****, to je blábol... Strašně rád bych s tím člověkem hovořil a zeptal se ho na důvody...
PS: Tak ty 4 hvězdičky je slovo "Pro.b.o.h.a". Takže ještě dovětek, p-r-o-b-o-h-a Miloši, můžeš napsat, proč se takováhle slova nemohou zveřejňovat? Mně to přijde úchylné, zvrácené, nenormální a korespondující s evropskou politikou, o které tu píšeme. Hvězdičkami to začíná...
Upravil Ivan dne 27.09.2015 12:40
****, to je blábol... Strašně rád bych s tím člověkem hovořil a zeptal se ho na důvody...
PS: Tak ty 4 hvězdičky je slovo "Pro.b.o.h.a". Takže ještě dovětek, p-r-o-b-o-h-a Miloši, můžeš napsat, proč se takováhle slova nemohou zveřejňovat? Mně to přijde úchylné, zvrácené, nenormální a korespondující s evropskou politikou, o které tu píšeme. Hvězdičkami to začíná...
ja myslim ze cil je mit vetsi moc,
a to korporace budou mit kdyz vymizi narodni zajmy
ktere vymizi kdyz se smazou rozdili mezi zememi, napr tim ze vsichni na tom budou stejne spatne... a vsichni se budou starat aby se dostali v poradku do prace a z prace a nikdo je neprepad apod...,
budou zit okamzikem, a ne myslenkami a idealy na budoucnost....
nebudou se starat o to co se deje ve svete, ale jen a jen o sebe a konzum
Upravil spaca dne 27.09.2015 14:35
ja myslim ze cil je mit vetsi moc,
a to korporace budou mit kdyz vymizi narodni zajmy
ktere vymizi kdyz se smazou rozdili mezi zememi, napr tim ze vsichni na tom budou stejne spatne... a vsichni se budou starat aby se dostali v poradku do prace a z prace a nikdo je neprepad apod...,
budou zit okamzikem, a ne myslenkami a idealy na budoucnost....
nebudou se starat o to co se deje ve svete, ale jen a jen o sebe a konzum
Tohle co pises se povedlo obcanskou valkou v Americe. Nyni se o to mozna snazi v Evrope -teorie. Ale nikoho nenapadlo, ze v Americe vytloukli indiany a nebyl tam nikdo jiny, kdo by mel nejake historicke koreny. V Evrope je to jinak. Tady se spina uklidi ve jmenu vlastenectvi. I otupely Cech, ktery byl vzdy pod utlakem se dokaze zvednout. Ceskoslovenske legie si take jezdili po Rusku a kdo se jen krive podival, byl mrtvej. Driv nez nam naroubujou islam, zvitezi strany, ktere ho zakazou. Kdyz jsme my teroristi pro S. Arabii, proc by islam nemohl byt oficialne zakazan u nas? Naslapnuto k tomu mame dobre.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Přesně podle hesla "Po nás potopa".
Teď jsme tu na 5 let, uprchlíci do Evropy je super kšeft placenej za to, že je sem pustím, pak si zavedu neziskovku, která je bude ubytovávat a integrační program, kterej je naprosto neprůhlednej a tečou mi miliardy ojro, které nemusím vykázat.
A až bude zvolenej někdo jinej, tak ať si to tady po mě uklidí.....
Hloupost eurokomisařů konečně vyplula na povrch. Anděla Mrkalová nebude o moc chytřejší.
Tenhle spolek bude brzy velice výhodné opustit.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
tak jako všichni, jsem se díval ne videa o tom, jak se běženci snaží dostat
do kamionů, jak jsou při tom agresivní , a jak nekompromisně si při tom
vynucují pozornost. Štve mě to, ale jako vše co je jen na obrázcích, jsem to
bral s rezervou. A to však jen do minulé neděle.
