zetor napsal:
Tak to už vůbec nevím....pošli mi jí do mailu nebo do PM...
Teď jsem v práci, tak až se dostanu k soukromému mailu doma tak Ti to pošlu....třeba přímo do vlákna navíc teď jsem si vzpomněl, mám ještě jedno luxusní video
zetor napsal:
Teď jsem v práci, tak až se dostanu k soukromému mailu doma tak Ti to pošlu....třeba přímo do vlákna navíc teď jsem si vzpomněl, mám ještě jedno luxusní video
zetor napsal:
Koukám,jak si tady dáváte.Když jsem narukoval na vojnu do Volar,tak to tam byl samej cyp,Tak 1:1.Potom,když mě za odměnu odveleli na druhou stranu Československa do Vyšné Německé,tak to bylo to samé.Jak je možné,že jich je tolik.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Zetore,ted jsem byl u Berana a mel tam rozdelanej zadni tlumic na GSA.Uz vim proc ty zvuky.Dela to par druhu tlumicu a tvuj taky.Ale ten tvuj je dost vymakanej,je totiz sam o sobe progresivni.Az bude cas,tak dam fotku.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Zetore,ted jsem byl u Berana a mel tam rozdelanej zadni tlumic na GSA.Uz vim proc ty zvuky.Dela to par druhu tlumicu a tvuj taky.Ale ten tvuj je dost vymakanej,je totiz sam o sobe progresivni.Az bude cas,tak dam fotku.
Jojo...Beran mi napsal toto :
Kdyz jsem delal tento tlumic poprve a pak ho zkousel na stolici, hodne me to trapilo a cely den jsem ho rozdelaval a skladal a hledal a hledal.... Nic jsem s tim nenadelal a je pravda, ze je to u tohoto druhu tlumice normalni. Vse jinak funguje velice dobře, nemusite mit strach. U tohoto tlumice je malinko jina konstrukce vnitřku, to je asi ten duvod... Hlavni odlišnost je v tom, ze pri hlubokem stlaceni "pomaha" tlumic pruzine a tlumi i pohyb stlaceni... Ale je to asi az od poloviny zdvihu....
To je jasný.Je to profík,jak přes baterky,tak přes ABS a tlumiče...takovej pan plašmuška
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
to TOLI:Tak si na ten odvoz potom dáme vědět nebo ty už víš teď v kolik asi pojedeš?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA