Je to tam napsané snad jasně - 2590 bez daně za tlumič.
Proč je zde za výměnu oleje a dusíku (za vše ostatní se při malém servisu připlácí) uváděna bez Dph, když si troufnu říci 98-99% zájemců zajímá konečná cena samozřejmě s Dph ..... "Tlumiče koupené od TT-CZ - 3133 Kč vč. DPH a Tlumiče nejsou od TT-CZ - 3951 Kčvč. DPH"?
hosi pokud si koupim tlumice za 80 klacku tak jednou za dva roky proste za repas ty prachy dam a nebudu resit a mam zas nove tlumice, chapu ze pokud nekdo najede 30 rocne tak je narocnejsi, ale stejne kdyz date repas beranovi nebo nekomu tak to mate za +- 5000 seriove tlumice a jeste cekate 4-6 tydnu, u TT kdyz se vhodne domluvim to mam na "pockani" (doufam ze rejpalove chapou ty uvozovky)
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Dnes mi v BMW servise povedali, ze mi nevedia aktualizovat software na r1200gs lc, lebo mam tlmice Touratech (DDA Plug&Travel). System vyhodnoti, ze nemam original D-ESA tlmice a nepusti technika dalej. Mate s tym niekto skusenosti?
Supi napsal:
Dnes mi v BMW servise povedali, ze mi nevedia aktualizovat software na r1200gs lc, lebo mam tlmice Touratech (DDA Plug&Travel). System vyhodnoti, ze nemam original D-ESA tlmice a nepusti technika dalej. Mate s tym niekto skusenosti?
to jsou kurvy.
btw: ja jsem si je tesne NEnainstaloval.
Upravil hicks dne 29.03.2018 18:31
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
dneska je plodnej den... jedno zakukaný a jedno zablokovaný LC... a to ještě nezačala sezóna... slyším až sem, jak Hrabě smíchy spadl ze židle
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
wogo.. uz je tu zas ...
17 cm
TomasTT napsal:
Nebudu to komentovat, Herbert (majitel Touratechu) před pár týdny zveřejnil soukromé video kde většinu těch věcí vysvětlil a řekl, že mu je jasná jedna věc - že jeho další auto určitě nebude BMW. To, že Touratech BMW svým způsobem konkuruje a naopak, je jasné. A myslím si, že si na sebe upletli bič sami. Pro ně to mělo jediné pozitivum - dostávali motorky na vývoj o půl roku dřív než ostatní (protože vyvíjeli ty věci i pro BMW a současně mohli vyvíjet i svoje) ale pak stejně neměli kapacity aby ty věci vyráběli včas, takže to je celé k ničemu a když nebudou vůbec pro BMW dělat, budu jen rád.
Supi napsal:
ano presne tak nejde to. Budes muset bud vratit tlumice nedo se nato vyprdnout
Upravil servisak dne 29.03.2018 20:58
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Supi napsal:
ano presne tak nejde to. Budes muset bud vratit tlumice nedo se nato vyprdnout
tlumice za 100k tvl.
17 cm
Servisak, coho vsetkeho sa tyka a co meni novy soft? ...ak sa nemylim, najnovsi soft vysiel v lete 2017.
Ak sa aktualizuje aj nieco ine ako len nastavenie tlmicov, tak BMW nema dovod diskriminovat svojich zakaznikov.
Mr GS napsal:
dneska je plodnej den... jedno zakukaný a jedno zablokovaný LC... a to ještě nezačala sezóna... slyším až sem, jak Hrabě smíchy spadl ze židle
To "zablokovane" myslis moje?? Ziadne zablokovane. V servise nevedeli prehrat firmware, tak tam mam stary z 2016. Ziadne rodeo sa nedialo.
Mimochodom shift assistent, ktory mi namontovali, isiel odblokovat uplne v pohode. A funguje v pohode.
Upravil Supi dne 29.03.2018 22:47