[39.32Kb]
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Na rovném úseku dálnice mě zastavil policajt. Byl to takový ten typický muž s napoleonským komplexem, který se baví akorát tím, že buzeruje lidi.
Přiznávám, že jsem jel trochu rychleji…
Policajt chtěl evidentně úplateček, protože brzy vyrukoval s větou:
„A copak vlastně děláte za práci?“
Rozhodl jsem se, že se trochu pobavím:
„Pracuji jako prodlužovač penisů na soukromé klinice.“
To jej zaujalo a začal se vyptávat:
„Vážně? A jak se to vlastně dělá?“
No, a tak jsem začal fabulovat:
„No, my máme takovou speciální biotechnologickou emulzi, kterou velmi odborným hmatem vmasírovávám do penisu. Takže když má někdo třeba, odpusťte ten výraz, malého ****a, tak po deseti minutách už má čur*ka dlouhého patnáct čísel. Po další hodině ho má dvacet čísel, po další hodině třicet čísel… No, a když ho masíruji - samozřejmě s přestávkami asi tak dva dny, tak klidně způsobím, že má čur*ka dlouhého metr padesát.“
Polda na mě koukal jak tele na nový vrata a ****ně se zeptal:
„Metr padesát??? Co **** může kdo dělat s čur*kem dlouhým metr padesát?“
No, a v té chvíli přišla moje chvíle. S kamennou tváří jsem odpověděl:
„No, to je jednoduchý, ale musí se to provést přesně, takže pořádně poslouchejte…“ (Polda se naklonil blíž, protože jsem začal šeptat…)
„…nejdřív si najdete pořádně dlouhý, bezpečný a rovný kus dálnice, jo?“
Poldovi se rozzářila očička nad tím tajemstvím, které mu právě odhaluji výrazně přikývl, jako že rozumí.
„…No, a pak tomu čur**ovi dáte do ruky radarovou pistoli a necháte ho pokutovat řidiče za rychlou jízdu!“ dodal jsem vzápětí.
Shrnutí:
Pokuta za rychlou jízdu .......... 2000 Kč.
Pokuta za urážku veřejného činitele .......... 20 000 Kč.
Pohled na toho policajta, když jsem domluvil - k nezaplacení…
F 700 gs
Vážení,nevím, zda nakupujete v některém z hypermarketů TESCO, ale tohle vám může být užitečné. Chci vás varovat před něčím, co se mi stalo. Stal jsem se obětí chytrých podvodnic. Tohle se mi přihodilo v hypermarketu TESCO – Liberec a mohlo by se to stát i vám.
Jak podvodnice pracují:
Dvě hezké 18-leté dívky přijdou k autu, když dáváte nákup do kufru začnou vám umývat sklo a jejich prsa doslova vypadávají z blůzky s nápisem TESCO. Kdo by se nepodíval, že. Když jim poděkujete a nabídnete peníze za práci, řeknou Ne a požádají vás,
zda byste je nezavezl k plaveckému bazénu. Když souhlasíte, obě se posadí na zadní sedadlo. V průběhu cesty se začnou navzájem sexuálně dráždit. Pak jedna z nich přeleze na přední sedadlo a udělá vám to pusou, zatímco druhá vám ukradne peněženku. Mně ukradly peněženku minulý týden v úterý, ve středu, dvakrát ve čtvrtek, pak v pátek a naposledy včera večer!!!
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
V lese pod stromem spí nadrženej medvěd.
Najdenou se probere a vidí ježka. Vezme ho do pracek, začne si s ním pohazovat a říká: "Ježku, kde máš p..u"
"Nemám."
"Čím jsi to řek, čím jsi to řek?"
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Vážená pojišťovno, odepisuji na Váš dopis, kde jste mě žádali o upřesnění mého úrazu. Do oznámení úrazu jsem uvedl, že jsem si úraz způsobil sám. Jsem zaměstnán jako zedník a zmíněný den jsem pracoval zcela sám na stavbě domu. Po dokončení mi zbylo asi 250 kg cihel na střeše. Sešel jsem tedy dolů, tam jsem přes kladku vytáhl nahoru po laně prázdný sud, do něhož jsem hodlal uložit zbývající cihly. Lano jsem dole pevně zabezpečil a šel jsem na střechu naložit cihly do sudu. Po naložení všech cihel jsem sešel opět dolů, abych spustil sud s cihlami. Ve smlouvě máte uvedeno, že vážím pouze 75 kg. V momentě, kdy jsem lano odvázal a držel jen v ruce, jsem se ujistil o působení gravitace. Výše jsem napsal, že sud, který sám o sobě váží 25 kg, byl naložen 250 kg cihel. Jak si jistě domyslíte sami, moje váha 75 kg nemohla udržet tak těžký sud a než jsem si to uvědomil, byl jsem v prudkém pohybu vzhůru a sud, který byl na úrovni střechy, naopak v prudkém pohybu dolů. Zhruba na úrovni třetího patra jsem se setkal s protipohybujícím se sudem, což vysvětluje to naražení hlavy a zlomeniny krku a lícní kosti. Dále jsem pokračoval směrem vzhůru, až jsem se zastavil s prsty v kladce. I přes velkou bolest jsem se však držel lana. V tom samém momentě sud s cihlami dopadl na zem a rozbilo se mu dno. Výše jsem napsal, že sud sám o sobě váží 25 kg a já, jak máte uvedeno ve smlouvě, 75 kg. Působení gravitace pokračovalo dále a jak si jistě domyslíte, situace, kdy já se 75 kg jsem nahoře a sud vážící pouze 25 kg dole, nemohla setrvat. A tak jsem se v mžiku ocitl v prudkém pohybu dolů a prázdný sud naopak v prudkém pohybu nahoru. Zhruba na úrovni třetího patra jsem se opět setkal se sudem, tentokrát prázdným. To vysvětluje zlomeniny obou kotníků. Dále jsem pokračoval směrem dolů, kde jsem prudce narazil na zem, což vysvětluje ta rozdrcená kolena a sedací kloub. V bolestech a bez vůle jsem pustil lano, na jehož druhém konci přes kladku visel prázdný sud beze dna. Působením gravitace se sud ocitl v prudkém pohybu dolů, přesně do míst, kde jsem bezvládně ležel. To vysvětluje ta tři zlomená žebra. Doufám, že jsem vám poskytl Vámi požadované informace. Na další zajímavou spolupráci se těší Josef Novák.
oranžová dvanáctka
to je mazec
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.