...ad absurdum je už je to jak to dneska dopadlo. A taky se to stalo. Takže by mě to ani nepřekvapilo. A pak už může následovat jen otázka.... Řešil jste už někdo převoz hrošíka do Austrálie? To by mělo být dostatečně daleko.
Když už je rozhodnuto tak tady zajímavý článek z Pardubic.O legálním navážení stovek ekonomických migrantů.Je to všechno trochu složitější. https://pardubice...zpravy_jahTeoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Martin69 napsal:
Přátelé, vy co jste volili Zemana, ve vší úctě. Když vidíte tu sebranku kolem něj, ještě vám není trapně?
trapně mi není, mám prostě jiný názor, profesora podporuje ods, top 09 a ty mi vadí více, než babiš s ovčáčkem, jeden z důvodú proč sem ho nevolil
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
cekal jsem vitezstvi Drahoša... jsem cely prekvapen.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hrabe_X napsal:
Chudák Mitrofanov. Teď aby emigroval domů do Rostova na Donu. PeHe už mělo poluce a teď má infarkt.
Německo mělo přistavené autobusy opic a najednou neví kam s nimi.
Kalousek se těšil, že se dostane zpátky k lizu a Horáček se zaspíše do dějin nejen jako vekslák. Halík se modlil nonstop, ale Alláh to chtěl jinak....
Nebožtík Venca flaška Ruzyně měl pravdu: Pravda a láska zase zvítězila nad lží a nenávistí.
hehe.. taky mam slabost pro Pehe a Mitrofanova...
mmch Pehe melo styk a ma dceru.. podobne postizenou. Mozna z nich bude dalsi ruda dynastie po vzoru Sabatu/Uhlu nebo Rychliku...
Upravil hicks dne 27.01.2018 18:26
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
frufruST napsal:
Hurá. Tak jste nám zařídili, že nás bude zase reprezentovat fyzicky i morálně zdevastované, věčné ožralé, kremelské hova-do s plínkou na prdeli, koexistující v symbióze s komanči, firmou stbáckého psychopata a dalšími kreaturami. Prostě výkvět národa. Taknějak ten nejlepší z nás, že? : ) Teď už jen zbývá, společně si zaskandovat: HOŠI DĚKUJEM!
Ty seš taky pěkný hova-do
Upravil sloon dne 27.01.2018 18:39
mmch Pehe melo styk a ma dceru.. podobne postizenou. Mozna z nich bude dalsi ruda dynastie po vzoru Sabatu/Uhlu nebo Rychliku...
Mám podezření že Pehe se romnožilo nepohlavní formou, konkrétně fyziparií. Možná mu v tom pomohl jeden bezvýznamný, avšak dnes velmi známý a často jmenovaný fyzikální chemik.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
frufruST napsal:
Hurá. Tak jste nám zařídili, že nás bude zase reprezentovat fyzicky i morálně zdevastované, věčné ožralé, kremelské hova-do s plínkou na prdeli, koexistující v symbióze s komanči, firmou stbáckého psychopata a dalšími kreaturami. Prostě výkvět národa. Taknějak ten nejlepší z nás, že? : ) Teď už jen zbývá, společně si zaskandovat: HOŠI DĚKUJEM!
A pak kdo chrlí tu nenávist..
Nebo by se ti líbil kancléř Kocáb??
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Mě to tak stupidní nepřijde. Nevěřím tomu, že se celoživotní vědec , který se nikdy v žádné veřejné funkci neangažoval, najednou ve svém věku probudí a chce sloužit národu a být rovnou prezidentem. Vytáhnula ho skupina Kalousek a spol. protože si správně mysleli, že by mohl zaujmout. Poslední co Kalouska a spol zajímá je aby jsme měli dobrého prezidenta. Potřebují někoho proti Babišovi, když už mu vyhráli volby a sami na něho nemohou. Přestože se považuji za pravicovýho voliče, tak když něco prosazuje Kalousek a dokonce se na tom shodne s Fialou tak jdu přesně na druhou stranu.
co mě nezabije , to mě posílí
georg - myslím, že i celoživotní vědec může být úspěšný v politice, navíc jako předseda Akademie věd ČR jistě s politiky do styku pracovně přicházel. Nicméně souhlasím, že jako úspěšného prezidenta si ho moc neumím představit, na to jsou jeho zkušenosti mizivé. V.Havel byl sice také prezidentem bez zkušeností, ale to byla jiná doba.
