Tak tenhle je hodně drsnej a černej ale znáte to co tě nezabije..........
toli přiložený následující soubor: 123.jpgDvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
První den po letních prázdninách r.2050 v páté třídě jedné základní školy učitel kontroluje přítomnost žáků:
"Mustafa El Ekh Zeri."
"Zde."
"Achmed El Cabul."
"Zde."
Kadir Sel Ohlmi."
"Zde."
"Mohammed End Ahrha."
"Zde."
"Mi Cha Elves Ely."
Ticho ...
"Mi Cha Elves Ely"
Nikdo se nehlásí ....
"Ješte jednou - Mi Cha Elves Ely!"
V zadní lavici vstane chlapeček a pípne:
"To bych moh bejt asi já, ale čte se to Michael Veselý." R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
V porodnici položili vedle sebe tři novorozence - chlapečky:
Čecha, Němce a Rusa.
Ale zapomněli je označit, takže se jim popletli.
Přijdou matky a teď, babo raď, jak je od sebe odlišit, který je čí?
A tak Němka zařvala: "Heil Hitler!"
A skutečně - jedno novorozeně vyskočilo do pozoru a zvedlo pravici.
Němka k němu šla a vzala si ho do náruče.
Najednou přistoupí i Ruska a bere si na ruku jedno ze zbývajících dětí.
A Češka se ptá:
"Hej, Rusando, jak jsi poznala, že tenhle je tvůj?"
Ruska odpovídá:
"To je jednoduchý - když Němka zařvala,
tak ten můj zaťal pěstičky a ten tvůj se posral...
Zetor - dobrý vtip, podívej se na předchozí stránky - příspěvek č.5733. Je tam něco vzdáleně podobné....
Upravil hobr dne 25.06.2014 18:31
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Jednoho deštivého dne se v malém přímořském městečku v Řecku, v krajině postižené finanční krizí, objeví německý turista. Přijde do malého hotelu a požádá hoteliéra, aby mu ukázal pokoje, že by se možná na pár dní ubytoval.
Hoteliér požádá o kauci 100 euro a dá mu klíče. Pak to začne:
1. Jakmile turista zmizí na schodech, hoteliér vezme 100 euro a utíká k sousedovi-řezníkovi, aby zaplatil dluh za maso.
2. Řezník vezme 100 euro a utíká na druhý konec vesnice ke statkáři,aby zaplatil dluh za dobytek.
3. Statkář utíká na místní družstvo, aby zaplatil dluh za krmivo a nájem malého pole.
4. Předseda družstva vezme 100 euro a jde do hospody zaplatit sekeru.
5. Hospodský zaplatí 100 euro prostitutce, která mu do té doby dávala na dluh.
6. Prostitutka jde zaplatit 100 euro za hotel, do kterého si vodila zákazníky.
7. Hoteliér vezme 100 euro, položí je na pult a v ten moment sejde ze schodů německý turista se slovy, že se mu pokoj nelíbí, sebere 100 euro a odchází.
= nikdo nic nevyrobil
= nikdo nic nevydělal
= všichni účastníci mají zaplacené dluhy a s velkým optimismem se dívají na budoucnost..
...no a takto nějak funguje záchranný balík EU...
KUKY se vrací
JEDNOHO dne se stalo, že k holiči přišel zahradník, aby se dal ostříhat.
byl hotov, ptal se, kolik dluží...
Holič odpověděl:
"Tento týden sloužím spoluobčanům, tudíž nemohu brát žádné peníze."
Zahradník tedy poděkoval a opustil holičství. Když holič příští ráno
otevíral svůj krámek, našel tam 12 růží s poděkováním.
Druhý den přišel pekař, aby se dal také ostříhat. Po stříhání se opakovalo totéž
"Sloužím tento týden spoluobčanům, nemohu tedy připustit, abych dostal
zaplaceno," vysvětlil holič. Pekař byl rád a odešel. Příští ráno, když holič otevírá svůj krámek, vidí sáček se 12 koblížky upečenými do zlatova a s děkovnou kartičkou.
Ten samý den se přišel nechat ostříhat poslanec parlamentu. Když chtěl
platit, slyší totéž: Sloužím tento týden spoluobčanům, a proto nemohu vaše peníze přijmout," znělo holičovo vysvětlení. Poslanec byl mile překvapen. Poděkoval a odcházel v povznesené náladě. Příští ráno, když chtěl holič otevřít krám, stálo tam 12 poslanců, a všichni se chtěli nechat zdarma ostříhat.
Milí přátelé, toto je pouhá ilustrace základního rozdílu mezi obyčejnými občany a zástupci státní správy, odtrženými od reality všedního života, tedy těmi, kteří vedou naši zemi.!! R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
KUKY napsal:
Jednoho deštivého dne se v malém přímořském městečku v Řecku, v krajině postižené finanční krizí, objeví německý turista. Přijde do malého hotelu a požádá hoteliéra, aby mu ukázal pokoje, že by se možná na pár dní ubytoval.
Hoteliér požádá o kauci 100 euro a dá mu klíče. Pak to začne:
1. Jakmile turista zmizí na schodech, hoteliér vezme 100 euro a utíká k sousedovi-řezníkovi, aby zaplatil dluh za maso.
2. Řezník vezme 100 euro a utíká na druhý konec vesnice ke statkáři,aby zaplatil dluh za dobytek.
3. Statkář utíká na místní družstvo, aby zaplatil dluh za krmivo a nájem malého pole.
4. Předseda družstva vezme 100 euro a jde do hospody zaplatit sekeru.
5. Hospodský zaplatí 100 euro prostitutce, která mu do té doby dávala na dluh.
6. Prostitutka jde zaplatit 100 euro za hotel, do kterého si vodila zákazníky.
7. Hoteliér vezme 100 euro, položí je na pult a v ten moment sejde ze schodů německý turista se slovy, že se mu pokoj nelíbí, sebere 100 euro a odchází.
= nikdo nic nevyrobil
= nikdo nic nevydělal
= všichni účastníci mají zaplacené dluhy a s velkým optimismem se dívají na budoucnost..
...no a takto nějak funguje záchranný balík EU...
tak to máš velkou pravdu
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko