...jak to tedy v neděli bylo? namátkou vyberu pár momentek:
...jedeme-li na dostřel Kružberka, nevynecháme "bazény" ...i tentokrát jsme zahájili opláchnutím motorek
(všiměte si "neznámého motorkáře" vpravo - co to dělá? kope do motorky kamaráda? že by závist, že ON sám bazény vynechal, aby si neušpinil eRko? )
...k nějakému kontaktu s Mikyho "dvanáctkou" dojít muselo, jinak si nikdo nedovedeme představit co bylo důvodem "středně velké opravy" která následně musela proběhnout na Skřítku
...Miky si následně mumlal pod fousy něco o hrozné pomstě ...zřejmě ho inspiroval poutavý "billboard" umístěny na Skřítku
Opravdu super projíždka, Orlické hory a Polsko super. Pavlovi za navigaci... Najeto 560km, ale návrat v 21.30 byl opravdu na hraně(hlavně pro manželku...)
Ale asi jsme se flákali protože spotřeba po dotankování 4,8l , a já si mylel jak jsem tomu nedával..
Já můžu o5 v SO i NE, ale tentokrát ne na celý den. Viděl bych to na nějakou okolokomínovku s pár lehkýma OFF vložkami (snad stihnu přezout téměř nahladko oskákaný předek).
...zavolal mi dnes bratranec Veverka, že nechá spočnout ruchadlo a jde jezdit, tak jsem se přidal
...byla z toho krásná dvouhodinová podvečerní projížďka cestou-necestou ...rychlostním průměrem cca 30km/h ...louky, polňačky, šotolinky, kousek lesíka ...eňo ňůňo
...a protože mi kamarád říkal, že tu máme furt jen obrázky (žrá)jídla a motorek, dávám dnes jednu krajinku
to PavelGS: jsi minule tvrdil, že máš odpracováno a už budeš jenom jezdit ...tak včil tomu nerozumím - ty než by jsi jezdil s kamarády, tak raději pracuješ?
to Bystřické: tak na Javáči pořádně NAMAŽ ...ať nevržeš
Upravil prezi dne 04.09.2009 14:38
prezi napsal:
to PavelGS: jsi minule tvrdil, že máš odpracováno a už budeš jenom jezdit ...tak včil tomu nerozumím - ty než by jsi jezdil s kamarády, tak raději pracuješ?
to Bystřické: tak na Javáči pořádně NAMAŽ ...ať nevržeš
Je to trošku jinak.Právě proto že jsem jezdil s kamarády,nahromadily se nějaké resty a už toho je víc než by bylo zdrávo. Posekat trávník,nařezat dřevo,posekat dřevo,uložit dřevo,dotřít okapy...........
No mi doma manželka taky brblá, že jsem věčně v tahu.
Přitom to není žádná pravda že...
Jenže co se dá dělat, budu muset vytáhnout holky někam do kraje, abych nakupil kladné bodíky.
Tenhle víkend jsem marný............
Pája
Ahoj Kluci! Čtu Morava, tak se musím zeptat. Kde jezdíte? V blízkosti jakého města? Mám GS teprve chvíli a zatim jezdím sám, což mě dlouho bavit nebude. Jsem ze Zlína. A jak tak koukám, máte asi všichni velké GéeSa. Já mám 650, pokud by Vám to nevadilo, rád bych se k vám někdy přidal.
Motorka není problém. Nemám vůbec GS a je to v klidu. Jen občas objedu nějakou kaluž a tak...
Stačí když se někdy přidáš a sám uvidíš.
Srazy bývají v okolí Nového Jičína.
Pája