paja1 napsal:
Jsem smutny z vysledku voleb ale neda se nic delat a musime to respektovat.
Pozitivni je na tom to, ze snad zeman s babisem dodrzi sliby co se tyka imigrace a budou branit zajmy ceska vuci EU.
Problem bude ze typci kteri se motaji kolem zemana se domluvi s babisem a vedenim jeho firem. Z toho mam dost obavy a muze to skoncit vselijak.
Uz vidim babise jak pokracuje v klidu dal v planu.
Dalsi 2 neuspesne pokusy o sestaveni vlady a pak predcasne volby se vzkazem volicum ze mu vsichni jen hazeli klacky pod nohy zatim co on makal.
Pak vyhraje volby s prehledem a nedej buh aby ziskal ustavni vecinu.
Tohle je scenar ktereho se desim a zvoleni zemana je bohuzel jeden z kroku nutnych k jeho naplneni.
Budu prat nam vsem tady at se pletu a jsem vedle jak ta jedle.
paja1 - já myslím, že voliči jako celek nejsou hloupí a pokud by A.Babiš "nemakal" a o házení klacků pod nohy jen mluvil, oni mu to nesežerou. Jsme masírování z obou stran, máme i vlastní rozum a uděláme si nakonec i vlastní názor. Co se týká příští kandidatury A.Babiše na prezidenta, pokud se udrží u vlády, tak ji nepředpokládám. A teď napíšu něco, co se mnoha lidem nebude líbit - já osobně bych to klidně i risknul a přál Babišovi většinovou vládu. Ani zdaleka není dokonalý, ale přijde mi jako nejschopnější ze všech dosavadních ministrů financí a věřím, že by byl i dobrý premiér. Víc než 25 let se tu dělí o moc 2 strany a v dobách, kdy jsem ještě věřil jedné z nich, jsem jí přál parlamentní většinu, aby mohla fakt ukázat své schopnosti. Možná jsem naivní, ale já bych to fakt risknul i teď a mohou za to právě i ty tradiční strany svou dosavadní arogancí a nezájmem o voliče (mimo krátkého období před volbami). Vzpomínáte, jak vždycky jedna z nich volby vyhrála a o pár měsíců později průzkumy ukázaly, že už by nevyhrála? To proto, že veškeré sliby a mazání medu kolem úst voličů vzaly den po volbách za své a strany si jely tu svou politiku, ve které byl zájem státu až na posledním místě. Jak píšu, já bych to fakt risknul a pokud by neuspěl, příště by ho voliči poslali nadobro do politického důchodu. Nevěřím, že by republiku dovedl do horšího stavu než je teď a pokud by uspěl, fakt bychom se měli třeba o trochu líp. Prostě myslím, že tím nemáme co ztratit. Ale to jsem odbočil od tématu, omlouvám se.
Ivane... On určitě šel do politiky pro to, aby něco změnil... ale není to to co si myslí většina lidí co ho volí... jde o změnu vlastníka u majetků a o zisk informací, ke kterým by se jinak nedostal nebýt ve vládě.... funkční období premiére je dost dlouhé na to, aby se staly nenávratné změny, a potom by všichni koukali jak je tohle možný.... vdyť to byl takový hodný a slušně vypadající člověk... a říkal, že to s námi myslí dobře...
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
Ivan napsal:
paja1 - já myslím, že voliči jako celek nejsou hloupí a pokud by A.Babiš "nemakal" a o házení klacků pod nohy jen mluvil, oni mu to nesežerou. Jsme masírování z obou stran, máme i vlastní rozum a uděláme si nakonec i vlastní názor. Co se týká příští kandidatury A.Babiše na prezidenta, pokud se udrží u vlády, tak ji nepředpokládám. A teď napíšu něco, co se mnoha lidem nebude líbit - já osobně bych to klidně i risknul a přál Babišovi většinovou vládu. Ani zdaleka není dokonalý, ale přijde mi jako nejschopnější ze všech dosavadních ministrů financí a věřím, že by byl i dobrý premiér. Víc než 25 let se tu dělí o moc 2 strany a v dobách, kdy jsem ještě věřil jedné z nich, jsem jí přál parlamentní většinu, aby mohla fakt ukázat své schopnosti. Možná jsem naivní, ale já bych to fakt risknul i teď a mohou za to právě i ty tradiční strany svou dosavadní arogancí a nezájmem o voliče (mimo krátkého období před volbami). Vzpomínáte, jak vždycky jedna z nich volby vyhrála a o pár měsíců později průzkumy ukázaly, že už by nevyhrála? To proto, že veškeré sliby a mazání medu kolem úst voličů vzaly den po volbách za své a strany si jely tu svou politiku, ve které byl zájem státu až na posledním místě. Jak píšu, já bych to fakt risknul a pokud by neuspěl, příště by ho voliči poslali nadobro do politického důchodu. Nevěřím, že by republiku dovedl do horšího stavu než je teď a pokud by uspěl, fakt bychom se měli třeba o trochu líp. Prostě myslím, že tím nemáme co ztratit. Ale to jsem odbočil od tématu, omlouvám se.
