Minulou sobotu jsem pomahal organizovat offroad vyjizdku pro zacatecniky, mistni BMW dealer a RawHyde (offroad skola) naplanovali lehkej offroad vyjezd asi jenom 25 mil za mesto ale i tak to s velkou grupu zabralo 5 hodin.. ale s tim jsme pocitali. Samozrejme v tom poctu lidi byla jenom otazka casu nez nekdo lehne (viz vyse), nastesti se to obeslo vicemene bez nasledku...
Vyrazil jsem vcera s jednim partakem na pruzkum novyho terenu, tak jsem to okomentoval v cestine... zadny elaboratni video, spis takovej "vlog" Skoncilo to trochu predcasne moji vlastni blbosti...
Posledni video z 2018... a ze mate tu zimu, tak jsem ho udelal v cestine, at se u toho muzete ohrat Predem varuju, ze je to o dost vic ukecany nez obvykle...
Nemá Lc společnou náplň motor + převodovka, aby jste tím sjezdem bez motoru nezadřeli převodovku jako Šíma na 800?
Jinak video parádní jako vždy
Upravil Jirik dne 01.01.2019 11:03
Konecne jsem zase vyrazil k nejaky zajimavy destinaci - normalne je tahle prehrada komplet na suchu, parkrat jsem tam videl trochu vody, jednou tekla poradne ale tohle jsem fakt jeste nezazil. Chtelo to trochu usili se tam dostat, ale rozhodne stalo za to...
Po tom vsem snehu a destich prislo jaro a poust rozkvetla jak jsem to tu jeste nevidel.. pocitam, ze za tyden to bude zase vsechno pryc spaleny na uhel
Minulej vikend jsme vyrazili do hor, chvili mi potrva nez to zpracuju ale zase to bylo zabavny.. vedet kam si stoupnout je nekdy docela umeni
YouTube Video
Tenhle vikend jsem po case zase konecne vytah tlustou bertu a protah jsem ji trochu terenem, aby nezapomnela kam patri
YouTube Video
No a v tydnu porad trenuju na sicim stroji... mozna vic nez to, ze se mi snad konecne podarilo trochu chytnout balanc je ten samotnej proces uceni - tohle je vysledek mozna 5ti mesicu treninku, za prvni 4 mesice jsem vubec nemel pocit, ze se nekam posouvam ale zarek jsem se, ze to musim kousnout i kdyz jsem fakt mel pocit, ze je to uplne marny.. a pak vam jednoho dne neco cvakne v hlave a najednou za 2 tydny udelate vetsi pokrok nez za celou dobu predtim..