Příspevek přišel i ze Slovenska!
Dárci:TOMTOM,Micak,MOONCZ,Jencek,Karlos,Simax,ScubyCHSTEPAN,ZOB,
vyky,vlk.
Takze Bohumile zaber!
Dnesni darci:SIGGI,Bajlak,CARLOSCZ,lukes.
Tak včera jeste 400kc.Darci:ARON,parukar.
Tak ještě 100kc od entoniho.
PS:Jak bude cas,tak ty platby projdu a spocitam jeste jednou.Prece jenom je toho hodne a chybicka se mohla vloudit.Verim teda ze ne a kdyby tak nic zasadniho.A ty Bohumile odpocivej a zotavuj se!
Upravil vevis dne 24.10.2013 16:18
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
PS:Jak bude cas,tak ty platby projdu a spocitam jeste jednou.Prece jenom je toho hodne a chybicka se mohla vloudit.Verim teda ze ne a kdyby tak nic zasadniho.
Nevím kolik máš jiných příchozích plateb ( výplata ? ) na tento účet. Ale když si definuješ období, ukáže ti to v historii sumu kreditních položek.
vevis napsal:
Tak ještě 100kc od entoniho.
PS:Jak bude cas,tak ty platby projdu a spocitam jeste jednou.Prece jenom je toho hodne a chybicka se mohla vloudit.Verim teda ze ne a kdyby tak nic zasadniho.A ty Bohumile odpocivej a zotavuj se!
Tak to pěkně zašij a potom přiměřeně dávkuj. Vždycky jsem si myslel, že je v lidech dobroty jako v řiti medu, ale jsem příjemně překvapen. Třeba se jednou povede si dát s Bohumilem po štamprli. Už mám dva sudy švestek v kvasu Je to houby,nestíhám, ale pokud se to povede........Uvidíme zjara
Upravil vevis dne 24.10.2013 16:19
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
PS:Jak bude cas,tak ty platby projdu a spocitam jeste jednou.Prece jenom je toho hodne a chybicka se mohla vloudit.Verim teda ze ne a kdyby tak nic zasadniho.
Nevím kolik máš jiných příchozích plateb ( výplata ? ) na tento účet. Ale když si definuješ období, ukáže ti to v historii sumu kreditních položek.
Obdobi jsem definoval,ale zustatek mi zkreslovali vybery z bankomatu,platby kartou atd.Kazdopadne jsem to cele secetl.Na poprve mi to nesedelo o 250kc.Na podruhe to vyslo.Vickrat to pocitat nebudu.
vevis napsal:
Obdobi jsem definoval,ale zustatek mi zkreslovali vybery z bankomatu,platby kartou atd.Kazdopadne jsem to cele secetl.Na poprve mi to nesedelo o 250kc.Na podruhe to vyslo.Vickrat to pocitat nebudu.
vevis napsal:
Můžeš si zvolit jen kreditní položky...
Co prosím tě řešíš,vevis je zárukou,že to bude správně
vevis napsal:
Můžeš si zvolit jen kreditní položky...
V moznostech mam pouze příchozí platební převody.Problem je mozna v tom,ze je tam napsano:
Obraty na účtu nejsou vypočteny, pokud zvolíte kritéria pro zobrazení více než 50 transakcí.
vevis napsal:
Tak i dnes dorazilo 1044kc!
Dnesni darci: Douglas,Alf-GS,Sinta77,Rummen1150,Raider,
Racek.
Příspevek přišel i ze Slovenska!
Dárci:TOMTOM,Micak,MOONCZ,Jencek,Karlos,Simax,Scuby,
CHSTEPAN,ZOB,
vyky,vlk.
Takze Bohumile zaber!
Dnesni darci:SIGGI,Bajlak,CARLOSCZ,lukes.
Tak včera jeste 400kc.Darci:ARON,parukar.
Tak ještě 100kc od entoniho.Ted odecitam cenu modelu,neco taky přihazuju.
Tak dnes ješte 550kč!
Dárci:KUKY,Rendazase.
Upravil vevis dne 24.10.2013 16:15
Dobré ráno BOHUMILEstále čekám na nějaké nové info a určitě nejen já tak nám sem hod konečně nějakou zprávu tak jak to dokážeš napsat jen TYkámo BOJUJ!!!
Souhlasím PavleDR, ale bohužel Bohumilův nynější stav mu nedovoluje
vzít do ruky mobil nebo notebok......
Kdo chce vědět více,ať mi zavolá,(ne SMS) číslo mám v profilu.......
Upravil Siggi dne 29.09.2013 15:12
Aktualni zpravy,netusim nakolik presne ale nejsou moc dobre.Bohumiluv organismus udajne nechce prijmout novi jicen,ktery mu lekari vytvorili ze zaludku.Udajne se s tim doktori jeste nesetkali.Takze to bude slozite a nadlouho.
Proc to pisu.Milda km byl navstivit bohumilova 18leteho syna,ktery je ted na vsechno sam.A neni to nic veseleho.Bohumil s touto situaci vubec nepocital a kluk mel penize pouze na 14dni.Dale neni nijak vyreseno inkaso atd.Zatim si Michal(syn)pujcil penize od nejakeho kamarada.Milda km,ktery Michala zna se nabidl,ze Michalovi nakoupi nejake jidlo a pomuze mu dat dokupy a poplatit slozenky.Proto mu dnes poslu z nasi sbirky 5000kc a dal se uvidi.Protoze to nejsou moje penize,tak povazuji za povinnost to sem napsat,ale myslim ze budete souhlasit.
Vevisi a proc mu neposlat rovnou vsechno?Jestli je Bohumil alepson obcas pri vedomi, tak mu to urcite udela radost a bude mit take o starost min...
BMW R1150GS MY02
Poptal bych se, kolik potřebuje na základní provoz (složenky) a poslal bych mu to každej měsíc. Pokud by to bylo 5000,- mělo by mu to vydržet na půl roku. Je to mladej kluk a v průseru, ale pořád mladej a může ho někdo o to obrat. Volil bych menší obnos v pravidelné dávce. Pokud to je Vevis v tvých možnostech a pokud by to tak vyhovovalo.
Ale tu základní injekci prostě pošli. Kdo rychle dává, 2x dává. akonec, je to aby to Bohumilovi udělalo radost a dost pochybuji, že by byl nasr... že kluk přežil.
Upravil Medik dne 30.09.2013 14:34
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz