Jednou do roka se sejdu s kluama, co jsem solu kalili na koleji. A opet se mi potvrdilo, ze kdo si vezme Micru do ruky, ten ji proste chce! S vetsinou ne jednu, ale hned 2 nebo 3!!! Nedivim se, je to fakt uzasny diblik a sakramentsky uzitecni. Taky mel u nich uspech Charge. Taky super nastroj. Soudruhum inzenyrum ten mastnackej titan proste ucaroval!
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Ivan napsal:
Pomooc! Nemáte někdo zbytečnou vitrínu na nože, modely atd. nebo nevíte, kde se dá sehnat? Zatím jsem použil tuhle, ale není to moc pěkné a je malá...
ahoj kamarát, nahodou som nadabil na prebiehajuci predaj od 21.11.16 v Lidl Slovensko na takuto:http://www.lidl.s...p;id=39070
tieto akcie su medzi SK a CZ rozne opozdene tak mozna to coskoro bude v CZ Lidli (alebo uz bolo) tak mozna by sa Ti hodila - aj ked podla mna trosku draha
Ak je tu uz pre Teba pase, tak to ber len "akoze som si spomenul na Teba"
.....pripadne, mozna niekomu inemu sa hodi
Upravil vlk dne 23.11.2016 14:55
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Ale ja uz bych neco takovyho sakra potreboval!!! Pomalu se blizim k 30ce a neni to kam davat...
BURE napsal:
Ale ja uz bych neco takovyho sakra potreboval!!! Pomalu se blizim k 30ce a neni to kam davat...
Neboj, nejsi blázen...:-). Lidlovka vypadá pěkně, třeba to do Lidlu CZ přijde taky. A nebo ty moje stály pětikilo + pošta. Nemají ale poličky, takže buď naležato nebo na zdi, pak si ale musíš poličky udělat, já to budu mít na miniaturních hřebíčkách jakoby v prostoru. Když budou mít LT vyklopené kudly, vejde se jich 15-20 velkých ve dvou řadách podle toho, jak to chceš nahusto.
Jsem blazen, ale vubec me to nevaci.
V Liberci ruší krámek tak si jedu pro tuhle: https://nabytek.b...itriny.phpMožná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Proc sis o nej teda psal? Ja mam srrasne uzke predlokti, ja to nosit nemuzu...
Ve mě se to pere... Chci, nechci, asi nikdy nevyužiji, ale strašně potřebuji...
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
Kdybych mel mit jen ty Leathermany, ktere potrebuju, tak jich nemam pres 30!!! Ale chci kazdej z nich a i ty dalsi...
Manželce jsem koupil Style CS - na klíče ideál, hlavně chtěla nůžky.
Ještě chce kleště, ale nový ChargeTTi už nekoupím, koupili jsme ho pro švagra k narozeninám a dle mě kvalita oproti mému z roku tuším 2008 - 2009 velmi diskutabilní!!!
To samé kolega se Surge - ztratil perko, které drží bity - jak se k tomu postavil český zástupce Leatherman - neuvěřitelně čelem - kolega dostal komplet nový kus... je tam ale velké ALE - ten nástroj prostě není jeden jako druhý, doléhací plochy na sebe nesedí tak dokonale, jako na nástroji z roku 2006... nevím, kam přesunuli výrobu, ale obé mě velmi zklamalo.
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
Crunch je spica! Fakt bozi samosvorny kleste! Uz mu mockrat prisly v hod, kdyz jsem treba nemohl pouzit treba sverak. Super poslouzi jako krimplovaci kleste. Na stipackach si nastavis potrebnou vuli a uz cvakas. Ten midel se dela od roku 99, takze to maji vychytany. Strasne po nem touzi muj tchan.
S tou kvalitou mi to neprijde tak hrozny. Mel jsem v ruce par fungl novych Surgu a byly fakt super. I moje novejsi ST300 mi prislo lepe udelany nez to ze zacatku vyroby. Nicmene obcas na nejaky kus, ktery mi uplne nesedi netrefim. Spis bych rekl, ze je to nesvar jednotliveho kusu...
Kazdopadne kdyz vezmu do ruky jakykoli model vyrobeny do roku 2000, tak kazdej je perfektni! Kdykoli a kdekoli.
Tomas1200GSA napsal:
Pořád u sebe nosím EDC a tam by se vyjímal! Asi si ho nadělím.
Jestli sebou nosis jeste nejakou EDC kudlu, pak super volba! Budes nadsenej, je to uplne neco jinyho, nez co Leatherman jinak dela. Fakt takovy UFO LTM, proste pecka. Vysroubujes vymezovaci tycku a je tam 1/4" hex dira, do ktery nacpes adapter do vrtacky za 20Kc bez jakykoli upravy a pak uz se Ti meze prakticky nekladou, co na nej navesis... A je relativne malej, takze ho nacpes kamkoli. A je na nem uplne super odizolovavaci bazmek na lankovy draty. Zadny priblbly vecko na otviraku na konzervy, jako je jinde. To je totalne na houno! Jednak je udelany na blby strane a druhak je uplne na kkt! Tohle fakt funguje!
Tak co, jeste ho nemas objedny?