Custe chlapaci,tak nedele a bazenek na harte bych si dal taky
Bretiku to je mrzute ze vynechas,mozna zaprsi a pak to bude vonco. Tvuj stativbude chybet
no tak jsem si říkala, že se zítra s váma někde svezu a seznámím s kamarádama baworákama a jako, že zrovna zítra se nikam nechystáte? No tak teda příště
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
Ach jo.Život je pes .Musím volit mezi rybama s kamarádem,které jsme původně plánovali na dnešek,ale počasí tomu nepřálo a vyjížďkou s lidma z bmwgs.Sophiina volba hadr. Na výlet bych jel hned,protože příští týden jde motorka do servisu a pak hned na bazar.Potom už nejspíš nebudu majitelem BMW a tím pádem na dalších vyjižďkách persona non grata
JENŽE.Na ryby jsem vytáhl kamaráda já,takže odříct by taky bylo nehezké.
Tak a co teď?
Tak se domluvte mezi sebou a jeďte.Přinejhorším bych tady nadhodil itinerář na původně zamýšlenou trasu.Pokud by byl zájem samozřejmě.
musím to odpískatráno musím něco dodělatodpoledne pak musím zkusit odstranit závadu,po včerejší jízdě to začlo žrát a prd táhnout,lehce vibruje,takže buď faja v háji,nebo kontakt,nebo svíce,nebo benzínsnad se svezu navečer nebo aspoň najdu závadu
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
no tak to moc lidnatě nevypadá tak kdyby se přeci jen někam jelo, jsem na telefonu a jedu taky z Ovy
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
Prezi koukám, že to rozjíždíš v kalužích už ve dvou. Jěště sajdu a naložit i děti a hurá na koupání.
Nemysli si ale, že jsi jezdil sám. Taky jsem se dopoledne protáhnul, zkoušel jsem tu tvou trasu do Oder přes Strarý Jičín a Hůrku. Pak ještě kousek dál a zase domů a za povinnostma. Nějak se mi nedaří urvat na déle.
Manželka dnes chtěla něco odvést známým tak jsem spojil příjemné s užitečným.
Z mimča se nám vyklubal drak co ničí vše kolem. Věci i lidi, takže vychásky se mi pořádně smrskly.
Pája
Tak mě dnes pan prezi(dent) turistického klubu morava protáhl po cestách a necestách. Bylo to super. Díky Břeťo za výlet. Foto asi vloží pan prezi(dent) Splněný sen moje 1100GS