Kasak napsal:
Mařa s Moňou jedou až v sobotu.Co byste řekli na uzenou kýtu zavěšenou u stropu?Vyšlo by to každýho rozpočtem cca na 60-70kč.Má kolem 9 kg,to bysme za víkend dali né?
A to je těch 9 kg na osobu nebo dohromady?
Jestli dohromady,tak to ani nevoz...to je málo
Myslim,že to stačí,žrádla bude dost,tohle je jen jako chuťovka.
si dělám prdel...však to vem,nie? Ty už začínáš kátemkovatět se mě zdá
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
TOLI napsal:
Tak já tě vemu a kdyby chtěl zetor tak ho taky vemu. Ušetřil by 400km benzínu.
Jéé.toho jsem si ani nevšim ale za to může Zetor,že mě rozptiluje...
Tak když by ti nevadila zajížďka,tak budu rád,když mě vezmeš.Samozřejmě přidám na ropu
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
No zrovná já z tý kejty teda hodně sežeru však mě znáte.Jinak nabídka odvozu platí ale je potřeba se nějak dohodnout a sesynchronizovat to.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
No zrovná já z tý kejty teda hodně sežeru však mě znáte.Jinak nabídka odvozu platí ale je potřeba se nějak dohodnout a sesynchronizovat to.
To slovo "kejta" mi připomnělo jedno srandovní video na vás Pražáky YouTube Video
TOLI napsal:
To slovo "kejta" mi připomnělo jedno srandovní video na vás Pražáky
Malý Pepíček pražák se ptá svého strejdy:Strejdo slyšel jsem že vy ostraváci máte strašně malou slovní zásobu a mluvíte sprostě.Strýček zvedne oči od novin a povída:Ale pi.ču
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Emile> Jen jsem si trošku rýpnul já jinak nemám vůbec nic proti Pražákům a nakonec jsem měl možnost Toliho poznat osobně a jako na čecháčka je v klidu ale s těma řidičema máš pravdu, u nás zase hodně platí to, když vidíš na autě PL tak je to taky docela o držku
TOLI napsal:
To slovo "kejta" mi připomnělo jedno srandovní video na vás Pražáky
Malý Pepíček pražák se ptá svého strejdy:Strejdo slyšel jsem že vy ostraváci máte strašně malou slovní zásobu a mluvíte sprostě.Strýček zvedne oči od novin a povída:Ale pi.ču
Jojo ten je dobrej
Pražák když vidí hvězdu řekne: Jééééééé hvězdáááá. A Ostravak: Pi.čo Oo !!!!