TerraForce
Po telefonickém rozhovoru nezjištěno vlastně nic. Snad od půlky dubna, což je příští týden.
Upravil joe dne 07.04.2016 06:37
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Rudo myslíš, že to s těma TERRA FORCE-R bude opravdu v dubnu a nebude to komedie jako když přicházely na trh E-10? Ty taky byly avizované, že budou další a pak další a pak za ještě další měsíc.
Docela si Mitas dělá srandu, když už i v článcích měli napsáno, že do prodeje půjdou již v březnu a oni zatím ještě ani neví cenu. Osobně už mám zadní
E-08 docela dost ojetou a chtěl jsem vyzkoušet ty TERRA FORCE-R, ale nechci na ně čekat do léta. To bych pak taky mohl jezdit už na plátně.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Aby by to nedopadlo .... něco jako nová Honda Africa ... ta taky přicházela cca dva roky Taky čekám na nabídku a cenu a pořád nic.
Upravil dejvit dne 10.04.2016 21:40
R1200GS 08
Hosi myslim si, ze Ruda dela co muze, takze az bude vedet urcite napise, neni jeden z tech co se na to vykaslou, psat tu porad dokola, jestli jsou novy informace je asi zbytecne.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jak to tedy vypadá s Těma Terra Force? dnes jsem zběžně zkontroloval předek a jsem s ním totálně v kopru. Musím co nejdříve pořídit pneu, nebo nemohu jezdit... Mám čekat nebo objednat něco jiného? Díky
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Jak to tedy vypadá s Těma Terra Force? dnes jsem zběžně zkontroloval předek a jsem s ním totálně v kopru. Musím co nejdříve pořídit pneu, nebo nemohu jezdit... Mám čekat nebo objednat něco jiného? Díky
Poslední zpráva z pátku. Slovinci si dávají na čas, prý nestačí zásobovat evropský trh a rozváží se to po pár kusech. Velká bublina s termínem koncem dubna. Bohužel já to neovlivním i kdybych se na hlavu stavěl. Jistě to bude dobrá pneumatika, ale bohužel. Pokud nebudou u mně na skladě, tak se již odmítám vyjadřovat k termínu dodání.
Upravil joe dne 02.05.2016 19:42
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Jo jasný, chápu že s každou novou výrobou jsou spojené komplikace a nevyřeší se hned a samy, Hele až bude tak bude - My jsme s Rudou domluveni... Kdyby tak koupím zatím Tourancky - a nepochybuji o tom, že ještě letos je sjedu... a to už Budou Terra Force určo k dostání.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...