Co se týká toho ostatního, nesledoval jsem, kdo Drahoše "vytáhl" nahoru, ale fakt je, že naprosto souhlasím s tím, že už jen proto, že ho podporovaly strany jako ODS či TOP09 je pro mne důvodem k tomu, abych ho jako prezidenta nechtěl. Možná si to zjednodušuji, ale prostě jsem takový - jakmile bude někoho prosazovat Kalousek nebo Fiala, prostě budu volit opačnou stranu.
Dalším důvodem pro mne je, že hlavní motto J.Drahoše - a koneckonců i dalších neúspěšných kandidátů a jejich podporovatelů - byla ZMĚNA. Ale kromě otřepaných frází nikdo neřekl jaká a vlastně bylo z jejich chování jasné, že tím mysleli pouze změnu prezidenta. A to je pro mne hodně málo, nehledě k tomu, že jak píšeš, jde o negativní kampaň založenou ne na představení vlastních vizí a vyzdvihování vlastních předností, ale na kritice druhého. Asi už zapomněli, že právě to jim prohrálo podzimní volby. Zeman sice pro jedovatou slinu také nechodí daleko, ale v prezidentské kampani se držel zpátky a k těmhle praktikám se nesnížil.
No, kostky jsou vrženy a život půjde dál, jaro se blíží a naše GS už se těší na vzduch. Ono by se moc nezměnilo ani s panem profesorem na hradě. Možná tu avizovanou změnu někdo chytřejší než já (myslím zásadní, nejen otřepanou náhradu hrubosti slušností) zaznamenal, ale evidentně 51 procentům voličů nestála za výměnu hradního pána. A to je demokratické rozhodnutí svobodných občanů.
Upravil Ivan dne 28.01.2018 11:09
V mých očích nebyl pan Drahoš suverénní osobnost spíše se mi zdálo že mu názory a chování formovalo v průběhu voleb jeho okolí, klidně bych je nazval pražskou kavárnou, nebo jak to ten Zeman říká (nesdílím s ním stejný názor a jsem rád za každou názorovou oponenturu)... kdyby byl víc sám sebou měl by můj hlas, když oznámil svoji kandidaturu byl jsem přesvědčen že to je ON, ale časem jsem změnil názor.... už například Hilšer mi byl více hlasovatelný, bohužel se do finále nedostal.....nemusí to být pravdou je to pouze můj pocit a na jeho základě jsem volil.... proti Zemanovi bohužel nebyl dostatečně silný (silná suverénní osobnost) kandidát a jsem zvědav kdo se do budoucna nebídne, mám strach aby to nebyl současný premier...
TAKE IT EASY
Jsem smutny z vysledku voleb ale neda se nic delat a musime to respektovat.
Pozitivni je na tom to, ze snad zeman s babisem dodrzi sliby co se tyka imigrace a budou branit zajmy ceska vuci EU.
Problem bude ze typci kteri se motaji kolem zemana se domluvi s babisem a vedenim jeho firem. Z toho mam dost obavy a muze to skoncit vselijak.
Uz vidim babise jak pokracuje v klidu dal v planu.
Dalsi 2 neuspesne pokusy o sestaveni vlady a pak predcasne volby se vzkazem volicum ze mu vsichni jen hazeli klacky pod nohy zatim co on makal.
Pak vyhraje volby s prehledem a nedej buh aby ziskal ustavni vecinu.
Tohle je scenar ktereho se desim a zvoleni zemana je bohuzel jeden z kroku nutnych k jeho naplneni.
Budu prat nam vsem tady at se pletu a jsem vedle jak ta jedle.
Upravil paja1 dne 28.01.2018 07:56
Pája
vevis napsal:
Když už je rozhodnuto tak tady zajímavý článek z Pardubic.O legálním navážení stovek ekonomických migrantů.Je to všechno trochu složitější. https://pardubice...zpravy_jah
Zrovna vcera vecer jsme tohle resili na rodinne oslave s holkou co pracuje na cizinecke policii. Jmenovala x firem z okoli Pardubic kde na cechy skoro nenarazis. Ona a policie delaji co muzou ale ty firmy z nich maji v podstate srandu. Vetsinou jsou to plastarske firmy z automotive. Tem staci nekvalifikovana sila a lidi tahaji co nejlevnejsi odkudkoliv to zakony umozni. Je to jen chamtivost a biznys. Po nas potopa.
Pája