Tak tohle je hodně naivní názor. Zemana si zvolila frustrovaná část voličů z řad levice, která se považuje za neúspěšnou část společnosti. Když jsem včera viděl zástupce Stalinistického křídla komunistů a zástupce Okamurovců, což jsou představitelé české krajní levice která reprezentuje největší frustráty ve společnosti, tu jejich až dětskou radost jak to nandali těm úspěšnějším (pražské kavárně a celkově vzdělanější části společnosti, která se považuje za životaschopnou) byl to smutný pohled. Zemana drží na hradě chudý venkov a hlavně ty nejchudší regiony- Ostravsko,Ústí, Znojemsko ap. Stačí se podrobně podívat třeba na výsledky jednotlivých obcí. Kde se nestaví a neinvestuje tam vítězí Zeman. Zvítězila stará garda, která tu škodí více jak 20let, staré myšlenky a starý pohled na svět což je nepřekvapující. Zvítězila jednoduchá řešení. Svět se mění ze dne na den, kdo postojí už bude koukat ostatním na záda. Bude zajímavé pozorovat Slovensko které chce být v jádru EU. My se budeme strašit uprchlíky a stavět ploty a Slovensko nám se smíchem uteče.
Zemana volil strach z uprchlíků a face news o EU. Přitom jemu jsou uprchlíci u vývodu, stejně jako jeho voliči. Dnes už je jen starý, nemocný populista,kterými kdysi pohrdal. Kdyby chtěl něco řešit, bude tlačit v Evropě, ne v Číně a Rusku. Jedině v EU se dají vyřešit problémy Evropy, stačí se inspirovat v Austrálii, nebo USA. Zeman už je dnes jen loutka svých poradců a několika miliardářů.
No a za 5 let bude frustrace ještě o hodně větší a znova se to hodí na EU. Japonec se svýma vybrušovatelama bude mít našlápnuto. Historie se opakuje. Komunisty vystřídají náckové, vždyť voliče mají z jedné líhně.
Podle čeho soudíš, že byl Babiš dobrý ministr financí. Babiš akorát pochopil, že když chce mít auru dobrého ministra financí bez skandálů musí si koupit někoho, kdo to bude za něj neustále opakovat. Mf dnes, Lidovky, Nova, Prima, Barandov adt . Co mu ještě nepatří to si platí. Vždyť stačí se podívat na heslo "ANO,BUDE LÍP, nebo MY TO ZVLÁDNEM , PROSTĚ TO ZAŘÍDÍME" . Tohle by asi u přemýšlivého pravicového voliče nezabralo. Populismus a propaganda stačí. On není hodný strýček co ti dá nezištně čokoládu. Je to predátor Ruského typu který chce Česko řídit jako svou firmu. To doslovně. Z těch dvou není ani jeden demokrat a jsou schopni změnit Česko v zemi jednoho majitele. A využijí k tomu klidně komunisty a nácky.
