škoda jsou moc fajn hned bych přikoupil min 3ks,ale můžete mě nekdo vysvětlit jak to dělají majitelé GS,že mají triko L chápu našeho Toliho to je chodící reklama na hubnutí,ale jak k tomu přijdeme majitele XXL size jako Jaroušek,Pedr,Kašák,moje maličkost,Hiks apd
Pokud to půjde znova do výroby,prosím myslet i na nás s XXL
Bob napsal:
škoda jsou moc fajn hned bych přikoupil min 3ks,ale můžete mě nekdo vysvětlit jak to dělají majitelé GS,že mají triko L chápu našeho Toliho to je chodící reklama na hubnutí,ale jak k tomu přijdeme majitele XXL size jako Jaroušek,Pedr,Kašák,moje maličkost,Hiks apd
Mám zájem - 1x L. Prosím do PM číslo účtu a částku vč. poštovného. Obratem přepošlu peníze a adresu pro doručení.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Bob napsal:
Znova do výroby už to nepůjde. Leda že by se toho někdo chytil a vymyslel by něco nového na rok 2013 Hlavně ne ta reklamka co dělala čepice
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Znova do výroby už to nepůjde. Leda že by se toho někdo chytil a vymyslel by něco nového na rok 2013 Hlavně ne ta reklamka co dělala čepice
Trika ale byly kvalitní a úspěšné, prodalo se jich za tu dobu hodně. A kšiltovky už tam jsou poslední 4.
Ano ano triček mám 5 kousků a drží fest!!
Čepice jsem myslel XMichaloviX
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Dá se poslat nějaká velikost toho L trika? Možná by mi bylo, ale spíše bych to viděl na XL. Nechtěl bych vypadat v L jako Pavel Vítek
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén