Tak už víme jak pojedem?? Jinak pro ostatní pokud by někdo chtěl jet s náma :
Výlet sobota nebo neděle přes Rakousko kolem Dunaje s kopuačkou v Dunaji (pokud bude počasí) na Melk a přes super zatáčky v Dimbachu návrat zpět .
Upravil fero dne 15.08.2014 10:55
fero napsal:
Výlet sobota nebo neděle přes Rakousko kolem Dunaje s kopuačkou v Dunaji (pokud bude počasí) na Melk a přes super zatáčky v Dimbachu návrat zpět .
Jsou to ty zatáčky co jsme jeli v neděli????Taky si tam musím ještě zajet.Kdyby jste to natáhli na Vranovskou přehradu tak se můžete vykoupat tam.Jedeme zítra ráno na chatu a budeme tam do pondělí a s přestávkama až do konce srpna.Užijte si to kloučci!!!!!!
.
fero napsal:
Jsou to ty zatáčky co jsme jeli v neděli????Taky si tam musím ještě zajet.Kdyby jste to natáhli na Vranovskou přehradu tak se můžete vykoupat tam.Jedeme zítra ráno na chatu a budeme tam do pondělí a s přestávkama až do konce srpna.Užijte si to kloučci!!!!!!
Jo jo to jsou oni , nějak se domluvíme a já Ti písnu na mobil, jestli se tam budem motat.
rick napsal:
Po o? Musím být ve 4 doma.Přivítat family.
Ne od rána, chtěl bych někam do Rakouska a přes Novou Bystřici se vrátit, protože pak pojedu směr Třeboň atd, a tam zůstávám tak že do 16 h. bys to stihl, když pojedeme ráno ... počítám tak 300- 400 nájezd
Vezmu i synátora na výlet s jeho 125 tak že na pohodičku někde obídek ...
Tak to jeď sám,já jsem na 11.obj. na snad už poslední návštěvu k zubaři a z Rakouska jsem se teď vrátil,počasí katastrofa a tady krásně.
oranžová dvanáctka