká třetí jakože na Wilkse?
IPF ne, tak vážně to neberu :-D na to bych ani neměl. Bylo to WPC, váha do 82 kg EQ, nakonec jsem jel jen pozved. Ani jsem nechtěl soutěžit, nejdřív stagnace, potom zranění... Ani dres jsem neměl svůj, měl jsem ho pujcenej od kluka co má 100 kg, takže to nebylo to pravý orechovy. Bylo to v Praze tak jsem si řekl že to zkusím, ikdyz jsem věděl že to bude bída.
Do IPF chtěla jít přítelkyně závodit za autobrzdy Jablonec, ale nakonec si to rozmyslela a zůstala v GPC, příští tejden jede na svět do Srbska. Jinak kamaradim s Romanem Krejčíkem, ten v IPF soutěžil, toho bys mohl znát, v ty Praze jsem byl s Ladou Paseckym, taky byl v IPF. Teď už jsou oba Masters, oba soutěžili za autobrzdy.
bystricke napsal:
v lednu to snad bude 6 let co chodím pravidelně do telocvičny,díky ní žiju,užívám si,nepřežívám
Jo, ale taky víš, jak to bolí
No a ještě se člověk musí smířit s tím, že mlaďasové jsou Bystřo prostě rychlejší a mají větší výdrž. První 3 roky jsem je oblafnul snadno, ale teď už se mě stává, že mě ty opravdu šikovní začínají šetřit
ba co hůř, už mám dost práce i s těma né až tak talentovanejma. Samozřejmě myšleno ve skupině, se kterou jsem začínal. Jen jeden chlapec je starší než já a to o měsíc, ovšem nikdy si nezničil tělo manželstvím a dětma. A taky nikdy nebyl tlustej, což já o sobě říct nemohu.
Ale nehejbat se alespoň ty dva večery v tejdnu, tak už jsem rozteklej jak medůza a na kapačkách.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Saturnin napsal:
IPF ne, tak vážně to neberu :-D na to bych ani neměl. Bylo to WPC, váha do 82 kg EQ, nakonec jsem jel jen pozved. Ani jsem nechtěl soutěžit, nejdřív stagnace, potom zranění... Ani dres jsem neměl svůj, měl jsem ho pujcenej od kluka co má 100 kg, takže to nebylo to pravý orechovy. Bylo to v Praze tak jsem si řekl že to zkusím, ikdyz jsem věděl že to bude bída.
Do IPF chtěla jít přítelkyně závodit za autobrzdy Jablonec, ale nakonec si to rozmyslela a zůstala v GPC, příští tejden jede na svět do Srbska. Jinak kamaradim s Romanem Krejčíkem, ten v IPF soutěžil, toho bys mohl znát, v ty Praze jsem byl s Ladou Paseckym, taky byl v IPF. Teď už jsou oba Masters, oba soutěžili za autobrzdy.
Brno, SK Kuřim, měl jsem fitko, chodili ke mně cvičit lifteři, měli dobrý zázemí Jinak se znám s Martinem Košnarem, zbytek moc ne...
Saturnin napsal:
Brno, SK Kuřim, měl jsem fitko, chodili ke mně cvičit lifteři, měli dobrý zázemí Jinak se znám s Martinem Košnarem, zbytek moc ne...
Janku, vítej zpět mezi námi Snad jsi neboural?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.