Ahoj, tak ja mu pisu, jestli mne tam poradi a on uz zde? Tak hodim otazku do placu, nevite o moznosti zapujceni lehkyho endura nebo naky krosny ve Phoenexu na naky odpoledne? Dik
Do it my way...
Ahoj, tak ja mu pisu, jestli mne tam poradi a on uz zde? Tak hodim otazku do placu, nevite o moznosti zapujceni lehkyho endura nebo naky krosny ve Phoenexu na naky odpoledne? Dik
Do it my way...
Zacnu slovy klasika... zpravy o moji smrti byly znacne prehnane
Za poslednich par mesicu se toho celkem dost udalo.. prestehoval jsem se zpet do CR, zmenil jsem praci, skoro pul roku jsem nemel poradnej desktop, ucil jsem se novej SW na editaci videa tak doufam pochopitelne mi docela trvalo, nez jsem se dostal k tomu zpracovat video z posledni vypravy po US na GS, tentokrat do Noveho Mexika:
(cesky titulky jsou opet v nastaveni) YouTube Video
Den druhy, kdy jsme mozna meli spis nasadit rolby nez GS... YouTube Video
Po navratu zpatky jsem cely GS vylestil a dal na prodej za myslim docela rozumny penize (vzhledem k tomu ze jsou tam tlumice za cca 100k CZK, nova spojka, novej kardan a je to komplet postaveny na adventure) ale nenasel se nikdo kdo by to ocenil a uplne se mi nechtelo motorku prodat nekomu za par dolaru, obzvlast potom co se mnou vsechno prozila a nikdy me nenechala ve stychu. Ve finale uz mi trochu dochazel cas pred odletem, tak zbyvala uz jenom jedna logicka varianta:
Jestli to nekoho bude zajimat, tak vam muzu do podrobna popsat co obnasi motorku poslat to Brem, proclit, dopravit do Cech, vyclit a prihlasit na cesky cisla. Chvili jsem mel pocit, ze uredni siml nejenom rehta dost hlasite, ale ze ho i sam dost solidne zivim.. kazdopadne po 4 mesicich je tu, ma cisla a tesi se na mnohem snazsi zivot, nez jakej mela v Arizone. Puvodne jsem si rikal, ze pres zimu (na ten koncept si jeste budu muset zvyknout) sundam padaky atd a necham to vsechno opraskovat aby to cely vypadalo jak novy, ale potom co jsem videl par reakci mistni GS sceny na to jak ted vypadaj, tak jsem se rozhod ze dal ponese sramy z bitev, uz jenom aby to trochu provokovalo.. plus me bavi mit motorku, se kterou se pustim kam chci a nemusim resit, ze to nekde nedejboze skrabnu. Coz se muze stat..
KTMku jsem prodal, EMku jsem rozlozil na 20 dilu a nacpal i se dvema baterkama na paletu a poslal lodi s ostatnima vecma, deklarovanou jako "ebike" Mel jsem kliku, narazil jsem kousek od baraku na trialovej klub, takze mam zase o zabav postarano..
YouTube Video
No a tim, ze mam kde legalne jezdit, tak zvazuju ze koupim klasickou slapacku se spojkou, preci jenom je to porad lepsi nastroj kdyz se chce clovek posouvat dal. Je dost mozny, ze se EM objevi brzo na bazaru, kdybyste nekdo meli zajem o tichou motorku na chatu do lesa, po komplet servisu, se dvema baterka, sedlem atd. tak se ozvete, na necem se urcite domluvime..
Tak doufam, ze se nekde potkame, kdyz uz nejsem na druhym konci sveta
Miguel napsal:
Česko taky není špatný hele když to nějakou dobu v USA provozuješ jako svoje osobní, není to pak od cla osvobozené?
JJ, kdyz jsi 12+ mesicu mimo CR a je to tvuj majetek vic jak pul roku, nicmene porad musis projit celnim rizenim, oby organ vydal papir, ze neplatis clo, jinak ti to neprihlasi.
Vetsi oser bylo to, ze motorka je americkej model (= lautr to samy jako EU + 2 odrazky) a nemela ten spravnej stitek na emise a hlucnost, takze mi ministerstvo dopravy udelovalo individualni vyjimku na dovoz. By ses fakt po..
Upravil Plawa dne 27.11.2019 22:07
Miguel napsal:
Česko taky není špatný hele když to nějakou dobu v USA provozuješ jako svoje osobní, není to pak od cla osvobozené?
JJ, kdyz jsi 12+ mesicu mimo CR a je to tvuj majetek vic jak pul roku, nicmene porad musis projit celnim rizenim, oby organ vydal papir, ze neplatis clo, jinak ti to neprihlasi.
Vetsi oser bylo to, ze motorka je americkej model (= lautr to samy jako EU + 2 odrazky) a nemela ten spravnej stitek na emise a hlucnost, takze mi ministerstvo dopravy udelovalo individualni vyjimku na dovoz. By ses fakt po..
evidentně se v tom musí umět chodit. když vidím, co všechno prodává Autooutlet...
šestilitry, osmiválce... monstra s 25litrů spotřebou...
pod trvalým dohledem
Zima padla na zem, tak se probiram tim, co jsem jeste nestihnul publikovat... a trochu se u toho aspon ohreju
Moab v Utahu je raj offroadu, cely mesto zije motorkama, kolama, jeepama a okolni teren je naprosto fantastickej, obcas ma clovek pocit ze je na mesici - to prijde v dalsich videich. Prvni den jsme vyrazili kus za mesto na "5 Miles of Hell" coz je torchu lez, protoze mil to bylo asi 20 a byly naprosto nebesky...
Upřímně řečeno, já bych se zesr.l asi už na tom parkovišti, zahodil blembák a šel na pivo. Ale je to hezký. Jen na motorce bych to nedal.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz