No tak jsem se ted dozvedel, ze pekvapeni co sem pro Vas prichystal se vubec nekonalo, coz me dost mrzi a nemusel jsem se s tim delat !!!
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Bylo to bezvadný Fakt super zábava. Vyjížďka se snad zúčastněným líbila. Díky Přemkovi a RENOCARU za demo motorky R1200GSA LC a R1200RT LC. Několik lidí využilo sobotní vyjížďku a potom odpoledne na Radarce k projížďce na těchto motorkách. Díky obsluze Radarky za veškeré služby - bylo to zase skvělé. Jinak Hovězákovo a Ondrovo vyprávění a hlášky mi namohli bránici tak, že mě bolí ještě teď - jsem fakt rád, že jsou součástí mého okruhu kamarádů, a že spolu jezdíme po výletech a akcích spolu s Joem, Dr.Žákem, Uzlem, Jirkou, Mírou, Přemkem, Bohumilem, Siggim.........(nerad bych na někoho zapomněl) - takže ještě jednou díky chlapi (a i všem ostatním) za parádně prožitej víkend. Pěkně jsem si vyčistil hlavu. tady nějaký fotky: http://tonda1200....-13.4.2014
A konkrétně pro Milana, Ondry, Rudy, Pertlu ještě Hovězákovu oblíbenou píseň : YouTube Video ...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
schrek napsal:
No tak jsem se ted dozvedel, ze pekvapeni co sem pro Vas prichystal se vubec nekonalo, coz me dost mrzi a nemusel jsem se s tim delat !!!
Také děkujeme všem za další super víkend na Radarce to snad jinak ani nejde ale Rudo to počasí příště polepši aby trochu zapršelo at to tolik nepráší a příště rozhodně zase dojedeme
schrek napsal:
Já na to při všem pakecu úplně zapomněl.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Špica sééšn, navíc to mám za humny /80-150km záleží jeké si vezmu brýle na mapu. Takže veliký dík všem co to organizovali, ale i těm co přijeli. Jinak abych jenom nechválil, tak i když ta ZLA' VĚC sem patří a vcelku zajímavá stavba tak mne bavila asi tak jednu hodinu. Pak už souhlasím s Hobrem a každý další start Boingu mi začínal vadit víc. Je pravda že jsme o generaci starší než byl věkový průměr všech ostatních a v našem věku by se nás sešlo tak do mariáše, ale nevěřím že jsme jediní kdo nechce přijít o uši. Přikládám pár fotek, když tak prosím někdo upravte ten odkaz. Druhá polovina je ze sobotní vyjížďky s Pachem a Tyfem kolem Dalešické přehrady.http://aron2006.rajce.idnes.cz/Radarka_2014/