Kolem sedmé hodiny večerní jsem se vracel osobním autem od Lednice na
Mikulov, a na kopci u vodárny jsem si všiml chodce. Tmavší oblečení, batoh,
v létě tady u nás nic neobvyklého. Dal jsem nohu z plynu a uhnul do levého
pruhu. Chodec tam ale přešel také. Napadlo mne ouha, bumbali jsme, silnice
je nám úzká, taky nic neobvyklého. Tak jsem se snažil dotyčného pomalu
objet. Jaké však bylo mé překvapení, když panáček velmi intenzivně měnil
pruhy se mnou, sundal si ze zad batoh, cpal mi jej do předního skla velice
intenzivně mě nutil zastavit. Úraz, havárka ? to napadne našince asi
automaticky, nicméně než jsem byl nucen zastavit, udělal jsem ještě jeden
pohyb, a to zamkl auto. Jaké pak bylo m&eacut e; překvapení když panáček
začal lomcovat klikou u auta, chtěl dovnitř a z leva, z polní cesty se hnala
skupina dalších šesti až osmi panáčků. Tlukot na auto, do skel, lomcování
klik. A řev. Dalo mě dost práce vycouvat a utrhnout frajery od kliky, rovnou
do předu to nešlo, a pak znovu v před, ale už s rozhodnutím, že pokud
neuhnou jejich problém. Přivolaná policie dorazila asi za půl hodiny, ale to
už byli frajeři v trapu, někde ve vinohradech.
Jsem poměrně velkej a škaredej chlap, ale i pro mne bylo toto setkání krajně
nepříjemné a nechce se domýšlet, jaké by toto setkání mělo následky kdyby
zastavili auto se seniorem či matku s dětmi.
Jednání těchto pomoc potřebujících chudáčků, bylo natolik agresivní a pro
mne neslučitelné s morálkou evropy, že jsem se jen utvrdil v názoru, že je
třeba se zvednout a neumožnit takovéto verbeži obsadit naše země. Roman
Šemora. Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
tak jako všichni, jsem se díval ne videa o tom, jak se běženci snaží dostat
do kamionů, jak jsou při tom agresivní , a jak nekompromisně si při tom
vynucují pozornost. Štve mě to, ale jako vše co je jen na obrázcích, jsem to
bral s rezervou. A to však jen do minulé neděle.
Kolem sedmé hodiny večerní jsem se vracel osobním autem od Lednice na
Mikulov, a na kopci u vodárny jsem si všiml chodce. Tmavší oblečení, batoh,
v létě tady u nás nic neobvyklého. Dal jsem nohu z plynu a uhnul do levého
pruhu. Chodec tam ale přešel také. Napadlo mne ouha, bumbali jsme, silnice
je nám úzká, taky nic neobvyklého. Tak jsem se snažil dotyčného pomalu
objet. Jaké však bylo mé překvapení, když panáček velmi intenzivně měnil
pruhy se mnou, sundal si ze zad batoh, cpal mi jej do předního skla velice
intenzivně mě nutil zastavit. Úraz, havárka ? to napadne našince asi
automaticky, nicméně než jsem byl nucen zastavit, udělal jsem ještě jeden
pohyb, a to zamkl auto. Jaké pak bylo m&eacut e; překvapení když panáček
začal lomcovat klikou u auta, chtěl dovnitř a z leva, z polní cesty se hnala
skupina dalších šesti až osmi panáčků. Tlukot na auto, do skel, lomcování
klik. A řev. Dalo mě dost práce vycouvat a utrhnout frajery od kliky, rovnou
do předu to nešlo, a pak znovu v před, ale už s rozhodnutím, že pokud
neuhnou jejich problém. Přivolaná policie dorazila asi za půl hodiny, ale to
už byli frajeři v trapu, někde ve vinohradech.
Jsem poměrně velkej a škaredej chlap, ale i pro mne bylo toto setkání krajně
nepříjemné a nechce se domýšlet, jaké by toto setkání mělo následky kdyby
zastavili auto se seniorem či matku s dětmi.
