Macek01 napsal:
Tak ještě uvidíme, ale nabízí se nám tu dvě varianty, teda spíš dvě skupiny.
A) Jedna jede ráno a sraz je v Nezvěsticích (jede se mimo dálnici)
Druhá jede odpol a sraz je v 15:30 u Tesca na Rokycanský (jede se po dálnici)
Pokud skupina A souhlasí s dalšíma účastníkama, tak bych je poprosil o uveřejnění hodiny srazu.
Je to tak?
Já se variantě spodem nebráním.Naopak ,jen to časově nezvládne synek a můžem až okolo 15:00,radši pojedu spodem na jistotu než po D1. Je to o hoďku delší cesta,ale mnohem záživnější.
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Macek01 napsal:
Pokud skupina A souhlasí s dalšíma účastníkama, tak bych je poprosil o uveřejnění hodiny srazu.
Je to tak?
Já se variantě spodem nebráním.Naopak ,jen to časově nezvládne synek a můžem až okolo 15:00,radši pojedu spodem na jistotu než po D1. Je to o hoďku delší cesta,ale mnohem záživnější.
Jsem taky pro variantu spodem. Zařídím se a dorazím do Rožmitálu podle většiny.
Macek01 napsal:
Je to tak?
NE ŠPATNĚ! Říkal jsem až se vyspím po noční, takže sraz nejdřív v půl druhý, tj. 13:30 h SLČ
Jo a jedu pomalu, žádný obrušování válců!!! Klid, na spotřebu.
Upravil firefly dne 08.04.2014 12:02
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
Já se přizpůsobím, ale viděl bych to spíš dopoledne a klidně dýka nebudu mít za sebou ruční brzdu tak se rád svezu svižněji samozřejmě tempu se přizpůsobím BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Vy máte starosti :-D pokud to klapne tak ve čtvrtek vyndám Gso z krabiček a budu skládat ,jinak béřu klíčenku a Rum a jedu vlakem :-P
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
vy mě pěkně s....e,takový plánování,nemůžu se na to dívat asi pojedu s váma jen tak na otočku to tam omrknout,nikdy jsem tam nebyl,nevim co tam vlastně bude,ale láká mě ta projížďka tam a zpět.jede někdo v sobotu,úplně se v těch časech ztrácim.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
No vsichni jedou v patek a to ve 13:30 +- z Nezvestic, v 15:30 od Tesca, zrejme se obe skupiny vyhnou jizde po dalnici a rysuje se skupina treti, ja Martin a Bajlak - odjezd v 10:00 rano. Ale asi definitivni slova padnou ve ctvrtek, taky se uvidi jak pocasi atd.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
v 15:30 od Tesca, bych to stihl,nebo bych to nadjel a přidal se cestou,ale nejsem nahlášenej na stav (ještě dnes ráno jsem neměl čas) a točit to večer zpět je KO,navíc bych rád omrknul tu sobotu.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
to asi jo,to bych musel s váma v pátek,páč když tam přijedu sám ,tak je to o ničem.
Bajlak napsal:
Jak dlouho to máte cca do Prahy? Kde se sejdeme?
Tak pokud pojedem dopoledne, tak to narvem na Prahu po dálnici (což je 40minut), tam se potkáme a zbytek vezmem mimo dálnici. Zejtra to rozseknem přesně i Martin už bude vědět co a jak.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!