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
I když na webu PL, přesto hódně výstižně napsané ..teda doufám,že to nepsal putin.. https://www.parla...ise-522033
Upravil GSSG dne 28.01.2018 14:16
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Meleš nesmysly o tom,jak nám EU uteče a jak budeme čučet čobolům na záda,ale ani ve snu tě nenapadlo,že to tak většina(zatím 51%) lidí chce? Jinak by tak nevolili. Já třeba zrovna nechcu,aby sme někam chvátali,honem rychle zalézt bruselu dop.rdele a každodenně přijímat další a další omezující zákony a normy,kerejma nás ze západu zásobujou. Já nepotřebuju,aby se mě svět měnil před očima,nepotřebuju aby se každé volné prostranství honem zapláclo kancelářskou budovou,nebo výrobní halou ve jménu růstu ekonomiky a plnění kapsy majiteli z ciziny atd. Prostě nechci a dokud to půjde,budu volit tak,jak si myslím že je to nejlepší z toho mého pohledu.
Jak by mělo vypadat naše směřování podle tebe? Měli by sme předat kompletní vedení do bruselu? Nebo by nás měli němci znárodnit? Nebo by nám měl vládnout tvůj kandidát formou totality nebo jak si to představuješ?
Vikec napsal:
Meleš nesmysly o tom,jak nám EU uteče a jak budeme čučet čobolům na záda,ale ani ve snu tě nenapadlo,že to tak většina(zatím 51%) lidí chce? Jinak by tak nevolili. Já třeba zrovna nechcu,aby sme někam chvátali,honem rychle zalézt bruselu dop.rdele a každodenně přijímat další a další omezující zákony a normy,kerejma nás ze západu zásobujou. Já nepotřebuju,aby se mě svět měnil před očima,nepotřebuju aby se každé volné prostranství honem zapláclo kancelářskou budovou,nebo výrobní halou ve jménu růstu ekonomiky a plnění kapsy majiteli z ciziny atd. Prostě nechci a dokud to půjde,budu volit tak,jak si myslím že je to nejlepší z toho mého pohledu.
Jak by mělo vypadat naše směřování podle tebe? Měli by sme předat kompletní vedení do bruselu? Nebo by nás měli němci znárodnit? Nebo by nám měl vládnout tvůj kandidát formou totality nebo jak si to představuješ?
Toho člověka nemá cenu komentovat..a už vůbec vést diskuzi! Hned jeho první příspěvek v tomto vlakne byl unfér a urazlivy..jo,myslím zdenalaRT
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Vikec napsal:
Velmi rozumně napsáno. Sami Němci a ostatní národy na západě už začínají mít EU plný kecky, právě díky zákazům, příkazům a nesnesitelné buzeraci. Mnozí nám závidí, že se ještě dokážeme ozvat..
Presne. Za to ze vyhral Zeman muzou nevzdelanci, chudaci a frustrati podporovxny sovetama a jejich fake news. Skoro 3 miliony lidi v nasi male zemicce po 30ti letech svobody.
Rozhodne za to nemuze slabej kandidat, spatne zvolena strategie nebo zjevna a prehnana podpora probruselskych medii...
Asi by se nektery podporovatele pana Drahose meli zamyslet...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Zdenal RT> jako první bych rád vyslovil lítost nad tebou samým. To ,že respektování voleb ti nic neříká nebudu komentovat. To, že jsi voiil Drahoše je tvoje svobodné rozhodnutí. Ale myslíš-li si nyní o sobě ,že jsi se stal vzdělanější nebo úspěšnější tak opravdu nestal. Jsi pořád stejně levicový a naivní volič. Možná jsi se posunul do skupiny metropolitní arogantní neomarxistické skupiny. Ale to není známka inteligence. Možná bys měl vědět, že titul nerovná se všeobecná inteligence jak bylo při debátách akademikem vícekrát dokázáno.
EU žánné FACE NEWS nepotřebuje .Ta se zlikviduje sama. Tvoje představa jádra EU je také úsměvná.Myslíš, že čerpáním,dotacena regulacema přebujelou administrativou doženeme Asii? To dokazuje tvůj ekonomický přehled.
A poslední co hodlám je opravit tvůj názor na heslo "MY TO ZVLÁDNEM" což vypustila tvoje soudružka z NDR při migrační krizi a používal to i poradce tvého kandidáta na prezidenta.