Jednání těchto pomoc potřebujících chudáčků, bylo natolik agresivní a pro
mne neslučitelné s morálkou evropy, že jsem se jen utvrdil v názoru, že je
třeba se zvednout a neumožnit takovéto verbeži obsadit naše země. Roman
Šemora.
..a mě zas tohle R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
GSSG - neumím potvrdit všechny údaje na té fotografii, navíc by někdo mohl oponovat, že Afrika není všude bezpečným kontinentem, nicméně ano, většina Afriky je bezpečná, jsou tam uprchlické tábory atd. Z mnoha svědectví a indicií vyplývá, že současná emigrace je především ekonomická. A už dlouho tvrdím to, že kdyby jeden z 10 tisíc "uprchlíků" byl radikál, máme v Evropě zaděláno na průšvih.
Na druhou stranu se mnoha imigrantům nedivím a choval bych se stejně - pokud bych byl syrským občanem, který bydlel ve slušně vybaveném bytě, měl zaměstnání a nějaké úspory, pak, pokud by mne z domova vyhnal IS nebo občanská válka, asi bych byl zklamám z tureckého uprchlického tábora a pokračoval do Evropy, kam mne zve západoevropská propaganda, ale posílají mne tam i pašeráci, agenti IS atd. A ani bych nemusel být radikál a do Evropy bych šel s nejlepšími úmysly najít nový domov, pracovat a z mých dětí vychovat evropany. Takových imigrantů přichází do Evropy (USA, Kanady atd.) dost už hodně let, bohužel v situaci, kdy Evropa čelí invazi, které jsme svědky, je nutno azylovou politiku zcela přehodnotit, což se bohužel stále neděje.
Ivan napsal:
GSSG - neumím potvrdit všechny údaje na té fotografii, navíc by někdo mohl oponovat, že Afrika není všude bezpečným kontinentem, nicméně ano, většina Afriky je bezpečná, jsou tam uprchlické tábory atd. Z mnoha svědectví a indicií vyplývá, že současná emigrace je především ekonomická. A už dlouho tvrdím to, že kdyby jeden z 10 tisíc "uprchlíků" byl radikál, máme v Evropě zaděláno na průšvih.
Na druhou stranu se mnoha imigrantům nedivím a choval bych se stejně - pokud bych byl syrským občanem, který bydlel ve slušně vybaveném bytě, měl zaměstnání a nějaké úspory, pak, pokud by mne z domova vyhnal IS nebo občanská válka, asi bych byl zklamám z tureckého uprchlického tábora a pokračoval do Evropy, kam mne zve západoevropská propaganda, ale posílají mne tam i pašeráci, agenti IS atd. A ani bych nemusel být radikál a do Evropy bych šel s nejlepšími úmysly najít nový domov, pracovat a z mých dětí vychovat evropany. Takových imigrantů přichází do Evropy (USA, Kanady atd.) dost už hodně let, bohužel v situaci, kdy Evropa čelí invazi, které jsme svědky, je nutno azylovou politiku zcela přehodnotit, což se bohužel stále neděje.
Jinak řečeno, situace se totálně vymkla evropským vládám z ruky, stala se masovou, nekontrolovanou a pro našince VVVELMI nebezpečnou, alespoň dle informací, které jsou nám k dispozici(např.nárust kriminality nejen ve skandinávských zemích..), samozřejmě ne v TV a podobných lživých mediích..Vlády téměř nic (mimo HU a SK) nedělají pro ochranu hranic a jako by čekaly, až se určitý počet cizinců dostane do EU aby se osvěžila krev ...http://www.parlam...nat-401414...a sociální systém se zhroutí...jen Mistr v tom má jasno http://freeglobe....izace.aspx
Ilegální překročení státních hranic je trestný čin, kolik cizinců je za to souzeno ?? to by kriminály praskly ..
