Popi napsal:
Tak to rozbalila a je z toho fakt nadšená. Prej jsou nádherné.
A s tím můžu jen souhlasit.
Pro autora a tvůrce vzorek toho, jak triko sedí, jako poděkování:
(vy ostatní na tu fotku nečumte)
to jsem zvědav co bude za foto jestli se budou dělat další věci Dík za foto a pozdravuj doma
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Milan V napsal:
to jsem zvědav co bude za foto jestli se budou dělat další věci Dík za foto a pozdravuj doma
Jo chápu, takže příště se dělají spoďáry.
Tak to sem dám zase svou fotku...
Ještě jednou dík. Jsem říkal, ty trika jsou tak pěkné, že to ani nemůžu nosit na moto a propotit to. Nosit enom po sprše...
F800GS
Moc velké poděkování tobě i tvé pomocnici, popřípadě pomocnicím/kům. Máš u mě paňáka, pokud se někde potkáme. Smekám, děkuji a jsem dlužníkem. Triko krásné, jenom je mi trochu elastické, asi jsem špatně odhadl velikost. Takže pokud by někdo měl tmavé L a chtěl M, tak rád vyměním. Pokud ne, budu nosit i tak, třeba zhubnu, jenom nesmí triko zhubnout dřív než já:-).
Kubass
Díky díky jsme s Peťkou moc rádi každopádně musíme poděkovat Pájovi1 bez něj by nám asi ruplo Moc, moc nám pomohl
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Jsou opravdu pěkný. A Evíkovi se ta přední mapka pěkně vyjímá. Bejt o kousek vejš, bude čitelná akorát z vrtulníku
Děkuji pánové a dámo a snad nějakou dobu vydrží.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
...Tak jsme s batůžkem trika vybalili ....a jsou fakt luxusní Tak ještě jednou díky Milane ....skvělá práce, divím, že ses z toho třídění a balení nezláznil
PS: doufám, že máš schované nějaké ty šablony atd. ....že by se třeba příští rok udělaly objednávky, kdyby někdo chtěl přikoupit další ;-) ...nebo to budou mikiny ??? ...
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
trika dorazila a sou fakt moc pěkný ale protože sem **** a změnil si objednavku na Lko z XL ( jak měnilo víc lidí a dle mého metru měli byt velká jako trika co mám doma) tak sou mi ty trika maly bych si dal facku
no nic další trika co budu nosit velmi vyjmečně
teda pokud by někdo chtěl L kovy trika v navy a svetle modrý tak vám je nějak přenechám at jich neni škoda takový pěkný trika
Upravil jetam dne 11.03.2014 21:23