Zdenal RT.... teď ses teda ukázal. Napsal bych něco o arogantním, zakomplexovaném blbci odtrženého od reality, ale asi mi to ani nestojí za komentář. Pokud to myslíš vážně, tak nezbývá,než projevit lítost nad tvou osobou. Sorry jako.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ivan napsal:
Tak tohle je hodně naivní názor. Zemana si zvolila frustrovaná část voličů z řad levice, která se považuje za neúspěšnou část společnosti. Když jsem včera viděl zástupce Stalinistického křídla komunistů a zástupce Okamurovců, což jsou představitelé české krajní levice která reprezentuje největší frustráty ve společnosti, tu jejich až dětskou radost jak to nandali těm úspěšnějším (pražské kavárně a celkově vzdělanější části společnosti, která se považuje za životaschopnou) byl to smutný pohled. Zemana drží na hradě chudý venkov a hlavně ty nejchudší regiony- Ostravsko,Ústí, Znojemsko ap. Stačí se podrobně podívat třeba na výsledky jednotlivých obcí. Kde se nestaví a neinvestuje tam vítězí Zeman. Zvítězila stará garda, která tu škodí více jak 20let, staré myšlenky a starý pohled na svět což je nepřekvapující. Zvítězila jednoduchá řešení. Svět se mění ze dne na den, kdo postojí už bude koukat ostatním na záda. Bude zajímavé pozorovat Slovensko které chce být v jádru EU. My se budeme strašit uprchlíky a stavět ploty a Slovensko nám se smíchem uteče.
Zemana volil strach z uprchlíků a face news o EU. Přitom jemu jsou uprchlíci u vývodu, stejně jako jeho voliči. Dnes už je jen starý, nemocný populista,kterými kdysi pohrdal. Kdyby chtěl něco řešit, bude tlačit v Evropě, ne v Číně a Rusku. Jedině v EU se dají vyřešit problémy Evropy, stačí se inspirovat v Austrálii, nebo USA. Zeman už je dnes jen loutka svých poradců a několika miliardářů.
No a za 5 let bude frustrace ještě o hodně větší a znova se to hodí na EU. Japonec se svýma vybrušovatelama bude mít našlápnuto. Historie se opakuje. Komunisty vystřídají náckové, vždyť voliče mají z jedné líhně.
Podle čeho soudíš, že byl Babiš dobrý ministr financí. Babiš akorát pochopil, že když chce mít auru dobrého ministra financí bez skandálů musí si koupit někoho, kdo to bude za něj neustále opakovat. Mf dnes, Lidovky, Nova, Prima, Barandov adt . Co mu ještě nepatří to si platí. Vždyť stačí se podívat na heslo "ANO,BUDE LÍP, nebo MY TO ZVLÁDNEM , PROSTĚ TO ZAŘÍDÍME" . Tohle by asi u přemýšlivého pravicového voliče nezabralo. Populismus a propaganda stačí. On není hodný strýček co ti dá nezištně čokoládu. Je to predátor Ruského typu který chce Česko řídit jako svou firmu. To doslovně. Z těch dvou není ani jeden demokrat a jsou schopni změnit Česko v zemi jednoho majitele. A využijí k tomu klidně komunisty a nácky.
ještě si zapomněl na jihlavujedno z mála krajských měst kde vyhrál
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
Hrabe_X napsal:
Zdenal RT.... teď ses teda ukázal. Napsal bych něco o arogantním, zakomplexovaném blbci odtrženého od reality, ale asi mi to ani nestojí za komentář. Pokud to myslíš vážně, tak nezbývá,než projevit lítost nad tvou osobou. Sorry jako.
No, dovolil jsem si popsat jak to vidím, nikde ani slovo o nerespektování ani jiná urážka. Je to jen realita. Zkus se proklikat mapou kde jak volili. Stačí najít obec kterou třeba znáš, kde se daří, staví se a stěhují se tam mladší a vzdělanější. Tam Zeman propadá a obráceně, obce kde se nebuduje a vylidňují se vítězí Zeman. Čím dále od většího města a chudší region tím větší procento pro Zemana. Co je na tom arogantního, je to jen popis reality. Je to jejich volba. Jen píši že vítěze určili poražení, kteří nečerpají a možná ani nechtějí čerpat výhody ze svobody a současných možností.Určitě je chyba státu, že pro ně dělá málo a nepodařilo se nastartovat prosperitu i tam. V tom ale Zeman nemůže pomoci. S Babišem jen uškodit.
Kde v tom je cokoli arogantního a urážlivého? To samé ti napíše každý sociolog, co se bude probírat výsledky voleb.
