Bože, snad to na té malé holčičce nezanechá trvalé následky
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
já myslím, že paní z toho posledního videa by měla využívat tuto značku ze Šumavy , ovšem pro ní by měla platit na celou republiku
petrguss přiložený následující obrázek:
[135.51Kb]
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
BIGR napsal:
Spíš to patří do rubriky kde se píše o tom,jak se Hicx stará o svého pašíka.
Tohle je fotka stejnýho "páru".
Prostě BIOPOLŠTÁŘ...
[img][/img]
Vodka s ledem poškozuje ledviny, rum s ledem poškozuje játra, gin s ledem poškozuje srdce, whisky s ledem poškozuje mozek. Jeto vůbec možné, že je led tak škodlivý?!!!
Otázka pro muže:
Ležíš mezi homosexuálem a krásnou holkou. Ke komu se otočíš zády?
Protože v Benátkach se nenacházejí žádné mešity, vláda umožnila italským muslimům modlit se na ulici.
Zatím se utopilo 543 muslimů. Bůh žehnej Italům.
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Paul napsal:
Slováci budou rádi, když nesestoupí a když už, tak mi chybět určitě nebudou a můžou si zahrát derby s Maďarskem.
ty narcis vymudrely z hokeja(hokejku si v živote nedržal v ruke) isto poznáš tak televizor pri ktorom chlastáš v nejakej krčme a mysliš aký si hokejista-ostatne aj tvoje foto ukazuje aky si motorkar namiesto mašiny predstavuješ svoj NARCISXICHT
Dulovan: sekcia vtipy, tak si scoju reakciu myslel ako vtip, ze?
Vies co, ja som tiez slovak, ale co na slovakoch nemam rad je to neskutocne kopanie a prskanie ked sa niekto dotkne 'narodnej hrdosti'. A naviac nejaky Cehun... sa ukludni krajan, paul je nahodu mily chlapik
dulovan napsal:
ty narcis vymudrely z hokeja(hokejku si v živote nedržal v ruke) isto poznáš tak televizor pri ktorom chlastáš v nejakej krčme a mysliš aký si hokejista-ostatne aj tvoje foto ukazuje aky si motorkar namiesto mašiny predstavuješ svoj NARCISXICHT
Hele jestli se tě to dotklo tak sorry, ale tohle je sekce vtipy, tak jsem předpokládal, že se to tak bude brát. Pokud ti tak strašně vadí můj "narcistický" **** tak se na něj nekoukej Jo a hokej jsem hrál 17 let z toho tři roky extraligu dorostu a juniorky