to PavelGS a Bystřické: ono dělání dřeva a juchačka na jawáči jistě mají svoje kouzlo, ale troufám si tvrdit, že vyrazit s kamarády na offroudíky je lepší
Zdarec tak mam teď chvili pauzu posledni týden v srpnu jsem vyrazil na 4dny směrem videň ,terst, poreč,cortina ,a dal pres paso falzarego smerem na salzburk a po přejezdu nadherneho sedla s anterseldeva di mezz do erisbachu přede mě malinko couvl ital tak jsem se odporoučel k zemi malinko jsem se potloukl ja i hrošik tak teď čekam jak se k tomu vyadří pojištovna ,abych mohl hrošika spravit a zase ho s vami větrat
to sou hezké cestičky,vypadají neprašněné jak si nás posledně táhlto bylo tolik prachu že sem viděl jen na 2 m před sebe
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Ahoj velmi lákavé fotky , když se k vám někdy budeme chtít přidat, zvládnu vaše výlety na "nešpuntech" ?
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
to Bystřické:
co se prachu týká - tentokrát jsem si nechal trasu několik hodin předem pokropit lehkým deštíkem, tak to bylo opravdu luxusní svezení
to Moranka:
zatím to bylo „bez bab“ ...je nějak málo motorkářek - navíc motorkářku na "bramboře" aby pohledal ...přidej se - budeme rádi
…neboj, to co jezdíme se z velké části dá jet i na „nešpuntech“, nebo se to dá objet po cestě a počkat
Když il presidente nenavrhuje,dovolím si navrhnout něco já. Zase. Varianta č.1: Trasa kterou jsme leli s Darrenem (pokud mu komolím jméno,sorry),ale v kratší variantě.V podstatě okolí Libavé,Slezské Harty a části Jeseníků.Cestičky úzké s minimálním provozem a pár vyhlídkama.
Varianta č2: Tuhle bych dal s velkým sebezapřením,ale je na ní velké lákadlo v podobě halušek se zelím a špekem (prezi slyšíš to? ),takže bych se ukecal. Tahle trasa by vedla směrem na Slovensko,ale v kratší verzi než posledně, abychom dorazili domů v normálním čase a pokud možno za světla.Takže na Fačkovské sedlo,Vrícke sedlo,Šturec,Donovaly,Lipt.Lůžnou do Partizánske Lupče a pak skrz Ružomberok a opět Donovaly se Šturcem zpět.Potom trošku jinou trasou na Fačkov a tam by se vidělo podle času kudy zpáteční cestou.Odhadem asi +500km,takže zase menší nálož,ale na druhou stranu to je j edna z posledních příležitostí na podobný výlet v letošní sezóně.
Upravil pavelgs dne 10.09.2009 21:50
...ne že bych nejezdil, ale vyrážím na "intimnější" akci ... jen dvě mašiny a já, bratranec Veverka a naše milé ženy - na dva dny za krásami naší vlasti
...ale moc se mi neunavte, příští týden jsem vám o5 k dispozici!
( ty halušky nechejte na příští týden prosím! prosím! prosím! )
prezi napsal:
...tož kolektive, tento víkend beze mne
...ne že bych nejezdil, ale vyrážím na "intimnější" akci ... jen dvě mašiny a já, bratranec Veverka a naše milé ženy - na dva dny za krásami naší vlasti
...ale moc se mi neunavte, příští týden jsem vám o5 k dispozici!
( ty halušky nechejte na příští týden prosím! prosím! prosím! )