Drahoš nebyl rozhodně můj kůň a byl i hodně slabý ale je alespoň prozápadní, což není sprosté slovo. Když je ti milejší Ruský a Čínský způsob řízení státu je plně legitimní volit Zemana, který nás jako západoevropskou zemi nechce vidět. Každého věc.
Stifler: kde přesně jsem napsal něco o nerespektování voleb? Jen jsem napsal, že vidět ten výkvět národa kolem Zemana byl smutný. Div se tam nepobodali.
Já opravdu nechci dohánět Asii. To si mě asi s někým pleteš. Asii rozhodně čeká víc problému než EU
Vikec napsal:
Když čtu ten tvůj příspěvek, tak si uvědomuju že to všechno sedí. Přesně takhle si ty Zemanovi voliče představuju. A vůbec nevadí že rozhořčovat se nad stavbou výrobních hal a kancelářských budov a volit kvůli tomu Zemana/Babiše/Okamuru nedává vůbec žádný smysl. Jde o ten způsob myšlení preferující takové to čecháčkovské:"smrádek, ale teplíčko".
Upravil Martin69 dne 28.01.2018 16:08
Zdenal RT: tvoje tvrzení "Zemana si zvolila frustrovaná část voličů z řad levice, která se považuje za neúspěšnou část společnosti."- to teda urážka spousty slušných lidí je. A jestli tohle je názor inteligence, tak bych z jejich vzdělání blil.
Myslím, že na venkově se žije zásadně jinak. Vzdělanější rozdodně dávno neznamená moudřejší, mnohdy je to spíš vymytější hlava režimem, protože na to měl víc času.
Na vesnici si lidi nepotřebujou poměřovat pinďoury vyšším platem, dražším autem nebo dovolenou. Pro ně je důležitější opravdový život bez pozlátek,jejich rodina, kterou jim směr EU aktuálně ohrožuje.
Historii vždy psali venkované, kterými měšťáci, zdregrenerovaní šous.táním stejného pohlaví, vymýváním vlastních hlav a vzájemným ojebáváním a okrádáním se ani nevěděli, odkud jim do měst putuje žrádlo.
Proto se říká "zdravej selskej rozum", ten ti dá víc, než 3vysoký školy,kde ti někdo vtlouká do palice jeho pravidla.
Máš ale pravdu, historie se opakuje.
Pohrdáš něčím, co neznáš a ta neúcta města k venkovu povede jen k tomu, že lidé s patentem na rozum budou jednou viset na kandelábrech, jen proto, aby byl na vesnicích zase chvilku klid. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Zdenal RT: tvoje tvrzení "Zemana si zvolila frustrovaná část voličů z řad levice, která se považuje za neúspěšnou část společnosti."- to teda urážka spousty slušných lidí je. A jestli tohle je názor inteligence, tak bych z jejich vzdělání blil.
Myslím, že na venkově se žije zásadně jinak. Vzdělanější rozdodně dávno neznamená moudřejší, mnohdy je to spíš vymytější hlava režimem, protože na to měl víc času.
Na vesnici si lidi nepotřebujou poměřovat pinďoury vyšším platem, dražším autem nebo dovolenou. Pro ně je důležitější opravdový život bez pozlátek,jejich rodina, kterou jim směr EU aktuálně ohrožuje.
Historii vždy psali venkované, kterými měšťáci, zdregrenerovaní šous.táním stejného pohlaví, vymýváním vlastních hlav a vzájemným ojebáváním a okrádáním se ani nevěděli, odkud jim do měst putuje žrádlo.
Proto se říká "zdravej selskej rozum", ten ti dá víc, než 3vysoký školy,kde ti někdo vtlouká do palice jeho pravidla.
Máš ale pravdu, historie se opakuje.
Pohrdáš něčím, co neznáš a ta neúcta města k venkovu povede jen k tomu, že lidé s patentem na rozum budou jednou viset na kandelábrech, jen proto, aby byl na vesnicích zase chvilku klid.
Bereš to zbytečně osobně a doslovně.
I kdybych připustil, že máš pravdu, jak ti v tom může pomoci Zeman? Zastaví kolo dějin, nebo postaví Velkou Českou zeď?
