prouky napsal:
O Lánech jsem to četl taky, je to nesmysl, o BD mluvil rozumně, a Sudety dle MD po r.38 už patřily Němcům, ať se nám to líbí nebo ne, tak se mocnosti domluvili a my s tím souhlasili.
Jasně sie..., chlapče uč se historii, a zkus přemýšlet, mocnosti se domluvili na odsunu v r. 45 , aby se rok 38 už nikdy neopakoval ach jo, tatíček Masaryk se v hrobě obrací.
Chtelo by to taky kouknout gramatiku, vlastence
říkám si hurikán
U nás 4 Karli a jeden do urny u mé matky. Teď teprve leze na světlo, co má Zemák za hovada příznivce - inzerát od stbáka do Blesku ap. A něco ještě určitě vyleze. To by byl jistě vhodný prezident pro spoustu lidí.
PeDR napsal:
U nás 4 Karli a jeden do urny u mé matky. Teď teprve leze na světlo, co má Zemák za hovada příznivce - inzerát od stbáka do Blesku ap. A něco ještě určitě vyleze. To by byl jistě vhodný prezident pro spoustu lidí.
Zemanova mluvčí Hana Burianová prohlásila, že Šlouf ve Vídni k Zemanově výpravě nepatřil. "Pokud tam byl v té době Miroslav Šlouf, jednalo se o jeho vlastní soukromý program, který neměl s návštěvou Miloše Zemana nic společného," uvedla mluvčí
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/slouf-viden-zeman-video-prezidentske-volby-fei-/domaci.aspx?c=A130125_221816_domaci_aha
Upravil bluesbery dne 26.01.2013 06:03
Občas tady na to vlákno zabrousím...no popravdě...lehko mi z většiny zde uvedených příspěvků není, ale už to nemám v plánu jakkoli komentovat. Pokud by ale někoho zajímalo něco jiného, než profláklé mediální komentáře místních periodik, nechť si přečte třeba tento článek, nebo chcete-li komentář, s jehož obsahen se mi nezbývá než ztotožnit. Mimochodem, přijde mi, jako by autor psal i o některých z vás a třeba se tam někdo i najde... http://blisty.cz/...67161.html
Věřím, že tento článek jde i v duchu zde vyhlášeného příměří.
Zkus se na to podivat jinak.Ja treba nejsem fanaticky priznivce KS i kdyz to tak mozna vypada.Pro mnoho lidi je to pouze volba proti Zemanovi.A je jedno jestli by proti nemu stal Franz,Dlouhy nebo treba Roithova.
Proste volba nekoho,kdo neustale lze,obklopuje se lidmi jako Slouf a v jeho politicke minulosti je spousta nezodpovezenych otazek je pro mne neprijatelna.
Takze podle mne to ten autor pise spatne.Nejde o fanatickou podporu KS.Jde spis o fanatickou,ale pochopitelnou snahu zabranit tomu,aby se prezidentem stal Zeman!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
No článek do značné míry popisuje i mé pocity, ono je to vidět i tady na fóru (kde se často proklamuje myšlení), vtipu na Zemana se tleská a u vtipů na Karla se napadá ten co je napsal.
Ale co už, je to skoro za námi, ony (média) na nás vytáhnou zase něco jiného...
Bojovat se musí všemi prostředky Ale aspoň to nejsou lži a podpásovky jako u zemanovců.. http://byznys.lid...y-trhy_mev
Upravil bluesbery dne 26.01.2013 11:05
Taky to vidím jinak než Mao. Když se podívám, kolik desítek milionů jsou ochotni nasypat do diskreditační kampaně příznivci Zemana, Šloufem počínaje, přes zástupce Lukoilu , agentů STB a Ruské tajné služby, kolik bylo připraveno peněz jen na včerejšek na diskreditační kampaň, která neměla být jen v Blesku ale i ve všech regionálních denících. Jak se za něj pere Klaus se svou rodinou,tak je dle mě jasné,ze už nejde o prezidenta ČR ale o 500miliard za dostavbu Temelína. S KS šance Ruska výrazně klesají. Proto ta hysterie a lži Zemana a spol.
Pokud by vyhrál Zeman, budu poslední koho překvapí nástup Klause k ruskému dodavateli Temelína.
Zdenal RT napsal:
Taky to vidím jinak než Mao. Když se podívám, kolik desítek milionů jsou ochotni nasypat do diskreditační kampaně příznivci Zemana, Šloufem počínaje, přes zástupce Lukoilu , agentů STB a Ruské tajné služby, kolik bylo připraveno peněz jen na včerejšek na diskreditační kampaň, která neměla být jen v Blesku ale i ve všech regionálních denících. Jak se za něj pere Klaus se svou rodinou,tak je dle mě jasné,ze už nejde o prezidenta ČR ale o 500miliard za dostavbu Temelína. S KS šance Ruska výrazně klesají. Proto ta hysterie a lži Zemana a spol.
Pokud by vyhrál Zeman, budu poslední koho překvapí nástup Klause k ruskému dodavateli Temelína.
No, to celé je přeci něco jiného než mediální masírování, jak je tady občas zmiňovano ve spojitosti s Hajným....
Ahoj kluci, tak si musím ulevit a napíši vám můj názor.
Nevím proč, ale když zapnu internet, tak téměř automaticky volím stránky BMWGS.
Proto vám prostě musím napsat, jak jsem stále více v údivu, kam to tento národ dopracoval, ať už je to ta slavná amnestie, nebo ten výkvět adeptů na prezidenta, až k samotné volbě Pekoty, nebo Blekoty.
Kdyby mně nebylo 55 let, tak snad odcestuji mimo tento absurdistán.
Teď, když jde o figurku na hrad, tak se lidé mohou strhat ve volební aktivitě, ale když šlo o víc, tak nevolili.
Fakt už nevím, zda spím, či bdím.
Hlavně zdraví, jasné nebe nad hlavou a silný motocykl. Mějte se.
Ivoš.