Bulvárny deník robil raz anketu medzi národom:
Anketová otázka znela: "Čo vám visí níže pása?"
Výzmamný slovenský spisovatel' odpovedal: "Niže pása mi visí to, čím ja uspokojujem krásne mladé ženy."
Významný slovenský politik odpovedal: "Niže pása mi visí to, čím ja uspokojujem krásne zralé ženy."
Nakoniec odpovedal bezvýznamný bača Jano: "Níže pása mi visí valaška. To, čím uspokojujem ženy, to mi stojí!"
Upravil hobr dne 29.08.2014 21:07
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Víte že vám nesvítí levý světlomet? Vím. Tak to bude za 1000 Kč... !
Hmm, když já to neumím vyměnit…
Tak to bude za 1500...!
Vytáhnu z kufru náhradní žárovky a sladce se zeptám...A vy to umíte vyměnit??
Policajti se po sobě poněkud šokovaně podívají a prý ,,To nemyslíte vážně, že ne?
No máte na autě napsáno Pomáhat a chránit...tak když to vyměníte, tak mi pomůžete a rovnou mě ochráníte, ne?
Paní řidičko!!! Dýchněte si a jeďte!!! A řekněte manželovi, ať vám to vymění!!!!
No to teda jako ne...kvůli blbé žárovce si fakt manžela pořizovat nebudu!!!
Pro boha jeďte!!!!!!!!!!
Upravil Medik dne 02.09.2014 14:13
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
"Dobrý den, prosil bych ostříhat na Bartošovou.“
„A to znamená jak?“
„Lehce přejet mašinkou...“
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
[38.71Kb]
Otče, já se pomalu nemám z čeho zpovídat.
Už 8 let nepiju alkohol, nekouřím, drogy si nepíchám, nechodím za ženami,
dokonce nekradu ani barevné kovy, nikoho nepřepadám, auta nevykrádám ........
Já vím, synu, já vím. Však tě už brzo pustí na svobodu..... R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
[29.8Kb]
[10.35Kb]
Viděl jsem ji stát na chodníku a řekl jsem jí, že má 3 krásné děti. Nemyslím, že se hned musela tak strašně nasrat a vyhrožovat mi násilím. Zmýlit se snad může každý .....
tomasgs přiložený následující obrázek:
[32.6Kb]
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW