Radarka nebyla špatná. Díky tomu, že jsem chtěl na enduroškolu, tak jsem se v pátek neožral jako čuně (což je u mě obvyklé) a pěkně se vyspinkal na opuštěném otomanu za kamny, takže jsem nezmrzal. Velký Imhotep sice učinil pokus mě z toho pelechu vyštvat, ale z§stalo jen u pokusu a proto není prase sirotek. Jen už to na mě bylo opravdu dost masové. Pár lidí jsem ani nezaregistroval, že tam jsou. Třeba Bystřu, leda by dorazil po té, co já vypadnul. A jak mě Bob poučil, člověk by si měl uvědomit, že už je na něco starej, tak jsem ježdění dokolečka po louce vzdal v okamžiku jízdy na jedné straně hrocha, bo opravdu nepřehodím hnátu přes kufr ani přes sedlo. Nedám to na stojanu, natož za jízdy. Krutě mě to nebavilo a kolena byly natolik proti, že jsem musel dřepět, abych se nesložil. Tolik mě to zase nemrzí, vyhodil jsem pětikilo už za různé hlouposti a když jsem se v sedě na špalku koukal na pálení spojek a válení motorek, tak jsem byl rád, že jsem odpadl včas. Koukám, že se vydařil i sobotní večer. Mrzí mě, že jsem musel zpátky už v sobotu, ale zase jsme se s Ivošem pokochali po okreskách cestou domů a jak říkal - do Bonda je času dost
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
schrek napsal:
No tak jsem se ted dozvedel, ze pekvapeni co sem pro Vas prichystal se vubec nekonalo, coz me dost mrzi a nemusel jsem se s tim delat !!!
Já na to při všem pakecu úplně zapomněl.
to si myslim, tak to alespon rozdej pak vsem co tam byli, az je uvidis na nejake akci at to nemam na motorce jen ja (i kdyz sem tam nebyl )
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Bylo to poetické, zprasil jsem se přiměřeně, počasí výborný, lidi taky - je fakt, že to byl trochu Václavák, ale svého opilce se vždy najdeš...
Pink Floyd - Coming Back To Life
fajn akcicka, konecne som spoznal a videl ludi s ktorymi debatujem na foru, alebo si pisem, a fajne je, ze som mohol Bohumilovi podat ruku
dik
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Jelikoz si pisete o o co slo s tim prekvapenim, tak pokdu mate zajem tak sem nechal udelat samolepky s jarni Radarky, jen je kluci zapomeli rozdat, takze kdo o ni mate zajem jsou u Rudy (JOE) k vyzvednuti.
Nahled zde:
Upravil schrek dne 14.04.2014 09:55
Čeština můj koníček
Kuwa tak to je skoda. Tu bych nalepil hrozne rad. Jsem rad ze jsem se zucastnil i kdyz jsem v sobotu musel domu.
Moc se mi tam libilo a jelikoz jsem asi porad jeste mladej, tak se mi libil i toliho peklostroj.
Musim smeknout pred zpevakem, sice zpival hrozne, ale u te tomboly byl uz tak na hadry, ze klobouk dolu, ze vydrzel hrat az do konce.
Jo a jeste bych chtel podekovat klukum topicum za udrzovani ohne.
RUDO mohl by si hodit nejakou nalepku k Tondovi? V sobotu bych si ji tam vyzvedl
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Kuwa tak to je skoda. Tu bych nalepil hrozne rad. Jsem rad ze jsem se zucastnil i kdyz jsem v sobotu musel domu.
Moc se mi tam libilo a jelikoz jsem asi porad jeste mladej, tak se mi libil i toliho peklostroj.
Musim smeknout pred zpevakem, sice zpival hrozne, ale u te tomboly byl uz tak na hadry, ze klobouk dolu, ze vydrzel hrat az do konce.
RUDO mohl by si hodit nejakou nalepku k Tondovi? V sobotu bych si ji tam vyzvedl
jenčekočičáku tys byl na radarce i v patek vecer?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jencekgs napsal:
Jásné, dokonce jsem byl snad první, kdo Tě viděl přijet, viděl jsem Tě krást samolepky mitas z tomboly, viděl jsem tě jíst Bobův špekáček a i tvůj brzký odjezd v sobotu ráno vyvenčit prasátko:-)
Asi jsem trošku nenápadnější než Ty
Příště se přihlásím.
Splněný sen moje 1100GS
Bohumil napsal:
Smarja jozef ja scu taki samolepku.
Jasny napis rudovi nebo mozna je ma i Milda. Vsak ta samolepka me napadla v souvislosti s tebou tak jsme je nechal udelat a ono se na ne zapomene
Čeština můj koníček
jencekgs napsal:
Jásné, dokonce jsem byl snad první, kdo Tě viděl přijet, viděl jsem Tě krást samolepky mitas z tomboly, viděl jsem tě jíst Bobův špekáček a i tvůj brzký odjezd v sobotu ráno vyvenčit prasátko:-)
Příště se přihlásím.
no tvl, TOS MEL! ... a mmch v Mitasu se prekonali.. to reklamni tricko co jsem diky Medikovi vyhral v tombole neni zadna Breclavska mostarna, tričkárna a vinárna... ale regulární Fruit of the Loom(!).. takze kvalita. PRAZAK MA RAD KVALITU... jinak to druhy tmavy z tomboly jsem smenil se Zetorem za slusivou cepicku Schuberth:
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jencekgs napsal:
Příště se přihlásím.
no tvl, TOS MEL! ... a mmch v Mitasu se prekonali.. to reklamni tricko co jsem diky Medikovi vyhral v tombole neni zadna Breclavska mostarna, tričkárna a vinárna... ale regulární Fruit of the Loom(!).. takze kvalita. PRAZAK MA RAD KVALITU... jinak to druhy tmavy z tomboly jsem smenil se Zetorem za slusivou cepicku Schuberth:
To prase tě jednou sežere a to si nedělám srandu. Ještě budeš rád, že ho někdo ubytuje v klobásách.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Rudo, dokazes tento tyden dostat nalepky k Tondovi? Pripadne kde bych Te zastihl v sobotu odpoledne?
Hicksiku tvl ja siteprve ted vsiml toho cunika? To uz je pelne hovadko.Uprimne ja bych se s nim bal sdilet jeden byt. Hod jeste nejakou fotku.
Splněný sen moje 1100GS