No jasně, po měsících shánění je doma. Za ty peníze nemá chybu, skvělé, čisté zpracování, bezchybná povrchová úprava, výborná, měkčená rukojeť, lišta na svítilnu, shora rybina např. na kolimátor. Porovnávali jsme to s kamarádovou Norinco Hawk PD-18, která je o dost dražší a Derya je proti ní umělecké dílo. Navíc je díky duralovému rámu lehčí, i když Hawk je o něco subtilnější a v ceně měl pažbu, při které se ale obětuje pistolová rukojeť.
Čokoláda je Tvoje, když mi pošleš adresu, nebudeš litovat:-).
Ivan přiložený následující obrázek:
Ivan napsal:
No jasně, po měsících shánění je doma. Za ty peníze nemá chybu, skvělé, čisté zpracování, bezchybná povrchová úprava, výborná, měkčená rukojeť, lišta na svítilnu, shora rybina např. na kolimátor. Porovnávali jsme to s kamarádovou Norinco Hawk PD-18, která je o dost dražší a Derya je proti ní umělecké dílo. Navíc je díky duralovému rámu lehčí, i když Hawk je o něco subtilnější a v ceně měl pažbu, při které se ale obětuje pistolová rukojeť.
Neblbni. Kup děckám. Když tak dej vědět, jestli zvládne brennecky případně jiné silnější laborace. Máme Turka v automatu, Barak a zatím má za sebou asi 600 nábojů a v pohodě. Trochu větší rozptyl, ale s chokama se to dá regulovat docela slušně.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Ivan: nechtel jsi kupovat neco mensiho treba tu Fabarm, to ti uz asi nepovoli na skryte noseni
Upravil schrek dne 23.10.2016 18:54
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
kejda - děcka čokoládu nejí, soutěž je soutěž, je Tvoje:-).
LORD - přesnou cenu Ti řeknou na www.beareka.cz, já to měl přes známého, ale nejspíš to mělo jen malý vliv na cenu, pohlídal ale dodávku a dal mi vědět, že jsou skladem - netušil, kolik jich přivezou, ale prý jich je zatím dost. Kamarádův Hawk stojí 8990,- a Derya je výrazně levnější. Přitom opravdu dobře zpracovaná a pohledově myslím snese srovnání s mnohem dražšími brokovnicemi téhle třídy.
Ivan přiložený následující obrázek:
To jo, Derya fakt vypadá mnohem dražší, než kolik stojí. Pro mne ja jediným nedostatkem absence pažby, třeba ale půjde sehnat originální, dodávaná k jinému modelu, který je jinak stejný, popř. půjde natunit nějaká univerzální.
Derya má i jednu věc, byla mi v prodejně popsána jako "zrychlené nabíjení". Pumpa má vratnou pružinu, kterou při natahování přetahuji a dopředu jde podpažbí samo. Nevím, v čem to zrychluje nabíjení a mnohé jiné brokovnice pružinu nemají, jde ale jednoduše vyjmout, je to jen na volbě uživatele. Přijde mi to ale i jako bezpečnostní prvek, abych si do hlavně nenatáhl náboj mimoděk při manipulaci. Nemám ale s pumpami zkušenost, vyzkouším a uvidíme.
Ivan napsal:
Na obranu baráku? Jinak je to k hovnu ne? Na skryté nošení to není, na plasťáky taky ne, tak si jenom říkám k čemu takovou "hračku" Díky za info
Primárně na obranu domu, kromě toho chodíme večer se psem ven a jsou období, kdy se to tu hemží liškami a kanci. Sousedi měli rozrytou zahradu a liška kolem nás nedávno prošla pár metrů.
Tvrzení "na skryté nošení to není" je subjektivní. Pro mne není na denní nošení ČZ75, dokonce ani plastové fullsajzy, proto nosím LCP, pro jiného není problém nosit v podpaží Deserta. Známý nosí podobnou broknu v batůžku, vozí ji v autě, mně by to obtěžovalo. Na druhou stranu, ve vyjímečných situacích si klidně vezmu velkého Glocka nebo do nenápadného pouzdra přes rameno brokovnici.
A jinak je to i pro zábavu. A zábava je dobrý pocit a dobrý pocit je psychická pohoda a psychická pohoda je spokojený život:-). Myslím, že všichni na tomhle fóru utratili za podobné věci "na ho..o" mnohonásobně víc peněz.
K ČEMU A NA CO????
Prostě normálně ji Ivan nutně potřeboval. Děláš jako by jsi to neznal.
zadanyjan napsal:
Ivan napsal:
Na obranu baráku? Jinak je to k hovnu ne? Na skryté nošení to není, na plasťáky taky ne, tak si jenom říkám k čemu takovou "hračku" Díky za info
Tohle už je sotva útočná puška. M1 bývá s hlavní National match a výše, tedy spíše flinty na přesnou střelbu na kratší vzdálenosti. Mimo jine se používá stáhne jako odstřelovačka pro policajty do města. Nádherná zbraň. Novější oznaceni bývá DMR - designated marksman rifle
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10