Něco nejen pro Hickse http://www.videac...-si-sve-iqLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Manželský pár se byl potápět v zátoce San Franciska a žena se při tom ztratila. Zoufalý manžel se vrátil domů a oznámil celou věc policii. Druhý den ráno zazvoní zvonek a za dveřmi stojí dva policisté s vážným výrazem ve tváři. "Pan Walker? Máme informace o vaší paní." "Co se jí stalo?" "Máme pro vás tři zprávy. Jednu špatnou, jednu dobrou a jednou skvělou. Kterou chcete slyšet nejdřív?" "Tu špatnou." "Našli jsme vaši paní utopenou v zátoce." "Jaká je ta dobrá zpráva?" "Když jsme ji vytáhli, měla na sobě dobře dva tucty krabů a dva kilové humry." "No a jaká může být ta skvělá zpráva?" Policista se usmál, mlsně se olízl a povídá: "Zítra ráno ji vytáhneme zase."
Výslech na policii:
"Za jak dlouhou dobu si na úplatcích vyděláte na BMW?"
Nagyová: "Asi tak za 2-3 měsíce"
Janoušek: "Asi tak za 2-3 týdny.
Rittig: "Asi tak za 2-3 roky".
Policie: "Tak dlouho?"
Rittig: " BMW přece není zas tak malá firma."
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Volá pani do autoservisu: Dobrý den, upadl mi díl 710 a nevím kam ho mám dát. Mechanik: Díl 710?
P: Ano, 710!
M: podívejte, omlouvám se, ale nemám tušení o co se jedná...
P: no jo, vy chlapi, nikdy nerozumíte co vám člověk říká!
M: Jestli chcete, můžete nám poslat fotku toho dílu a uvidíme, jestli Vám dokážeme pomoci...
P: Perfektní, hned ji posílám!
Katolík, protestant, muslim a žid spolu při večeři diskutují. Katolík: "Mám takové jmění, že se chystám koupit Citibank!" Protestant: "Já jsem tak bohatý, že si koupím General Motors!" Muslim: "Já jsem pohádkově bohatý princ a hodlám koupit Microsoft!" Teď se všichni obrátí na žida. Ten si míchá kafe, potom opatrně položí lžičku na stůl, upije trochu, podívá se na všechny a ledabyle prohodí: "Já ale nic z toho neprodávám!"
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
V Česku.....
Somálský emigrant přijede do Teplic. Zastaví prvního člověka, kterého potká a řekne mu:
"Díky pane Čechu, že mě necháváte v téhle zemi a zajišťujete mi ubytování, stravování, lékařskou péči a vzdělání zdarma!"
Muž odpoví:"Nejsem Čech, jsem Rom.." Somálec jde dál a potká dalšího kolemjdoucího: "Děkuji za vaši krásnou českou zemi!" Muž mu odpoví: "Já ne Čech, já Vietnam.."Somálec jde dál, potká dalšího člověka, potřese mu rukou a řekne: "Díky za báječné Čechy!" Odpověď: "Nejsem Čech, jsem Cikán!"
Somálec nakonec potká krásnou ženu a podezřívavě se zeptá: "Jste Češka?" Žena odpoví: "Ne, jsem z Kazachstánu...." Somálec je zmatený a ptá se: "A kde kde jsou **** všichni Češi?" Kazaška se podívá na hodinky, pokrčí rameny a odpoví: "Asi v práci!"
Upravil hobr dne 04.11.2014 09:27
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."