Vždy je lepší se přizpůsobit situaci a být tahounem, než se zahrabat do zemljanky a periskopem pozorovat okolí. Ono pak jednou vylezeš a budeš koukat na svět jako Severokorejec.
Zdenal RT> můžeš mě prosím prozradit proč tedy, když ta skupina kolem profesora je tak vyjímečně vzdělaná a inteligentní nedokázala nominovat kandidáta ,který by získal víc hlasů než "papírový pytlík z nápisem Zemana do koše" ? Pět let kampaně proti Zemanovi a půl roku masivní masáže proti Zemanovi vyprodukovalo beznázorového kandidáta, který když pronesl svojí myšlenku ztratil část voličů? Je více než jasné, že jeho opravdové názory musely zůstat upozaděny jinak by ten rozdíl byl propastný. Ono totiž těch horních pár tisíc měšťáků chtělo ovládnout dolních deset milionů akorát jim nedošlo, že urážením,pomlouváním a nálepkováním protivníka nepřesvědčí změnit názor.Jenom je zajímavé kolik chudých a nevzdělaných chce patřit k těm horním tisícům měšťáků i když na to nemají.
Ale ty nám furt básníš o tom,jak skvěle to ten západ vede a do jaké nádhery směřuje,proto seš přesvědčen o jeho následování. Já si třeba myslím,že západ směřuje ke dnu a nehodlám jít s ním. Nechci se nikam cpat,ani na západ,ani na východ. Sme středoevropané,nepotřebujeme někomu lezt do řiti. Chtěl bych žít v normálním svobodným státě,kterej nemá problém obchodovat s každým,do kterého může kdokoli přijet na návštěvu a aby sme mohli na návštěvu ke komukoli,ale zároveň nemusím jezdit někam do anglie umejvat nádobí,nebo hlídat děcka bez nějakého pracovního povolení,ale taky nechci bez toho povolení nikoho u nás. Pěkně ať si každej spravuje a hlida vlasní píseček. Nemám problém na hranicích ukázat pas.
Myslím si, že se nám diskuze zse svezla do mezí, kde by neměla být...
každý na to má jiný pohled a to je na tom to hezký... bez opozičního názoru se člověk nemůže nikdy nikam posunout... zavrhovat ihned názor druhého jen pro to, že odlišný je nesmysl (leda že je fakt hodně extremistický)... nad každým oponentním názorem je potřeba se zamyslet a zvážit, jestli náhodou není pravdivý a jen já se pletu...
Já třeba fakt nejsem spokojený, jak to dopadlo, jsem zklamaný z toho, že byl znovu zvolen člověk, který si evidentě překrucuje pravdu podle sebe a z toho ho i usvědčil soud.... dobrá, můžeme se splíst kdokoliv, ale je taky nutné umět přiznat chybu a omluvit se za ni.... to se nestalo... a mám i spoustu dalších výhrad, které se mi nechce dokolečka rozebírat, protože ti, kteří ho volili to stejně nepřijmou jako relevantní argumenty...
Nesouhlasím, ale to je tak jediné co s tím mohu dělat.... musím přijmout volbu ostatních - jinak svět vidících lidí a smířit se s tím stavem.... rozhodně se z toho nemohu začít radovat....
Vzhledem k tomu, že se jedná o maximálně posledních 5 let, a pak přijde změna, možná k lepšímu, možná k horšímu, to teď neví nikdo, jsem já naplněn optimismem....
Leda že by se změnila ústava a z ní bylo vymazáno omezení na dvě funkční období... současný prezident řekl, že on sám nebude iniciovat tuto změnu... ale neřekl, že je proti této změně... to mne děsí.... dále mne děsí to, že idyž to prohlásil, může se kdykoliv schovat za citát: " jen **** nemění své názory" ... Další nádhernou věcí je to, že pokud je to poslední funkční období, tak už nemusí brát ohledy na to jestli ho za 5 let někdo bude znovu volit.... teď se právě začnou dít ty správné estrády, o kterých jsem psal... a je jedno jak moc se tady vzájemě pozurážíme za své odlišné názory.... až se potkáme na motorkách, budem za plyn tahat všichni stejně... bez ohledu na to jak kdo volil....
Upravil AKHB dne 28.01.2018 17:26
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...