Sete napsal:
Rudo, mrkej co jsem našel na netu. O E-13 už tu bylo psáno, ale co ta E-12? Vypadá jako normální E-09.
Tyhle pneu už jsem měl doma. Jinak ta E-12 je pouze v 18" označená jak RallyStar určená na pro závodní účely. Je tu pár lidiček co už ji odzkoušeli. Třeba Morabo a moc si pochvaloval. E-13 je tak trošku C-čková pneumatika. Myslím, že ji měl ode mne Schrek. E-12 má špunty více do stran a tím pádem lepší boční vedení i když se sjede prostředek.
Potvrzuji mel jsme na zkousku tu predni E13 a dobre to je
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
milan enduroskola: takze sem byl v casovem presu a ted to doladim
1. pneumatika je vpodstate upravena a rozsirena C23 pokud se nepletu s tim, ze sirsi je stred gumy a stredovy spalek tak, aby byla 90/90/21
2. je certifokovana na silnici
3. v porovnani jizdni vlastnosti na silnici je lepsi varianta jak E09 a priblizuje se vlastnostem XT 644, a neni to jizdne jak uplne spalkova guma C?? 80/90/21 samozrejme to neni E10 ani TKC , je potreba brat na zretel, samozřejme i rychlostni index te E13 je vyssi jak XT a to rychlostni index R
4. rozhodne je v terenu o stupen lepsi jak XT 644 co se týka bahna a samocisteni
Nemam tolik najeto abych mohl vice hodnotit, stejne tak i subjektivni dojem je na kazdem , ja treba jezdim ty XT a jsem spokojen a nekod vubec ne
Upravil schrek dne 24.03.2016 10:03
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
joe napsal:
Tak na stánku Mitas v Brně novinka Mitas TerraForce v rozměru na GS ke shlédnutí.
Těšíme se na Vás - tým Mitas
Jinak pře-Afrikováno,ale to se dalo čekat
Ahoj, Rudo je něco nového ohledně TerraForce od výstaviště? Dostupnost a cena? Momentálně probíhá i akce na Michelliny za sadu -800,- Kč.
díky za info.
joe napsal:
Tak na stánku Mitas v Brně novinka Mitas TerraForce v rozměru na GS ke shlédnutí.
Ahoj, Rudo je něco nového ohledně TerraForce od výstaviště? Dostupnost a cena? Momentálně probíhá i akce na Michelliny za sadu -800,- Kč.
díky za info.
Zavolám v pondělí a dozvím se víc.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
joe napsal:
díky za info.
Taky tak trochu čekám na info o TerraForce.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
joe napsal:
díky za info.
Taky by me zajimalo info o cene a dostupnosti. Potrebuji zadni 150ku...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
joe napsal:
díky za info.
Taky tak trochu čekám na info o TerraForce.
Tak to nás je více. Jen by bylo taky dobré znát už i přesnou cenu.
zitra bude streda,6teho dubna.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.