Asi jo nevím nezajímal jsem se oto z čeho to je.. řekl jsem mu číslo barvy on řekl kolik říkám 0,5 dcl on 100kč a šel jsem dom
... servis a diagnostika BMW Motorrad
kaca napsal:
šest piv, šest občanek, šest limonád, šest korun....
Tak jsem si dal narychlo 4 dvanactky a 2 maly myslivce.Zaplatil jsem 84 kc i s 5 %diskem a jsem zde!A tady nic!*pissed*
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
A já se se.ru s panelem se zásuvkama pod budíky, když už sem měl namontovaný D3..... A už toho mám dost, dneska byl fakt blbej den a jdu se někam zničit do Kladna...asi na haldu
Buď uplně v klidu... Dělá mi to naprosto stejnej zvuk.Mám repasováno od p.Procházky.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
jestli ti tam dával ten novej šroubek na odskok,tak to možná nijak neutahoval.Budeš si s tím muset sám pohrát
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
No...mám to povolené jen o jedna a půl otáčky a dělá to takovjehle zvuk...ale když to utáhnu,tak se to ani nehne,takže to asi bude v pohodě. Ale ten zvuk mě trochu děsí...
Schvalne jsem to sel zkusit na svou motorku.Je fakt,ze tlumice ma 1100 trochu jiny.
Zadek mi zvuk nedela.Ale predek trochu jo.Ale az pri vetsim propruzeni.Ale nedokazu rict na 100%,jestli jde ten zvuk z tlumice.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!