..a už mě to neba
Upravil GSSG dne 30.09.2015 15:01
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Jiggs McDonald, moderátor Hall of Fame NHL v Ontariu, říká:
Jsem opravdu zmatený, že mnoho mých přátel je proti stavbě další mešity v Torontu. Myslím, že by mělo být cílem každého Kanaďana být tolerantní bez ohledu na jeho náboženské přesvědčení. Proto by mešita mělo být povolena, a to ve snaze prosazovat toleranci.
Proto také navrhuji, abychom otevřeli dva noční kluby hned vedle mešity, čímž podpoříme toleranci zevnitř mešity. Jeden z klubů by byl gay klub a mohli bychom ho nazvat "Turban Cowboy " a druhý, topless bar, by se jmenoval "You Mecca Me Hot".
Hned vedle by mohlo být řeznictví, které se specializuje na vepřové maso, a vedle něj pak restaurace s otevřeným vepřovým grilem s názvem" Iraq of Ribs".
Naproti přes ulici by mohl být obchod se spodním prádlem s názvem "Victoria Keeps Nothing Secret (Victoria nedrží nic v tajnosti)" se sexy figurínami ve výlohách, prezentujícími zboží, a na druhé straně obchod s lihovinami s názvem "Morehammered."
To vše by mohlo povzbudit muslimy, aby prokázali toleranci, kterou žádají po nás.
Ano, měli bychom podporovat toleranci a každý z nás v tom může sehrát svou roli tím, že toto předá dál. A pokud se právě nesmějete nebo neusmíváte ... Je to buď tím, že právě spíte, nebo je právě půlnoc v oáze a je čas uložit vašeho velblouda do postele.
Upravil stepan dne 01.10.2015 14:16
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
stepan napsal:
Jiggs McDonald, moderátor Hall of Fame NHL v Ontariu, říká:
Jsem opravdu zmatený, že mnoho mých přátel je proti stavbě další mešity v Torontu. Myslím, že by mělo být cílem každého Kanaďana být tolerantní bez ohledu na jeho náboženské přesvědčení. Proto by mešita mělo být povolena, a to ve snaze prosazovat toleranci.
Proto také navrhuji, abychom otevřeli dva noční kluby hned vedle mešity, čímž podpoříme toleranci zevnitř mešity. Jeden z klubů by byl gay klub a mohli bychom ho nazvat "Turban Cowboy " a druhý, topless bar, by se jmenoval "You Mecca Me Hot".
Hned vedle by mohlo být řeznictví, které se specializuje na vepřové maso, a vedle něj pak restaurace s otevřeným vepřovým grilem s názvem" Iraq of Ribs".
Naproti přes ulici by mohl být obchod se spodním prádlem s názvem "Victoria Keeps Nothing Secret (Victoria nedrží nic v tajnosti)" se sexy figurínami ve výlohách, prezentujícími zboží, a na druhé straně obchod s lihovinami s názvem "Morehammered."
To vše by mohlo povzbudit muslimy, aby prokázali toleranci, kterou žádají po nás.
Ano, měli bychom podporovat toleranci a každý z nás v tom může sehrát svou roli tím, že toto předá dál. A pokud se právě nesmějete nebo neusmíváte ... Je to buď tím, že právě spíte, nebo je právě půlnoc v oáze a je čas uložit vašeho velblouda do postele.
To je pěkná představa, ale když už azylanty (jsem proti, ale dobrá, připusťme to), tak by se mi líbil např. kanadský model. Imigranti se povinně učí anglicky, děti chodí do školy, každý má přiděleného "integračního" pracovníka, učí se ústavu, zákony, historii země, musí se zavázat dodržovat pravidla života, respektování kultury a hodnot v zemi. Pěstuje se v nich hrdost na to, že se mohou stát Kanaďany, dostanou skromné bydlení, pomůže se jim s prací. Na druhou stranu, i relativně malé provinění proti výše uvedenému znamená okamžité vyhoštění a děje se tak v desítkách tisíc případů.